Gelecek dönem bilançolarda yıllık 221 milyon ve daha fazlası karlar yazarsa durum ne olur?Asıl sorgulanması gereken gerçek bu olmalı ve öylede olacaktır.
Printable View
Birileri yıllardır Çin işkencesinden tutunda Nazi işkencesine kadar bilimum işkenceyi uyguladı bu hissede,ancak bizi hiç bir şekilde sindiremediler hatta geçen yıllar sonunda geldiğimiz noktada motivasyonum iyice arttı,ancak tüm bunları yapanların iflahının kesilmeye başladığını hissediyorum.
Yaw neyini silicen silme kalsın orada ibreti alem için.Kaç yıl önceki işlemin Bu 1,42 den TSKB satış.Şu an veriliyorsa bizde verelim.Herhalde arşivde böyle bunları saklıyorsun çıkarıp çıkarıp servis etmek için.Daha geçen yazmadın mı burada dolaylı bize çalışıyorsunuz diye.Hey güzel Allahım ya sen nasıl şaşırtıyorsun insanı bazen.Neresinden tutsan çok fena çuvalladın bu sefer.
Arkadaş konuşmayayım diyorum susayım diyorum burada bazılarına harbiden müstehak diyorum.Maşallah bana yazı yazdırtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
CEMTS işi olmamış 1 liradan 7 liraya gitti daha ne olsun.Bugün kabul gününüz herhalde.Yaw millet burada yanlış adrese sallarken biz adres gösterdiğimizde o zamanda 1-2 kelime karalayıverseydiniz ya madem bu kadar hakimsiniz olaya.Harbiden bu gün bu topicde olan bitenlere şaşkınlık içerisindeyim.
Madem tahtada yazdıklarınızı yapabilecek gücünüz var. Nedir buna özellikle son zamanlarda herkesi ikna etme çabası???????????Tahta orada gerekeni yapın haklı çıkarsanız paraya para demezsiniz zaten.Ama lütfen tersi olursa o seferde biz yine bildik diye buraya gelmeyin.Bugün bu topic gerçekten ayrı bir ilginç oldu.
https://i.hizliresim.com/ZXyQ1z.png
Evet bu gördüklerin eski işlemlerim.:yes:
YTD
https://i.hizliresim.com/ADl607.png
Yine yeniden alım zamanım. :yes:
Siz daha çok çalışın bizim için, ben portföyü büyüteceğim. :halay:
YTD
Diğer hisseleri dillendirme yeter bu kadarı sanıyorum.
https://i.hizliresim.com/XMzqB6.png
Sadık ortak olmadığımı yazmıştım.
Lütfen başka hisseleri dillendirme.
İŞGYO dan bedelsizi ve temettüyü aldıktan sonra sattım, güncel fiyatı 0.93.
YTD
İmtiyazli ..... yoksunlari günaydın.
Yine yatirimcilari bos bos konusturdunuz burda....is yine sohbete döndü. Hisse fiyati 12 yilin dibinde....hatta 1997 fiyatlarinda malum kisilerin keyfi yerinde kafa buluyor. Aklinca ky yi tiye aliyor.....
size musteaktir diyor. Ya bi git isine..
bas git....
Insanlarin akliyla bari oynamayin yaw. Korkarim birileri bu sacma muhabbetinizi dikkate alip yine yuvarlayacak tahtayi.....bazilarida bundan zevk aliyor hala ayagina sıkıyor tahrik ediyor.....tabi birde nemalanma meselesi.
Özür dileyerek yaziyorum......
Hayasi olan ...inanan iner tahtaya gerekeni yapar.
Gerisi bos laf lakirti ve ky yi soguslemek.
Saygilar.[emoji34]
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa 800 puan artıda iken bile tahtayı kasmaya devam ediyor.Beceriksizz .Ancak yaptığın olsa olsa mal kaptırmak olur.
Piyasada coşku var.Temel sebep F-35 ler ile ilgili açıklamallar,Belli ki tahtayı buraya kadar basan mallarını yerine koyamamış.Baskı devam ediyor.Pazartesi bakanın açıklayacağı ekonomi programında her sektöre destek açıklayacağı konuşuluyor.BakaLım çimento sektörüne nasıl bir destek gelecek.
İzmirli arkadaslar bir baksinlar bakalim..... bu mirasyediler kapiya
“SAHIBINDEN SATILIK” levhasimi
astilar acaba?
Kimse fiyat yukselsin istemiyor. Bukadarda ucuza gitmesin hani.
Saygilar.[emoji23]
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 97 bin deyken 2.80 li rakamlarda geziyordun....Hadi göreyim seni zaloğlu rüstem.
https://m.sesgazetesi.com.tr/guncel/...-burundu/29967
Söke’deki olay Sazlıköy çevresinde kirliliğe neden olmuş,Allah’tan hafta sonu yağışlı hava geliyor,Pazar günü her taraf pırıl pırıl olur...Bu olay Bornova’da yaşansaydı Batıçim’inde,Çimentaş’ında bölgeden taşınması farz olurdu.
Bilançoda adam 190 kağıt para kazanmış 339 lira borç ödemiş.... Uzun vadeli borçlarda da 40 kağıt artış var...Bu adamın bilançosunun adam olması için cironun en az %50 civarında artması lazım....İlk çeyrek bilanço BTCIM in geleceği hakkında ip ucu verecektir....
Sayin heval o ipin ucu coktan kacti gitti. Ama bu iyi egitimliler bu bilanco
hazirliklarini yaptiar ....bol stok vardi..
ucbes zam geldi...2018 ihracatini bu
doneme kaydirdilar.....vb.
Kalem oyunlari hazir yani.....
Nede olsa alicengizler uzmanlik alanlari.... Aman siz yinede temkinli
olun.....bunlarin gonul gozu yoktur
niyet bozuk olunca akibette o istikamette akiyor. Soke vatandasinin
zararinin parasini bizim cebimizden
öderler gari......bankalara ve kura yillardir odedikleri yerden.[emoji34][emoji53]
Saygilar.
Bu hissede tahtadaki dümencilere faydası olsun diye hiçkimse bilanço ile falan oynamaz.Bilançoyu iyice incelerseniz bunu çok iyi görürsünüz.Bir diğer konu birileri kendi yaptığı işe müşterilere yaptığı hacim üzerinden müşterileri kazansa da kaybetsede cebe indirdiği komisyonlara bakacak ve biraz utanıp fazla atmasyon yapmayacak burada.Önce bir kendine bakacak sonra millete akıl vermeye kalkacak.
Bilginiz olsun ne 2 tl altında ne de 1,5 lirada o malı toplayamayacaklar.Şimdi kim ne yapıyorsa yapsın.
Şirketin Sanko Holdingin elinde olması ciddi bir dezavantaj .... O adamların sanko diye kağıtları senelerce yerlerde süründü...Buranında öyle olma olasılığı var....
Bu fiyatlarda hisse ile ilgili olumsuz yorum yaparak bedel ödemiş olanların algısını bozmaya çalışanlara tavsiyem verin kurtulun.
Hayırlı olsunnn.Ünyenin piyasa değer ide batıyı geçti.An itibariyle %16 pirimli
inşallah 2023 e kadar sürünürde kalan kalmayan belli olur :hah:
Bu etiket fiyati cok bile bu degersizlestirme uzmanlarina.....
Sen saksi topragi fiyatina YD yaparsan olacagi bu.....
Kivransinlar dursunlar ..... yoksunlari.
Saygilar.[emoji34]
Alma, aldırma o zaman müşterilerine git başka hisseler aldır.Senin buralarda küçük yatırımcı edasında ağlamaya hakkın yok ki.Bir kaç kişi dışında yani bizler dışında hissenin yükselmesini isteyen pek kimse yok zaten.Tahtadakilerle beraber aynı kafada çok mutlu mesutsunuz.Ama benim anlamadığım neden hala bu hissedesiniz.Bu kadar rahatsızsınız madem 500 tane senet var gidin onlardan alın.Madem bu etiket fiyatı çok bile verin yeni hisselere yelken açın sizi zorla tutan yok ki hissede.Bizde sizin boş yazılarınızı okumak zorunda kalmayalım.
Bakın 10 lirada yazdıklarınızı da ben çok iyi biliyorum.2. pardonla falanda kurtulamazsınız bir gün.O gün dua edin gelmesin.Hissede hergün işlem hacminin çoğunu yapıp burada bu yazıları yazmak olmuyor.
Beni bu saatten sonra hissedeki yükseliş bile mutlu etmeyecek.Bu işi bu tahtada yapanların bir daha ekranında bu hisse olmayacak kadar bir bedel ödemeleri beni ancak mutlu eder.Siz de bu kişilerin değirmenine şu taşıyorsunuz burada.
Piyasaya alış geliyor arkadaşlar terse kürek çekmeye devam sektördeki bazı hisselere alış geliyor tahtadaki arkadaşlar yine de terse kürek çekiyor.Elbet bu yapılanların bir bedeli olacak.ve bunlar bu kafada devam ettiği sürece bu bedel daha fazla olacak.
Gülermisin ağlarmisin Deutsche yaklaşık 10 bin ve credit suisse 20 bin alım yapıtı....Yabacı yatırımcı var..
Boyle capsiz patron olursa yabancida gelir kaymagini yer gider elbet. Memleketimin yatirimcisida agzini acar kalir....Hayir bu kadar basiretsizlikten sonra bu capsiz patronlari ky ya ovmeleri yokmu....
Biz 10 tl den 9 tl den mal alirken....yd kazigi...malum sahislar iyi satmislar...
sonrada bizi tiye alarak kafa buluyorlar...yahu ben ne zaman satacagimi sizin gibi ne patrona sorarim nede baskasina.....ederine geldimi alanda kazansin edasiyla vedalasirim.Ama haklarini verelim hani bizede faydalari oldu....aylardir azar azar aliyoruz.Almayada devam.
Boyle anlamsiz....mesnetsiz satasmalarda bulunmayin artik.
Reelmisin le basladin hala devam ediyorsun.
Biz son sozu soyledik.....almaya devam....bu basiretsiz capsizlarada dokundurmaya devam.....
Burdan hikaye yazmiyoruz yani....
Tekrar özür diliyorum.....
Kim bu isleri tersine yapiyorsa onun
cezasinida patron versin tabiki....
Sozunde durmak....ahlakli davranmak....karekter istiyor ne yazikki....bide tahtada ..ya.
Saygilar.[emoji34]
Patronu eleştirmek ayrı şey ; Bu etiket fiyatı bile fazla demek çok apayrı bişey.Ellerinde bir fiyat kaldı olumsuz algı için bunun içinde mecbur kalana ya da bir gelişme ya da birileri onları mecbur edene kadar al takke ver külaha devam edecekler.
Bende diyorum ki en kötü şartlarda bile bu etiket fiyatı saçmalık.Bırakın şu yatırımcıyı koruyorum ağzıyla tahtadakileri desteklemekten vazgeçin artık.Kim bu GEdik?Her gün tahtada Mevlana oldular dönmekten.Mesnetsizlik işine gelince hiçkimse sizin elinize su dökemez.Mesleki konuşun içi dolu konuşun.Şirket nerede ise navlun fiyatına işlem görürken buralarda daha fazla saçmalamayın.Bende yazmak zorunda kalmayayım.
Belli noktadan sonra herkes bizim gibi efendice yarım ağız yazmaz bazı şeyleri direkt yazar altında kalırsınız sonra bazı yazılarınızın.
Murphy kanunu..
Varsa bir kötü ihtimal, kesin olur.
Ya Spek, yada Dolar bu pisliği yapacak herhalde..
https://i.postimg.cc/nc4JNm1y/R-148.gif
Bizim için farketmez.
Yoktur birbirlerinden Farkı hepsi Çimento Fabrikası..
Hojdaaa.. Eddie Murphy kadar komiklik yapma peşine düşmüşsün ancak bize göl maya gibi hikayeler anlat biz bunlardan anlarız. Yoksa çok çizen gördük çizdiğini kesiştirdiği yerlerde yanlış bükenlerinide ama senin gibisini görmedim kesin bunun için pirim alırsın
http://mobile.beyazgazete.com/video/...ay-692796.html
Batıçim ilk okuluna Avrupa Birliğinden heyet gelmiş,sadece okul değil şirket ve yatırımcınında bu dönemde desteğe oldukça ihtiyacı var :)...AB heyetinin sloganıda çok manidar “kayıp bir nesil yetişmesin” maalesef hissede kayıp bir yatırımcı nesli oluşmak üzere.
Yatırımcı olarak bizim pek bir beklentimiz kalmadı en azından ikinci okulu bir an önce bitirinde şirket olarak çocuklara bir faydamız olsun,bu şehire ve ilçeye bu fazlası ile borcudur şirketin.
İlk çeyrek de ciro artışı borçları ödeyecek düzeyde olursa tahtayı kimse aşağı bükemez zigzag sert yada yumuşak yukarı gider , Tersi olursa o tersin ne olduğuna bağlı olarak durum değişir....
Sn.İzmirlihoca,
Hedeflediğim fiyata gelince Şilep yanaştıracağım diyordunuz. Bu kadar sığ dereye şilep yanaştırmak mümkün mü? Bir de o fiyata gelse hariçten yanaşacak çok gemi olur. Bu kadar gemi yanaşırsa taşmaz mı bu dere. Geçen hafta biraz taştı ya acaba şilep yanaştı mı ? Bu kadar çok yazmanız bundan mıdır.
Ha bir de liman müdürü ne der bu işe. Aynı gemide iseniz bilemem tabi ki.
YTD
Sayın Asyurt,
içinde "ifade" olan yazınızdan dolayı SİZİ kutluyorum.
O fiyatlara gelince, gemi yanaştıracağımı yazdım.
(yani henüz yokum ama takipteyim- (beleş ler torbada ve asla bu işe (trade) bir daha bulaşmayacak- tarzımız bu.)
Dere, tabi ki bu tankerleri dolduramıyacak. Zaten mesele de o değil mi ?
Her şeyde, bir yere kadar.
Anlayan anlıyor, ve anlasın, fiyatın nerede ne ifade ettiğini...
Geçen hafta birilerinin yanaşması, yazdıklarımızın dikkate alındığını gösteriyor. Bence zararsız ve de faydalı.
"Liman müdür" leri diyelim. Benim analizim de birden fazla var..
Hiçbirini tanımam vede umurumda da değiller.
Daha önce de yazdım, "Yalnız Kurd" olduğumu..
Ama, "yanlış yapanın eline vurulduğu yerdir" borsalar, ikincil piyasalar.
EVET, Çok yazıyorum ... ki, her şey ortada ve kavgamız adil olsun,
HAK yerini bulsun.