Bilanco fiyatlanmaya başladı.
Printable View
Az bir miktar sepete attık bakalım hayırlısı..
Garip mükemmel bir espri anlayışın var yardın beni[emoji16].Ben 18’i bekliyorum demedim piyasa defter değeri Ederinden bahsettim.Tabii ki oralara geleceğini düşünmüyorum lakin geçen senelerde de söyledigim gibi kar cebe yakışır dedikten sonra 65’ten geri almıştım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Milletin eline verince Speck bu platformda tekrar aynı lafları bekliyorum sizden
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn.Goriotbaba kim aldı kim sattı....
Alıcı
Oyak. 705
Ing. 100
Qnb. 70
Piramit. 33 lot
Satıcılar
Alnus. 304
Deniz. 297
Teb. 81
Halk. 65
Gedik. 40
İş. 40
Ak. 26
Grt. 20
Marbaş. 15
Ziraat. 11
Sanko. 8
HGARİP kardeş sen bu hissede yorumlarına devam et güzel yerlere gidecek inşallah.. Senin çabanı takip ediyoruz
bizde biliyoruz sonsuza kadar gidecek değil ama olması gereken yer burası değil. Alanında aklı var satanında. Biz kimseye alın yada satın demeye hakkımız yok. İnsanları yanlış yönlendirdin. senin yüzünden 90 larda satan kişinin zararı ne olacak. Bunun kimseye ne sat de ne al diye tavsiyede bulunma.
Dün Bgün yarın alanda satan için de hayırlı olsun inşallah. YTD
kaldı 6 iş günü:yahoo:
Genelde yazmıyorum ama cahillik görünce dayanamıyorum defter değeri üzerinden yorum yapmak cahilligin dik alasıdır bir çok hisse defter değerinin üzerinde veya defter değerinin altında işlem görür örnek;boyp bir bakınız isterseniz defter değerine göre iflas noktasında ama fiyat nerelerde hisse uzun zamandır bu haldeydi ve artık piyasadan çekiliyor hisselerin bir piyasa değeri birde gerçek değerleri vardır bu düşüncesini belirten muhterem bilmiyorsa ugraşmasa iyi olur.....
2017 sonlarında yaptığım yorumda bu sıralar yapılan değişikliği görmüş gibi yazmışdım.Hisse tarih yaklaşmaya yakın hareketlerini sertleştirecekdir ama unutmayın ki beklenti suni bir beklenti önemli olan şirketle ilgili bir gelişmenin olmasıdır dikkatli olmakta fayda görüyorum...
Sn. Goriotbaba teşekkürler. 9 aylık bilanço tahminin nedir sakıncası yoksa. Ben iyi geleceğini tahmin ediyorum ama emin değilim. genelde istikrarsız bilançolar açıklardı ama durum artık daha olumlu sanıyorum siz ne dersiniz. Şirketi uzun süredir pek takip etmiyordum doğrusu.
Sayın bagbozumu, daha önceki bir yazım. Bir yıldır hissedeyim. Grubun turizmde aynı bölgede iki oteli daha var. Von resort golden beach pkent bünyesinde ve en büyük olanı. Abant küçük . Side otelinin yatırımları bitmiş. Banka kredileri ve ortak borçları bitmiş. Benim tahminim. 23 milyon üzerinde. Tabii ana pazara geçmesi çok iyi oldu. Hayırlısı olur inşallah. Ben uzun vadeciyim,eylül 2014 tarihinde aldığım 47.90 dan egeen lerim duruyor. Buna benzer temettü hisselerimi satmıyorum. Bu haftada 9.30 - 10 tl arası klimasan aldım. Yatırım tavsiyesi değildir.
adam sabah sabah uyumamış 740 lot satış yazmış....
Bu hafta beklediğim performans olmadı. Benim vaktim var beklerim.
Alıcı
Şeker. 876 lot
Qnb. 20
Tacirler. 8
İş. 6
Satıcılar
Teb. 740 lot
Vakıf. 80
Ing. 69
Marbaş. 16
Global. 5
Alşta. 109.40 tl 360 lot vardı
İyi akşamlar
kar geldi.14.472 milyon olarak gördüm.....
Çok güzel açıklamış pazartesi ne tepki verir.
Arkadaşlar bilançoya bakmayın bu konsolide değil değişecektir ama gördüğüm bir şey var borç yok 41 milyon alacak var bakalım ne olacak
Arkadaşlar bu yeni otel faaliyete girmedimi hala bilgisi olan varmı
Finansallar çok iyi borçlar neredeyse sıfırlanmış buna karşılık 41 milyon küsur ticari alacak var. Görebildiğim tek olumsuz taraf Pazarlama Giderleri -759.967 den -4.298.549 a yükselmiş.
2019 Yılı Turizm sektörününde iyi olacağı kanısındayız. Bu nedenle doluluk oranları artacak, satış,
verimlilik ve karlılıkta artış beklemekteyiz.
İşletmenin gelişimi hakkında yapılan öngörüler: Abant Tatil Köyü yenileme çalışmaları Haziran 2014
itibariyle başlamış olup özellikle otel odalarında ve Alt yapıda önemli yenileme yapılmaktadır. Side Tatil
Köyünde 2014 yılında evlerde ve diğer sosyal mekânlarda önemli bakım onarım ve tadilat yapılmış olup
yenilemeler 2019 yılında da devam edecektir.
İşletmenin performansı: İşletmenin performansını etkileyen ana etmen, turizm sezonunun olumlu
geçmesi, Türkiye’nin içeride ve dışarıda genel görünüşünü, durumunu ve cazibesini menfi bir şekilde
etkileyecek olan olayların tezahür etmemesidir. İşletmenin bulunduğu bölgede turizme yönelik çok
sayıda yatırım yapılmıştır. Yapılan yatırımlar bölge turizm kapasitesinin üstündedir.
Bu yatırımlar sonucu firmalar arası rekabet artmış, rekabet sonucu bölgede turizme verilen hizmet
kalitesi ve fiyatlar düşmüştür.
Firmamız önlem olarak tesislerinde yatırım yaparak tesisleri cazip hale getirmiş olup; hizmet
kalitesini de artırmak için çalışmalar devam etmektedir.
Faaliyet Raporundan Alıntıdır. Y.T.D.
sonunda güzel haberler ard arda geliyor güzel bilançonun etkisini pazartesi göreceğiz 4 kasımda sürekli işleme açılacak hissenin önü açık gözüküyor 3 yıldır beklediğimizin karşılığını alırız inşallah hayırlısıyla.. ytd
ayces den sonra birazda biz gidelim ondan neyimiz eksik:halay:
kaldı 4 iş günü:yahoo:
Bilanço göze çarpanlar :
30-09-18 ve. 30-09-19
1- banka ve ortak borçları 21.100 tl den
1.500₺ düşmüş. Onuda bu ay kapatmışlardır.
2- side doluluk oranı % 87.47
3- ort satış fiyatı 44 € dan 53 € olmuş
4- sigorta değeri 117 milyon dan 152 milyona çıkartılmış
5_ 64 milyon olan hasılat 86.5 milyon olmuş
6- şüpheli alacaklar karşılığı 2.922 bin artmış. Kâr matrahının düşmesine sebep olmuş. Thomas cook olabilir
7- pazarlama satış giderinde 3.538 bin artış var . Dikkat çekiyor
8- yenileme yatırımları büyük oranda bitmiş . Bu dönemde amortisman düşmeden 4.947 bin net nakit çıkışı olmuş.
9- alacaklar net 41.648 bin olmuş. Artık tahsilatlar oldukça nakit birikimi başlayacaktır.
Ayrıca 14 Kasım da vergi dairesine verilen bilanço farklı geliyor. Reeskont faizleri + bazı giderler düşülmüyor. Kâr artacaktır.
İyi günler. Bu vesile ile CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun. Ytd.
evet gözden kaçmış kaldı 3,5 iş günü :) yıllardır c grubunda resmen hapsolduk artık özgür olmanın zamanı değişim zamanı aynı süreci kentte yaşadım kötü bir tecrübe oldu ben sattım hisse 250 yi gördü tabi c grubundan çıkmanında etkisiyle günlerce tavan gitti katlanarak gitti ahh kent ahh arkandan bakakaldık aynı şeyi burda yaşamak istemiyorum aynısı olur demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kafamda bir hedef var oraya gelince azar azar vermeyi düşünüyorum kısmetse..ytd
buda 500 olur ozaman he[emoji16][emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app