Gosterge tahvil 15.89 şuanda Bloomberg anlik gösteriyor.
Printable View
Gosterge tahvil 15.89 şuanda Bloomberg anlik gösteriyor.
Kesinlikle girilmez
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar faizi alan var mı? haftaya dönüş var 800 bin usd civarları
En az 2500 bosta kalacak dediler, miktar yukselirse daha fazla bosta kalir.
Yeni paralara veriyollar.
Cep telefonu operatorleri misali eskilere yok bu kaymaktan.
En guzel tarafi gecelik olmasi..
Vadesiz hesap gibi kullan dur 90 gun boyunca.
Ciddi para girisi oluyormus Teb'e bu nedenle.
Syg,
Teb'in gunluk vadeli hesabi 50K ya kadar 2.5K bosda.. 50K uzeri 3.5 bosda. 15.00% faiz guzel, masraf komisyon yok.
Enpara'ya guzel bir alternatif.
Syg,
Odea arayıp %15 verdiklerini söyledi
Dağılın gariban mevduatçılar !! Ülkenin en yetkilisi ''faizi düşüreceğime yemin ettim '' diyor. Halen kapı önünde faiz isterük diye temaşa yapmayın. Gidin -gavur parası - alın. Siz nasıl yerli ve millisiniz. Cebinizde dolar yok, yerliyiz diyorsunuz.
Bu kadar işten anlamayan bir ekip bugüne kadar ne geldi ne duyduk.Hiçkimse faizler düşmesin demiyor ki,reel getiri yok diyor.Hem amerikanın dünya politikasını beğenmezler hem de dolar almaya milleti mecbur eder,bedavaya doları sübvanse eder.
Tl tutanlar ve kazananlar disinda gelirini dolar olarak almayan veya dolara endekslemeyenlerin disindaki garibanlar feryad ediyor.
Artik bunlar azinlikta sanirim.
Herkesin keyfi yerinde sanki yoksa bana mi oyle geliyor?
Syg,
Artik temettulerimi dolarda tutacagim ben de..
Ne gelirse dolara cevirecegim.
Gunluk 50-100 bozdurup harcayacagim.
TL faizi ile bankacisi ile v.s ugrasamam.
Yaslandim ve yoruldum.
Ulke suratle 90 li yillara donuyor.
Syg,
15 degil 20 verseler kurtarmaz enflasyonu.
Syg,
aktif tahvil 16.14
Secimden sonra beklettikleri zamlari koyverirler..
Emekliye vaadettikleri o para daha gelmeden cikar ceplerinden..
Ben 20 sene yasadim oyle bir ortamda, cok iyi bilirim.
Akli olan bu verilen secim rusvetine karsi durur.
Syg,
Bahri bu mümkün değil. toplam mevduat 1.7trilyon TL Bunun kabaca 1 trilyon TL'si *TL mevduat* gerisi döviz mevduatı. Herkesin dövizde olması fiilen zaten mümkün değil. Herkes TL mevduatta kalırsa öleceğini bilse dahi, matematiksel olarak birileri yine de TL mevduatta olmak zorunda. Kapalı sistem. Her şey değiş tokuş üzerine kurulu.
Devlet tahvili ve OST'leri internet üzerinden anlık fiyatlarla alacağım aracı kurum yada banka var mı ?
16.14 oldu devlet tahvili ..
faizle ilgili malum konuşma yapıldı dolar 4.3 un uzerinegösterge faiz 16.14 un üzerine attı
Simdi anladiniz mi o yaptiklari ve cok ovundukleri kopru ve otoyollarin gecis ucretlerini neden dolara endekslediklerini?
Syg,
enpara biraz yükseltmiş...15'e çekmiş faizi ama 180 gün vadede...
Tulumbada su yok diyen hangi devlet büyüğümüzdü?
Kur u bi türlü tutamıyolar lanet olsun....
4.94 den aldığım 50,000 euro yu
5.14 den sattım akşam 17 de.
Şimdi 5.16 olmuş.......
Ustalar bu tahvil 19.10.2017 de 4 yıllık sıkıştıgı alandan kurtulunca hareketler sertleşmeye başladı. Tahvilin yükselişlerinden ve düşüşlerinde işlem yapabilecegimiz enstürümanlar var mı? Varsa bilgilenmek için kaynak önerebilirmisiniz
https://i.hizliresim.com/EPG8Wn.jpg
Faizin yükselişine pozisyon almak için bono açığa satmanız lazım. Bunun küçük yatırımcı için tek kolay yolu VİOP'taki bono kontratını satmak: http://www.borsaistanbul.com/urunler...m-sozlesmeleri