İsrail pakistan varlıklarını satıp, yurtiçi özelleştirmeleri değerlendirmesi iyi olur. Hem ülkeye dış kaynak sağlamış olur.
Printable View
İsrail pakistan varlıklarını satıp, yurtiçi özelleştirmeleri değerlendirmesi iyi olur. Hem ülkeye dış kaynak sağlamış olur.
Orta vadede gelecegi çok parlak, Tüm Türkiye capında oto Şarz istasyonları kuracaklarmış, Planlamasını ve anlaşmalarını yapıyorlarmış. Ytd
Tabiki Cuma günü Tüm dış borsalar daki satışlar bizide satışa döndürdü. Birara 2.86-87 cok güçlü idi.Dax-Dow, SP500 vadelileri ni takip etmek gerekiyor. Endex 1425-30 altına gelmedigi sürece korkulacak birsey yok.ytd
İşte bugun kü hareketi 2.81-2.96 . Telaş yok yani.Cuma günü 2.80 e kadar ver bugun 2.96 ‘ya kadar al. Yanılmadım . Ytd
Ooo bu forum miş Muşculara kalacak forum muydu ya...
Yanilmamismis bak bak o ne özgüven o?
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kas kas nereye kadar, kaç hafta daha selin önündeki seti tutacaksınız bakalım..!?
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...8a5e9e74e6.png
Şahsen alım satım farkına çok itibar eden birisi olmamama rağmen son 20 gündür eksi kapattığı günler de dahil olmak üzere bir iki istisna gözden kaçmış olabilir. Hep alışlar açık ara önde kapattı. Fiyatı çok yükseltmeden bedelli arttırım haberini de kullanarak bayağı bir hisse toplanıyor gibi. Misalen 10 al 6 sat fiyatı şişirmeden dikkatleri çekmeden.
Bedelliyi dusuk fiyattan karşılayacak diyebiliriz o halde, kisa vade çöp oldu... uv düşünenler için sorun yok
Bu gaz haberi zorene faydası olur mu
1453 hasan onu bilmem ama benim asıl dikkat ettiğim zorlu doğal halka arzı ve düşen dolar ile bilançonun iyi gelmesi ve eğerki mart sonu 3 aylık bilanço da kur 7 cıvarında olursa tarihi kar yazabilir onun için tahtayı bırakmıyorlar çok baskı var
1453 evet zorlu doğal adı üstünde rüzgar hidro ve jeotermal den oluşan bir şirket iyi olması lazım birde bedelliyi var yani arz öncesi kağıt 2 ye bölünecek ama martta bu abd deki halkbank davası var tam bilanço ya denk geliyor onun için tahta zaten pres te bu pürüzler geçince iyi olabilir ytd iyi akşamlar 1453
Zoren yatırımcısı yazmayı çizmeyi sevmiyor anlaşılan fena bezmiş bırakmış millet peşini. 20 yıldır aynı fiyat dile kolay. Bilançosu ne zaman bunun? İyice sıkıştı yukarı bir mum çizebilir yarın ya da çarşamba. Malum yine müjde var 😂
1453 zorlu doğal İn 2019 ciro su 1.170.789 zarar bakın 2019 diyorum yanlış okumayın eksi 163 837 amafavök muhteşem 851.522 yani şirket yüzde 75 favök üretiyor yine yazıyorum 2019 diye bu zorlu enerjinin içinde tabii ytd iyi akşamlar 1453
Var mi bundan umudu olan, ky ye sattirma operasyonu da değil bu ne yapmaya çalışıyor neyin kafası, dolar dusuyor hisse 40 kuruş asagi geldi ne saçma bir kayıtsız, devir senin devrin enerji elektrik devri...hala düşme niyetinde
aşagı yukarı son bir yıldır en düşük haftalık veya günlük işlem hacmi bu hafta yapıldı en az bir düzüne beklentisi olan hisse gelecegin tek hissesi türkiyenin en iyi enerji hissesi ama şu düşürülen durumlara bakın bu durumun tek sebebi yüzde yüz eminimki ceo sinan ak tır şirketini kötüleyen ona inanmayan şirketin haberlerini acıklamayan gizleyen bir ceo bakın öbür enerji şirketlerine hemen hergün şirketlri hakkında iyi haberleri servis ediyorlar bizin ceo hergün dışardan para cekiyor yada ödüyor hergün bunlarla ilgili kap haberleri zorlu yenilebilir enerji halka acılamadı dona kaldı yani sona kaldı 5 italı 6 liralık sözde enerji hisseleri en az ona katladı bizin sinan uyudu arkadaşlar bunu başkana şikayet edelim görevine son versinler biz böyle ceo istemiyoruz inanınki en kötü zamandada bu şirketi halka acar bu adan sinan sana bir yatırıncı olarak sesleniyorum ya istifa et yada bir daaha tv lere cıkma sen tv ye cıktınmı hisse kendini toparlıyamıyor arkadaşlar bu hafta zorlu enerjiden ben kendi adına bir şeyler bekliyorum bilabco vede ayın 19 geenel kurulu var eger sinan denen malum zat ortalıgı karıştırmazsa iyi şeylere gebe bu hafta ytd kesinlikle
Bedelli yi kasaya koyacak, bakacak millet borç azaltılmış sonra neler yapıyor, bilançolari görecek belki isler yoluna girecek,o ara kim bilir endeksler bı daha görmez böyle ralli diyecez endeks kötü ondan çıkamıyor:)
daha bedelli resmiyette acıklanmadı o kadar acemi borsayı bilmeyen acemi angutlar varki borsaları istila etmişler şü fattan bile bedelliyi gercekleştirmiş olsa zoren zorlu 3 tl diyelim yüz telede bedelli oldumu zorlu dört tl böl ikiye 50.bin lotun varsalım elli milyar ödetip 100 bin lotun olur bedelliye paran yoksa tam tamına 25 bin lot zorlu satıp bedelliye katılmiş olursunuz senin elindede 75 bin lo zorlun olur bu hesabı bile yapaman angutlar bedelliye katılırsak zarar yazarız diyorlar bunu bu sitede yazanı görmedim ama investik diye bir site var ne kadar geri zekalı varsa angut varsa yüzde onu hariz hepsi orda borsanın ne oldugunu bilmeyen cakal sürülerü oraya dadanmış ben sinan denen zata güvenmiyorum kanım ısınmadı adama bir türlü sinan seni sevmiyorum inşallah zorludan gidersin son söz ben hisseye cok ama cok güveniyorum sinan ak a ragmen ytd.
kap a saat 18.26 seans kapandıktan sonra yayınlanan 258.869.426TL KÂR doğrumu gördüm acaba...
1453 doğru ama vergi dairesi bilançosu bu konsolide bilanço herhalde martta gelecek geçen sene vergi dairesi 500 milyon zararı busene 258 kar geldi bence iyiye işaret ytd iyi akşamlar
kös kös bakın durun... öküzün trene baktığı gibi... herkes uyuyor yahu...
inanamıyorum daha bilancomu maliyeye gönderilen bilancomu bilmeyen angutlarla geri zekalılarla dolu investig hepsini allah kahretsin ytd. oraya yazabilsem hepsinin ocagına incir dikecegim .
1453 evet investing 0 0 0 doğru sötlüyorsun
bilanco: GEÇEN YIL -118M
BU YIL +73M HAYIRLI OLSUN DİYELİM Mİ
(bide gece saat 00.52' de göndermişler)
Hayırlı olsun bilanço bakalım kurulda bedelli olayı da netlessin sonrasına piyasa karar verecektir
Bilanço güzel geçen seneye göre. 2018'e göre de yüzde elli yukarıda. Açıklama tarihinden önce açıkladılar olağanüstü kurul öncesi. Kuruldan Zes halka arzı falan çıkar mı acaba ? Güzel haberler gelebilir bedelli haricinde. Bence bu hissede fazla Ky kalmamış. Yazanı cizeni yok fazla. 31 Aralık 2020 itibarı Akbank (Portföy) 20 milyon lot toplamış. Peruklunun şahsi hesabı bu muhtemelen. Zira tahvil ihraclarini da akbank yapıyor biliyorsunuz. Tekniği de şahane tek kelime ile. Endekse göre de yüzde 20'den fazla ucuz kaldı. Haftaya 3 lira üstü gelebilir. Bedelli istemeyenler zaten çoktan satmıştır diye düşünüyorum. Dün bir ara 1 dakikadan fazla işlem olmadı kâğıtta. Tek lot yakmadı. Enteresan ...Borç kapama da bu şirket için çok önemli. Bugün halka arzla ilgili gelişme de olursa müthiş olur.
https://i.imgyukle.com/2021/02/19/LzNbtI.jpg
........Öyle bir gün gelir ki, hisse başı vereceği 3 lira temettüyü beğenmezler...
Müthiş bir bilanço olmasa da geleceğe dair umut veren finansallar da iyileşme devam ediyor..
*oyak yatırım, zorlu enerji için 3,20 tl hedef fiyatla 'endekse paralel getiri' tavsiyesini korudu
Hayrolsun inşallah. Çok bekletti bizi peruklu.
Geçtiğimiz yıla nazaran düzelen bilanço beraberinde bedelli parası ile orta vadeli baskıyı azaltacaktır, vesbe ve vestel de durumlar malum zoren in de işlerini rayına oturtacagi zamanlar için alıma devam
Merhaba,
Bloga #ZOREN 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Not: İncelemeye değer. Yarattığı nakde göre çok ucuz kalmış gözüküyor. Borç sürdürülebilir mi detaylı çalışmak lazım.
Saygılar
Merhaba arkadaşlar toplantı ile ilgili bir sonuç açıklanmadı henüz değil mi?
Bak bugün aynı terane değil[emoji3526][emoji856]MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=elez888;5183803]Bak bugün aynı terane değil[emoji3526][emoji856]
Keşke aynı olsaydı :)