biri dur desin artık noluyo laaa...dünya savaşımı çıktı bu kadar da abartılmaz
Printable View
biri dur desin artık noluyo laaa...dünya savaşımı çıktı bu kadar da abartılmaz
Biz kendi kendimize zulmettik şüphesiz ki acımaz ve bağışlamazsan ziyan edenlerden oluruz...
Borsa da yabancı çıkışı olduğunu düşünmüyorum..
Sazan sarmalı..
Hisseler hep kendi yan kurumlara virmanlanıyor..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu onların oyunu, bizde onların oyuncağı. Zalimlere meyletmeyin yoksa size de ateş dokunur.
Yabancı kaçarmış gidermiş defolsun gitsin , çöksün borsa 100'den başlayalım gerekirse. Zaten bu zamana kadar hangi yerli kazandı. Gitmez ********ler merak etmeyin böyle bir millet başka yerde yok.
Ttrak para girişi var. Halil buhur sitesinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüpras 50 lira bu 80 liraydı hatıtladığım. Hatta çok daha önce 23 liradan ttrak alıp ufacık karla sattığıma çok pişman olmuştum. Temettüyle kaç defa ödedi parasını.
Ülke ne zaman düzeliyor diyorsanız Ttrak da o zaman coşacak üç basamaklı fiyatlara.
Durum gördüğünüz gibi. Bıraksalar coşacakda. Ytd
Destek olması beklenen 31.2x yeri direnç yapılıyor gelecek için. Kısada kırıp atar umarım.
Son dakika derinlik kaç tane fiyat görüyorsunuz... https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29b3d2dd39.jpg
Biraz yabancı girişi var bugün . İnşallah devamı gelir..
daha önceki düşüncemi koruyorum. bu firmayla ilgili olumlu bir öngörü sonrası hisse üstünde oynamaya başladı. ümitleri tam kırabilmek için once pazarlama ile fiyat yükseltmesi sonrada gittikçe aşağı inen fiyat hareketiyle sonuç alınmak isteniyor. yaklaşık olarak 1 aydır hissedeki stratejinin farklılaştığı kanaatindeyim. sanirim ilk çeyrek bilançosu hoş olmayacak. bu hissede ünitelerin yıkılmasını kolaylaştıracak fiyat hareketiyle. once caninizi alacaklar sonra iş göreceği kanaatindeyim. henüz panik bağrışları yeterli görmüyorum. bu daha kıvama gelmedi diyo bana. yukarı çekip daha aşağı basliyo. oyunu oynamaya devam ediyolar. y.t.d.
Sadece Türkiye özelinde değil dünyada da büyük sıkıntı var. Şişmiş balonlar patlamaya hazırlanıyor. Bu dönemde borsa yatırımcısı olmak için 2-3 kere düşünmek lazım. Bir de tahtalara dolar bazlı bakmak lazım traktör paraşütsüz atlama modunda(30 dolardan 5.5 dolara kadar çakıldı), 2006-2008 deki 4-6 dolar bandının üstünden sekmeyi başaramadı gibi görünüyor, 4 dolar en yakın tepki noktası olursa olur. Yoksa 1.5 dolar civarı göstere göstere ky'e yedirte yedirte geliyor. Çok tekrar yaptım kafa şişirdim kusura bakmayın , kendi adıma uygun zaman ve fiyattan tahtaya girene kadar bir daha yazmayacağım. Hep olumsuzluk pompaladım, belki herşey güzel olur. Allaha emanet olun.
sn. yoruk
sizin 1.5 usd dediginiz nokta konusu şaka olmali. bunun bir analize gore yapildigini dusunmuyorum ! çünkü hicbir finansman yontemine uymuyor ...
ama su olur derseniz tmm ! usd 15 lira olur bu da 1.5 usd olur derseniz eyvallah !
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
31.02 karanlık odadan çıkış 30,70.. adi kağıt ya
sn hayek bu tahta 30 dolardan 5.43 e(son) gelmiş durumda.
Soluksuz düşen tahtada geçmiş verilerden bir destek noktası baktığımda 2005-2008 hareketinden bir tutanak destek aramaktan başka yer kalmadı. Bu da iyi ihtimal 6 orta ihtimal 4 dolar civarı.
Bunlar olmazsa 1.5dolar en kötü senaryo.
6dolar civarında(şua anki fiyatlar) tutunamamış gibi gözüküyor veya gözüktürülüyor kötü art niyetle (ayı tuzağı olabilir, tahtaya giriş yapmaya başlanabilir ytd). Pek analizlik birşey yok işte grafik:
https://ibb.co/Vm9V9dc
Ben kişisel olarak 4 dolar civarı girişe başlayacağım ytd.
Bu basit grafik benim buralardan ayrılmama nedenim, 2008de teğet geçen krizde bu tahtada olsak 1-30'u bi o kadar da temettü aldığında kazancı hesaplayın artık. Bu krizde bu tahtada olmak istiyorum, sizde olun arkadaşlarım.
Size son güzelliğim şu olsun, ne zaman girilir biliyor musunuz bir tahtaya uzunda; Forma giren çıkan , yazan çizen olmayınca, bastonu yiyip ocağıma incir ağacı dikildi diyenler türediğinde, tövbe billahlar edildiğinde. Ne zaman çıkılır tahtadan biliyor musunuz; gazetelere tvlere borsa uçtu kaçtı, herkez kazanıyor sizde kazanın diye haberler çıkınca. (Aselsan rekor hacim yapıp haberlere çıktığı tarihe ve sonrası borsanın gidişatına bakın).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abd85dc701.jpg
İlk hedefim 50 olacak... ytd. Beni bağlar
Ayrıca krizden nasıl çıkılmaya çalışılacağı önemli, daha önceki krizler gibi sıcak para ile çıkılacaksa(IMF , ABD parasal genişlemesi) V şeklinde piyasa dönecek, yok kendi şeyimizi kendimiz keseceğiz deyip iyi bir reform paketi gelecek,uygulanacak ve başarılı olacaksa U dönüş olacak piyasada; Tabana daha fazla yayılacak fiyat hareketi. Tahtaya inip binerken bu da dikkate alınmalı.
Bakan Pakdemirli, yerli elektrikli traktör konusunda çalışmaları tamamladıklarını ve prototipi hazırladıklarını aktararak, "Yerli ve milli traktörümüz günlük 7 liralık şarjla akşama kadar 8 saat çalışacak. Prototiplerimiz seri üretime hazır. Onlar konuşur, biz yaparız. Son derece ekonomik olacak yerli traktörümüz, çiftçilerimizin mazot derdi bitecek. İnşallah seri üretime başlayalım, üretimden çıkan ilk traktörü Alaşehir'de birlikte deneriz." ifadelerini kullandı.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Endeks bıraksa direk 32 diyecek. Anası hergün eve geç gelen oğluna sitem eder..
Anne: Oğlum her gece neden eve geç geliyorsun , der...
Oğlu; Anacım eve erken geleceğimde mahallenin ırıspıları bırakmıyor beni, demiş...
Bizimki tam o hesap... ytd
Son sıyrılma fırsatı mı ki bu?!.
Tam sınırda kapattı . Yarın İnşallah daha iyi olacak sanırım. 32 leri rahat geçecek.. ytd
Mart ayı satış adetlerinin açıklanmasını bekliyor.
TTRAK - Aylık - 2.04.2019
https://i.hizliresim.com/oXMQm2.jpg
hisse gidip gelio ,, yüklü yüklü virmanları oradan oraya aktarılıyor ,,, sadece görüntü , Yapı kredi bankası Koçun aklınızda olsun , kimi aracı kurumlardan sıfır komiyon parası ile sadece hisselerin yerleri değiştiriliyor , arkadaşlar , hisse fiyatını belirleyen vesikalı Baş fino ve yardımcıları alış ve satışlarda tek kuruş komisyon parası vermiyor , dolayısıyla haftalık 5.000.000 lotluk hisseyi , fiyatı etkilemek için yapılıyor
...
yaptıkları tüüm işlemler bedava ,
yeni giren arkadaşlar , lütfen topik içinde geçmiş yorumları okumadan asla alım yapmayınız !!
son zamanlarda gördüğüm kadarıyla bu hataya düşüp dalanlar var ,, üşenmeden eski yorumlara bakın ,,,,
asla asla yatırım şirketlerinin içi boş önerilerine kulak veripde hareket etmeyin,
eee ,,, keskin sirke nasıl küpüne zarar veriyormuş , elde var sıfır demi ,,, Patronun Finosu :ok:
ama bizler buradayız ,,,, 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 :cool:
Arkadaşlar Traktörün durumu cillop gibi ,,, kar her şey güzel ,,,, şirketin bilançosu zarar etmiyor ,,,
Gün doğmadan neler doğar :wave: bu tür hisselere acil ihtiyacınız olmayan paraları gömünüz ,,, kiralık kasa misali ( uzun vade )