7,10 üstüne atması lazım çok oyalandı buralarda böyle bir ortam varken
Printable View
7,10 üstüne atması lazım çok oyalandı buralarda böyle bir ortam varken
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c9315fc52.jpg
Citibank son 4 günde 110 bin lot almış
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALLAH belanı versin başka birsey demiyorum her kim bu kagıdı iki senedir böyle eziyorsa .ALLAH ın laneti üzerine olsun 50tl lik tüpras 120 oldu. 35 tl ik erbos 92 tl oldu .bu kadar mı gavur kagıdısın milli diye seni aldık ....
Soyledim 6.80den yerine koyariz diye. Bu cok iyi bu isten anladigimdan degil sadece bunun patronunu veya spegi kimse onu az cok tanıdığımdandi. Oyle alip goturmuyo. Cok defa boyle hareketler yapti. Ben artik belli noktalardan alicam belli yerlerde de saticam giderse de arkadan el sallicam (yoksa sinir hastasi eder beni)
YTD
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam Kutpo sever arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra forumumuza kaldığımız yerden başlayalım. KUTPO 5,6 TL den güzel bir çıkış trendi ile 7,28 TL lere güzel geldi. Buradan bir salındı geldi 6,80 TL ye, tekrar yukarı yaptı. Bu gün de salındık geldik 6,85 TL ye. Tabi biraz sinir harbi yaşatıyor bizim eleman. Yabancı takası ufaktan artmaya başladı. 1,23 ler den 2,,24 lere geldik. Kısaca KUTPO borsa da ucuz hisselerden biri. Gelecek olan 12 aylık bilanço çok önem arz ediyor. Sermayesi kadar hatta biraz üzerinde gelecek olan kar rakamı hissenin ikili fiyatlara kolayca geleceğinin garantisi olacaktır. Sahipli tahta olduğu için çok can sıkıyor. Bu tür tahtaların ilacı sabır ile beklemekten geçiyor. Tabi bu arada kaçan giden çok hisse oluyor ama yapacak bir şey yok.12 aylık bilançoyu görene kadar yola devam.
Tahtacı bi tavan yapsan herkes dökülür bence. Yoksa malın gider sevgililer gününe. ..
herkeste bir bıkkınlık oluşturdu çok iyi psikolojik savaş veriyorlar ancak bekleyeceğim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2d685b3909.jpg aylik alanlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82d9040f57.jpg kaptırmayın mali..
Son salvolar bunlar, zaman kısaldıkça stresi arttırıyor. Sakin sakin beklemeye devam.. Kızmak yok, sinirlenmek yok...
Sn.venedik yaklasik bir yildir yazılarınızı okurken son çıkışta sizi göremeyince açıkçası çok üzüldüm ve bikip sattiginizi veya Allah etmesin basiniza bi is geldiğini bile düşündüm neyseki burdasiniz inşAllah hep beraber kazanırız selamlar..
Sn Kokadu, İşlerin yoğunluğundan ve birsz da uzak kalmak için biraz mola verdim. Kutpo benim için bu fiyatları hak etmeyen ucuz bir hisse. Biraz daha bizi bekleteceğe benziyor. Kanımca 4. Ayın sonuna kadar buradayız. İnşallah sonu hayırlı olur .
Ukalalık yapmak değil niyetim, lakin şu an istesem bu kademeler ile tavana kadar kitlerim. Bunu niye yazdım. Petkimden açıkla iyi balık yakaladım 2 gündür. Burda kademeler boş. Boş kademelerde Alıp götürsem malı kafama yerim. Alışa para koymuyorlar satışa da lot.
Sıkı takipçilerim asuzu dan bilir aynısını bana orda da yaptılar. Resmen kovaladılar beni.))) İnsanların teknik zannettiği))) borsacıların bildiği hususlar. Ne emmeye geliyorlar ne gömmeye. Satışa mal koymazlarsa mal gibi bekleriz. Bunun meali şu birinden biri nazlı. Biri fiyatı yukarı çek diyor diğeri de burdan mal koy diyor. Şu an tahta kısır döngüde, Özetle mal yok. Bekletiyorlar.
Tecavüzcü coşkunun filmlerinde ki replik gibi, mal var mı mal abi şekli.
Doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor. Sahip kimse ya satışa lot koyun, ya da köyüme geri dönücem. Hee niye alıp götürmüyorum, dediğim gibi bu şirketin çılgın yüksek gelen yönetim ve pazarlama gideri var. Geçen sene 12 aylıkta efsane yönetim gideri açıklamıştı, ondan tıpam yemiyor yine tersoya yapıştırırlar diye .
Neyi cezbediyor. Defter değeri 7 tl. Hissenin şu an en az 14 tl olması lazım, uçuk yönetim gideri gelmezse çılgın kar ve büyük bedelsiz bekliyorum, yere düşmüş 20 tl bangınot görüyorum. Lakin satışta lot yok(((((((
Yatırım tavsiyesi değildir.
şekilsiniz ya
Kutpo ya sağlam girecek olurlar ise kısa sürede hissenin yukarı hareket yapma potansiyeli var. Mal toplu ve tahtacı istediği angelenin tepesine malı çakıyor. Düşük hacimler ile bunu rahatlıkla yapabiliyor. Gelecek iyi bir bilanço veya sermaye arttırmı haberi hisseyi hızlı bir şekilde sıçratabilir. YTD
Hehh böyle satışa lotları koyun yeter)))
Tavan yaptırmanıza gerek yok, yeter ki malı ortaya çıkarın, başka ihsan istemez
şekilsiniz ya
Tavan yaptıracakları günlerde gelecek sabır.
KUTPO 2017 / 12 aylık konsolide bilanço gönderme son tarihi 12/03/2018... Geçen yıl vergi dairesine sunulan kar rakamı 14/02/2017 tarihinde gönderildi. 07/03/2017 tarihin de ise konsolide kar rakamı gönderilmişti..
Yabancı takası % 2,59 ufak ufak artıyor. Zaman daralıyor. 7 Üstü hareketleri yakında görmeye başlarız.. 2018 1. çeyrek bilanço rakamı ile bu fiyatlar tarihe karışacaktır..YTD
Türkiye'nin ilk Bone Porselen Üreticisi.
https://youtu.be/T_Og0ast5fM
Bim 19 Ocak 2018 Katalog | Bim 19 Ocak Mutfak Araç Gereçleri, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Takımı
https://youtu.be/j1FF1bs6NkQ
Borsa da büyük hisselerin çoğu iyi prim yaptı. Prim yapmayan sağlam ve ucuz bir kaç orta ve küçük şirket kaldı. Bunlardan biri de KUTPO..Küçük yatırımcıyı döke bildikleri kadar döküp toplaya bildikleri kadar topladıktan sonra bu gemi bu liman dan kalkacak..Rahat olun. ytd
İş yatırım, Ak yatırım ve Kurumsal yatırımcılar 3-4 ay boyunca çok güzel hisse topladılar. Bu hisseleri toplamaları zaten gidişatı gösteriyor.
Venedik bakalım bu hafta 7,20 üzerinde kapatabilecez mi
Sn atabey67, tahta çok sığ. İsterlerse çok hızlı hareket ettirebilirler. Fakat ciddi baskı var hissede. 2016 yılındaki yükselişte yabancı alımları çok etkili olmuştu. Tahta da yabancı alımların da ufak hareketlenmeler var. Borsa da genel durum da önemli. Suriye gelişmeleri ,Afrin operasyonu, Perşembe günü merkez bankası bu hafta için belirleyici olacaktır. Borsaya gelen satışlar bizi de etkiliyor. Kısa vade için ne olacağı meçhul. Orta ve uzun vadede yönümüz yukarı olacaktır. İÇ ve DIŞ gelişmeler de bir sıkıntı olmaz ise..
Piyasa da bu kadar adı geçen başka bir hisse olsaydı şimdiye uçup giderdi. Fakat tahtanın sığ ve sahipli olması, sahibinin de canı ne zaman isterse gaza basma meraklısı olması nedeni ile süründürüyor. Oysaki istese çok iyi hareket yapabilecek durum da. Fakat küçük yatırımcıya zırnık bir şey koklatmamak için elinden geleni yapıyor. Patron Finansal tablolar ile oynamaz hakettiği bilançoyu beyan ederse seve seve gidecek bu hisse. ytd
Onu bunu bilmem. Bu hissenin çanağı 14 katlaması 21 tl. Teleskopla baktım 20 tl lik bangınotu gördüm.
Defter değerinde işlem gören tek tük hisselerden.
Borsanın adaleti yok, olmazda. Ağalar patronlar ne derse o oluyor. Burası hayır kurumu değil. Kapitalist sistemin en acımsız döndüğü mecra. Olursa bir nefeste cin şişeden çıkar olmazsa şişenin içinde nefessiz kalır)))
Yani özetle kelamlar boş. Ağaların patronların keyfine kalmış. Yemişim finansal okur yazarlığı. Unutmayın burası borsa herkes bi şekil kazanma peşinde, herkes kurt.
Yatırım tavsiyesi değildir.
şekilsiniz ya
herkese merhaba kademe paylaşabilecek bir arkadaş var mı?
bilmediğimden soruyorum 500 lot ile 7 kademe nasıl düşüyor?
Neyse güzel kardeşlerim.
Asuzu da böyle olmuştu. Geçen hafta kademelere biraz mal koyunca, kaptım. Çok değil portfoyume göre çıtır lakin spekülatörü çok sırtlan. Alış giriyorum yukarı çekiyor, mala yazıyorum alışı boşaltıyor. Ne para kazandırmak istiyor ne de lot kaptırmak. Tahta sığ. Yukarı malı kafama yerim. Tahta hacim artana kadar mecbur çıtır lotla bekliycem.
Burda bir haber görmüştüm. İhracat kütahyada şu kadar artmış vs diye.
İhracat artmış, baktım çoğu da bulgara yazıyor yani avro ile. Avro uçtu. Yurt içi satışta artmışsa, tüm bunlara rağmen bilanço düşük gelirse art niyet ararım, ali cengiz düşünürüm.
Geçen sene yok matrah yok ceo istifa derken son çeyreği ketempereye getirmişlerdi. Bu sefer Rahmani gelirse hedefi aşar geçer, yine ketempereye gelirsek, bu hisseye töbe edicem)))
Neyse, selametle, bilanço da görüşürüz.
şekilsiniz ya
Matrah arttırımı bu sene yok. Dolasıyla böyle bir risk görmüyorum. İncelediğim kadarıyla 40 dan aşağı kar mümkün değil. Üstü çok mümkün.40 dahi gelse FK seviyesi 6,80 e düşer şimdiki fiyata göre pddd 0,75 civarına iner. Bakalım 3. havalimanı ihracattaki artış satışlardaki artış ne kadar tutarlar buralarda bilmiyorum. Ben çok çok yakın fiyatlanması.Sevgiler..
Buralar da tutmayacaklar zaten. İyi fiyatlara gidecek lakin alttan toplaya bildikleri kadar hisse toplamaya çalışıyorlar.. Elinizde ki hisselerin kıymetini bilin..İyi sahip çıkın. Sattığınız an geri dönüp almak bu tahta da çok zor..ytd
Orası öyle zaten. 2x2=4 . Bu senedin buralarda olması akla izana aykırıdır. Minimum olması gereken değerler çift haneler dir. Bugün patron çıksa bu piyasa değerinden şirketini satar mı ?? nerede var böyle bir şey ?? İşte sadece borsada var... Bu fiyat sanal bir fiyattır. Gerçek değildir. Gerçek olması için gereken minimum çift hanelerdir..
Dökülenleri toplamak için iyi bir fırsat tahtacı için..
Bizim için değişen bir şey yok. Zaten sürünüyorduk. O yüzden beklemeye devam..