Hacim ölü sayılır
Printable View
Hacim ölü sayılır
Hacim ölü sayılır
Hacim yok göz toprakta çok inmese bari
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
466 lot satışla aşağı çektiler. Hacimsiz.
Hacimsiz aşağı düşmesi daha iyi .inşallah toparliyacaği zaman hızla yuları atar.diye düşüñüyorum.ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice 100 bandına geldi . Piyasa kötü ama takaslara bakınca aylıkta çiti satışa geçmiş bu iyi değil satıp çıkabilirim
Bugün ne oldu borsaya
Çin çarptı
Bugün biraz toparlasa da keyfimiz yerine gelse 110 a doğru
Hacimde yok, yükselişte yok. 100’ün altına düşmeyelim de.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zurnanın son deliğindeyiz piyasa da çok kötü birşey diyemiyorum vedalaşcam sanırım
Sattım . Kalanlara bol şans. 120 den vermedik 101 den verdik . Piyasa böyle birşey . Düşmeyeceğini tahmin ediyorum 100 altına gelmedi bu kadar kötü olaya rağmen ama takaslarda çiti ve det in satışa geçmesi beni korkuttu . Daha yolu zamanı var . Hayırlısı. .
İzlemeye devam yapacak birşey yok
Hayırlı olsun Polat reis. Yaprak dökümü devam ediyor. Yabancının tekrar piyasaya girmesini beklemekten başka çaremiz yok. Yabancının nötr veya satıcılı olduğu piyasada neler olabileceğini birkaç aydır görüyoruz. Birçok hisse üçte bir oranına inmişken Otokar'ın ihracat hamlesi satışların biraz daha cılız kalmasını sağladı. Biz içerideyiz, her zaman bekleriz.
Bu arada topicte zaten 4 kişiydik. Şimdi 3 kişi kaldık :)
Hayırlısı olsun, Allah paranızın bereketini versin, başka yerlerde daha çok kazanırsınız umarım. Buradaki ortaklık bitse de sizinle Arçelik'te ortağız sanırım hala :)
Ben de varım ama son zamanlarda iş ortamı nedeniyle pek yazamıyorum. Zaten geyik muhabbetinden başka yazacak bir şeyim de yok :)
Yaz dönemi alım yapmıyorum. Taşınma ihtimali, yaz tatilleri falan derken bir miktar nakit tutmak daha güvenli geldi. Kısmetse sonbaharla birlikte düzenli alımlara devam edeceğim. Lotum çok azdı, fiyatın düşük kalması bu aşamada benim için avantaj sayılır ama yine de tüm ortaklarıma bol kazançlar dilerim. Umarım piyasa artık düzelir de keyifli günlarımız geri gelir.
Bende buralardayım. Senen sonu karına bakmak lazım. Düşerse ekleme yaptım, yükselirse beklerim.
Beklemeye devam Altay'ın ekmeğini yiyenler Otokar a da sıra gelecek argeler birgün paraya dönecek.
Haziran sonu temmuz başı gibi bir tank ihale haberi beklentisi var sanırsam ki haziran ayında beklentiye paralel yükselişler olabilir diye düşünüyorum.İzleneye devammm.ytd
Tutmuyorlar
Sattınızmı millet bekliyormusunuz?? Mzffr bey yorumununuz nedir??
Suların prensi kağıt düşüyor yorumunuz nedir?? Hala şirkete güveniyormusunuz??
Beklemedeyimmmmm[emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856][emoji84][emoji856][emoji856][emoji856][emoji856]yara aldık amaaaaaaa
Selam arkadaşlar, çekilen kağıt sadece Otokar değil, her gün yeni bir sürprizle uyanıyoruz sıkıntı bundan.
Bugünün sürpriz yumurtasıda Amerikanın tehdit eder tarzda verdiği 2 haftalık s400 süresi.
Tekrar hisseye gireyim diye her gün niyetleniyorum ama bitmek bilmeyen aksiyonlardan cesaret edemiyorum.
Üstad, ben buradan mal satmam mal alırım. Bir önceki 89000 geri çekilmesine göre portföyümdeki toplam zarar bedeli yarıya yakın düşük olduğu için çok moralimi bozmuyorum. Elbet; adalet, hukuk, liyakat, ehliyet, evrensel eğitim sistemi ülkemize geri gelince yabancı koşa koşa gelecektir. Kesinlikle satmayın tavsiyesi olarak anlaşılmasın ama dolar bazlı tarihi diplerdeyiz. USA, Türkiye'ye ambargo uygulamayacaksa buralarda taban oluştururuz diye tahmimn ediyorum.
Biraz daha düşerse maliyet düşürme alımlarına başlıyacaz. Geçenki 60'lara gerilemede alamadık. Şimdi yeniden maliyet düşürme zamanları geliyor. Yavaş yavaş alımlara başlamak lazım.
Bu arada benim maliyet 120'lerin üstünde. İki seneyi tamamlayacağız kendisi ile. Hiç tereddütüm yok. Artık, 200'den aşağı hedef yok. Ama süresi 10 yıl. Bu sürenin 2'si hemen hemen gitti. Beklemeye devam. Otkar'ın uzun yıllar grafiği beklemesini bilene iyi kazandırırım diyor.
Bunları yazarken kimseye tavsiyede bulunmadığımı da söyleyeyim. Benim işim bu:beklemek. Şu ana kadar zarar yazmadım.
Yazmıyorsam da okuyorum arkadaşlar. Azalmış olabiliriz. Ama ben ve birçok kişi paylaşımlarınızı takip ediyor.
Bende bekliyorum. Para bulursam ekleme yapacağım. Hakkımızda hayırlısı.
Üstadlar çok iyimsersiniz.
Ortalık bir düzelmedi
Yok düşüyor ********
Lan bir haber bas hayvanlar. Tahtana sahip çık
Şirket batıyor sanırım
Şirkette sıkıntı yok. Bizde var. Sabırsızız:)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu saatte 600bin TL ilk işlem olmuş. Bedelsiz bu yüzden olmalıydı. Ne alan var, ne satan.
Gedik yatırım, hisse fiyatını 115 den 133 e yükseltmiş.ytd