patronlar için bu fırsat adamlar burada toplasalar %20-30 kazanmaları içten bile değil vay be kim derdiki samat 1 tl olacak
Printable View
patronlar için bu fırsat adamlar burada toplasalar %20-30 kazanmaları içten bile değil vay be kim derdiki samat 1 tl olacak
aslında bende en fazla 1.10 değdirirler tekrar 1.10 lardan ky yı sileledikten sonra yukarıya hızlı çıkar diye düşünüyordum bende maliyetim yüksek ama borsa yataya bile geçse spek amcalarımdan hareket bekliyorum. Zaten inat edip satmayan eskiye çok az kaldı. Bakalım genel borsa her gün düşecek değil ya ytd.
Bugün przmada takılmış patron efendi
Orsp çocuklarının keyfi gelmiş. Tahtaya bi uğrayalım demişler.
Çek yukarı ver milletin eline başka taktik yok mu la bunlarda
Keyfinden değil kardeşler,tüm imkb öğrendi bunların ne olduğunu mal yok dışarda hepsi elinde patlayacak yoksa böyle hareketler yapıyorki yeni kurbanlar arıyor böyle borsada karı olmayan ne yaptığı belli olmayan 1-115 arası böyle sazan avlamaya çalışan aklınca kapıdı kim alır...oynasın p.... kendi kendşne işte...allah olanada sabır versin zararsız kurtarmayı nasip etsin
Ben bendekileri zararına verdim. Orsp.çocuklarıyla dalaşma çalıyı dolaş demişler.hırsız ********ler
Şu an yataya bağladılar ancak içimdeki ses son saat hareket edecek diyor. Tabi her zaman ki gibi ele verme operasyonuda olabilir
Birazdan 1,05 e iner yine,hep aynı nakarat.....
Sen 1.02 den vermemiş miydin?
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gö... geldiniz mi... akşama kadar gülerim ben bu işe...
herkese geçir...şler olsun.
bu tahtayı yapmayan çalışanların yüzde 90 nı gö.......... söz meclisten dışarı...
ınsallah kımse atlamamıstır...sevınmesın bu ımansızlar...
ben bu oyunun adını biliyorum...ele vermecemiydı neydi
adamlar biliyo bu işi
Onlar ne kadar biliyorsa meydan da boş...uyaran, ceza veren bir kurum yok nasılsa muz cumhuriyetinde
Yine verdiler milletin eline.Hep fos şeref sizler
Dün ve bugün takasını verebilen olursa çok sevinirim
Balık isteme, balık tutmayı öğren.
Endeks 3 bin puan düşünce ne olacaktı endeks hissesi olmasa bile böyle çakılmaya hangi hisse dayanır samat yine dayanmış tabana basmamış
Kuru Kuru Kurumuş burası.
Balık isteme, balık tutmayı öğren.
Bu bayram da bizden çalınan paralarla ne güzel tatil yapıyordur bu şeref sizler .Bu borsa Allahın bir gazabı bize. Neden bulaştık yaa
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
oylar kesinlikle gizlidir
sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
Ne biçim satış yiyor Allahın belası
Kimse kalmadı buralardaa
Hadi bakalım hükümet kanadında yerel seçimlerle ilgili erken seçim söylemleri başladı. Hisseye etkisi olacak mı acaba? ytd
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan:kongreden sonra yeni bir oluşum olacak,ondan sonra da yerel seçimin startını vereceğiz
takaslarındaki değişim dikkatimi çekmeye başladı hey gidi samat 1 liranın altına gelirsen almayı düşünmeye başlarım.
okul kitapları ihalesi ne zaman bitiyor bilen var mı?
İhale almış yarın için olum olur mu acep?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takas atacak var mı arkadaşlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6ffe4fbff6.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2dc3cf5d8e.png
İhale 32 mtl, piyasa değeri 21 mtl..
alım satım gönderebilecek var mı arkadaşlar