Zico hocam tukasin bu düşüşünde düzelme olmayacak mi.toparlanma ihtimali görüyor musunuz.resmen mahvettiler bizi..
Printable View
Matador35 hocam lutfen bir yorum yapar misin..kafayi yemek uzereyim sinirden...
kimse etkilenmesin. bu ******** yine aşağıya sert bir hareket yapacakmış gibi geliyor. fırtına dindi gibi gösteriyor. ulan nelerle uğraşıyoruz be.
Arkadaslar sizin için inceledim dünden beri 1.75 gelmeden düzeltme beklemeyin buralardan dönmesi zor.aşağı dahası var.ytd
Tukaş ı bilmem ama yazılanları okuyunca Zico vurmuş!! Xx şahıs Abondene Olmuş:-))
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafayi yicem.calisan kâr eden ureten bir sirket.nasil olur da bu kadar duser ve bir turlu toparlanamaz yaziklar olsun...
yatırım karanlık odada almıs
https://i.hizliresim.com/LbWZy1.png
Kapta haber var metro yatirim vermiş mali%1 kusur kaldı diyo...
Tüm mali boşaltım diyor galiba tam inceleyemedim
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
Galip bütün malı satmış.operasyon tamamlanmıştır.Herkese geçmiş olsun.
Elimde azcık hisse var ama eninde sonunda gomecem
Sanırım nisan sonuna kadar hareket olurum u bilinmez
Sen galip le çok sıkı fiki olmuşsun bizden daha iyi tanıyorsun. Tebrikler dün söylediklerin oldu
Matador35 sana da yaziklar olsun..dun aksam uzun uzun yazdin yok aldigi 30 milyon lot kot disi satilamaz falan diyorsun.nedir simdi bu kapta yer alan haber..cok ayip ettin..dege miydi 3 kurus menfaat icin...
Bunların alayı sahtekar olmuş.
Ne oldu armut ağacı girdi hepinize...Arkadaşlar hepinizin iyiliğine yazdım doğruları yazdım...Hani satılamazdı 30 milyon lot...Kim haklıymış
Ozaman şimdi esirmi olduk hissede
Size dün yazmıştım gerçekleri...
Pazardaki armut değil diyordu... bunlar sahtekar dolandırıcı dostum...
2 işlem günüde çaycı voleyi vurmuş. Olanak verenleri öpmek lazim
Hepiniz dün sitem ediyordunuz???
Yanlış anlamayın ama matador denen arkadaşın eski mesajlarına baktım. Adam epeydir bu kağıtta yazmış. Yani gunahinida almayalım. Ha eğer bilinçli yönlendirme yaptıysa o ayri
Burdaki arkadaşları anlamıyorum. Ya sizler başkalarının ne dediğine göre mi hisse alıp satiyor sunuz o zaman kaybetmeye mahkumsunuz.çevremde duyuyorum şu hisse şu olacakmış bırakın bunları.hiçbir şey bilmiyorsaniz arayın aracı kurumu hisseye baktırın nereye kadar düşebilir diye.eğer grafik okumayı bilmiyorsanız analiz yapmayı bilmiyorsanız bu borsayi oynamayın çok para kaybedersiniz.yatırim tavsiyesi degildir
Peki bu adamlar 2.30 fiyattan virman yoluyla aldim dedi 30 milyon lot.simdi de bilmem kat fiyat araligindan 8 milyon aldim 34 milyon sattim diyor.acaba virman dişinda piyasadan mi alim satim yapti dicem ama sonuc itibariyle payi yuzde 11 den 1.5 a düşmüş.kafayı yicem hic anlamadim bu isi..
bundan sonra otuz milyonluk satis bittiyse ne olur birileride mallandi 50 bin yuz bin lot la otuz milyon lot satis bitmezdi karsisindada bu mali alan milyon lotun uzerinde yatirimcilar var ytd degildir
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karanlık odada yatırım fınans 2 kademe kaldırdı.......
https://i.hizliresim.com/PlZ07Q.png
sayin koca muğlali bu mali alanlara bakin oyle 50 bin lotla 100 binle lotla bu mal bitmez milyonluk gruplar oldugunu tahmin ediyorum ben de kendimde yakalandim malda eger patron bu mal sattiysa bilancolarina dikkat etmek lazim bildikleri bir sey vardir
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
******lar patron aldı süsü veriyor...Çaycınin akşam haber göndereceģini biliyorlar...
10.000 lotluk 3000 tane minnak yatirimcı ne büyük yatirimcisi be kardeşim