bu takas neye delalettir ????????????
https://i.hizliresim.com/BaOan9.png
Printable View
bu takas neye delalettir ????????????
https://i.hizliresim.com/BaOan9.png
Milleti kazıklamaya...Yıllardır yaptıkları gibi...Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Allahsız piramit 1 milyon lota yakın mal verdi sabahın köründe 76 dan.
arkadaşlar ben çıkıyorum borsadan yetti artık. başladığım macerayı sonlandırıyorum altınımı alıp oturacağım bu ne ya ! benden bu kadar !
aman allahım 26,000,000,tl zarar açıklayan mrgyo bile bizi solladı geçti 0,80 tavan. yönetim allah belanızı versind erhal istifa edin.YADA YÖNETİM UYUMA HİSSENE SAHİP ÇIK.. PRESTİJ YERLERDE YUH SİZE.2013 DE 1,35 DEN GİRDİNİZ HER YIL DÜŞTÜNÜZ 0,60 LARA KADAR GEBERDİNİZ Mİ YAHU.HER DÖNEM AÇIKLADIĞINIZ KARLAR NERDE KAÇ KATRİLYONLUIK OLDUNUZ.BİSTTE İLK 3 E GİRDİNİZ RESZİLLİKTE. SPK UYUMA YA KAYYUM ATAYIN BU HIRSIZLARA YADA GÖZALTI PAZARINA ATIN. MİLLETİ ALENİ SOYDULAR
Yönetim istifa yönetim istifaaaaaaaaaa
Yönetim istifa
HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
HLGYO
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
12.02.2019 18:07:56
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Yoktur.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hakan Özyol, 11.02.2019 tarihinde görevinden istifaen ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'muzun gerçekleştirmiş olduğu 12.02.2019 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Yorumsuz...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sabah sabah 0.79 u göstermekte nedir. Amacınız ne sizin, dalga geçmeyin bizimle, çabuk indirin eski seviyesine, biz alışık değiliz böyle sayılara başımız döner.. 🤭
13-02-2019 10:00 ---> 0,79
14-02-2019 10:00 ---> 0,71
Sadece 12 saat işlem görerek koca eşek -%10 Taban yedi.
Var mı tekneden düşen gençler ?
Herkes iyi mi ...
HLGYO Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 394801082 Yıllık Değ%:57
aktif değeri 2.6 milyar tl. evet beklenen ve bilinen şeyler bunlar. karı görüp heyecanlanacak arkadaşlara yeni bir bilgi yok.
75 trilyon otelden artış vardı sadece. 200 küsür bekliyorum karı.
aktif pay değeri topladığım gibi aynı ama ifm nin inşaatın tamamlanan kısmıda kar sayılmış 400 olmuş.
halk gyo nun tarihinin en iyi dönemini yaşadığı süreçte hisse tarihi çöküp 60 kuruş görmüştür bunun izahı mantıklı bir açıklaması yok tamamen bir soygundur !
Bilanço Verileri (TL) 31.12.2018
Aktifler 2.626.879.485
Özkaynaklar 2.275.075.016
Toplam Finansal Borç 314.624.202
Gerçek kar ne kadar gelmiş. Yazabilir isiniz.
Merhaba dostlar ,hayırlı olsun
Yarın ilk hedef 0’87 hayırlı olsun kişisel tahmin olup Ytd değildir
Çakma kar 395 gelmiş, Gerçek kar ise 88... Bu da % 8-10 bedelsiz demek.
Piyasanin 650 lira deger bictigi sirket senelik yalan malan da olsa 400 lira kar acikliyor.
Kagidi baskilayarak toplamaya calisanlar bu is icin gercekten dogru kagidi sectiklerini dusunuyorlar mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
son ayda alanlar veriyor ince ince. garanti yatırım dan biri geldi mala yüklendi spek grup harici çok pis pişman edecekler seni efendi kıyma makinasına kolunu sokmuş olacaksın ! bunlar kan alan cinsten en adi spek çetesi bu kağıtta.
dün kağıdın alt kadeemelerinden çekildiler. biraz ittirme ile 71 gördü. aktif 1 milyon lot verseler kağıt taban olacaktı. evet şaka değil. spek çetesi alttan çekildiğinde kağıt bomboş kalıyor.
mal aldın kağıda girdin çete çekildi aşşağı vermeye başladı ne yapacaksın çaresizsin !
paranız yok ise çetenin kucağındasınız !!!
varsa 100 trilyon paranız buyrun %100 artış potanslı hisse.
yoksa çetenin şamaroğlanısınız ! 1 trilyon paranız hiç olur.
Bu kağıdı toplayan falan yok bence :)
En iyi bilançosunu da gördük tepki yok. Bu saatten sonra yükselmesi için neden arayacak olursak;
1) Amerika ceza riskinin tamamen ortadan kalkması
2) Finans Merkezi inşaatının tamamlanıp kullanıma girmesine son 12 ay kalması,
3) Halk Ofis Şekerpınar binasının (kullanılmayan ve kiracısı olmayan bloğun) satılması (sanmıyorum)
4) İFM ile ilgili kanun çıkması ve ciddi avantajlar içermesi
4) Veya yeni güçlü alıcı gelmesi
Anlaşılan İFM'den kira geliri elde edene kadar ekstra bir tat vermeyecek. Önümüzdeki sene bu kadar iyi bilanço gelmeyecek (3.maddedeki gibi ekstra satış olmazsa). 2 yıl sonra ciddi bir prim söz konusu olabilir.
Uyuz eşek dedikleri bu olsa gerek :halay:
Yatırım tavsiyesi değildir, benzemiyor zaten
Isgyo nun PD/DD bunun gibi ama onun çok borcu var ve 2019 çok borçlular için bir yıkım olacak bu faizde.
bu bilanço ile emsal karşılaştırma vkgyo ya göre 1-1.15 lira mahallesinde olmalıydık ama soyulduk dostlar
Halk Yatırım:
HALK GYO için hedef fiyat 1.05, tavsiye AL
4. çeyrek bilanço değerlendirme raporu:
https://yatirim.co/rapor/halk-hlgyo-...000/index.html
arkadaşlar kağıda bilanço için atlamayın diye uyarmıştım dün akşam.
https://i.hizliresim.com/dvMmd7.png
şimdi pastayı ekliyorum. ve bu garanti yatırım çeteden değil ben ilk kez görüyorum kağıtta.
bu arkadaş çeteden değilse ve bilançoya bakıp aldıysa ve çete malı kitlediğini sabah inceden yazmıştım.
bakın şimdi bu kişi birde eğer kredili mal aldıysa bundan nasıl kan alacaklar.
izleyin görün.. nasıl süründürecekler maliyeti 76 dan 2.3 milyon lot mal aldı. kabak gibi.
1.6 trilyonun nasıl rezil edileceğini izleyecekseniz eğer bu alımı yapnın parası yok ise daha fazla. !!!!! rezaleti izleyin !!!
Ben kağıttan çıktığım altın almıştım ama gözüm burada tabiki ömrümünbir kısmını verdiğim için !!!!!!!!
Bunlar ne yuzle hala analiz manaliz yayinliyorlar yaa. Utanmadan milletin soyulmasina izin verdikleri yetmiyormus gibi bir de hedef fiyat falan vermeler. [emoji3525]
Insan ister istemez bunlarin ceteyle organize isler icinde olduklarini dusunuyor. Yoksa bir sirket kendi grubunun malinin bu kadar ezilmesine , gercek yatirimcisinin bu kadar bitirilmesine nasil musaade eder.
sıkıştı baya bakalım nasıl ve hangi yöne patlayacak 0,74 altı stop
rezalet nasıl arkadaşlar
işlem bile olmuyor. garantide ki arkadaş küçük yatırımcı ise paran *** oldu 1.8 trilyon ertesi günde aldı kalan parasıyla bariz KY işlemi
rezalet..
bu salak speğin kağıdında nasıl aylarımı harcamışım yahu. 86 idi ilk aldığımda.. tarihi dibi 72 75 miydi neydi gitti 60 a düştü tarihin en iyi bilançosuyla.
nasıl bir ********lik ya..
moralimizi bozdu nefret ettik herşeyden !
Yahu. Arakadaşlar bu madof sistemi sirketin aktiflerini gecirmezzsin pasif durağan mal varligigini geçirirsin ve böylece şişiren başlar sirk eti halka arz edersin ilk beş sene de yüzde onlarla kar dağıtımı yaparsın bunu yaparkende hiç bir sıkıntı olmaz yasal dir bu şirketler karli göstermek için de değerlendirme kuruluşları vebu kuruluşa bilgi belge veren yerel emlakçılar tedarik edersin çünkü bu emlakçılar hepsi değerlerinin %25 30fiyat söylerler olur sana katrilyonluk eşşek yani küçük sirtina yüklenmiş bir silah böylelikle soygun varrrrrrr daha bitmedi de mahkemelik olabilirim o yüzden bu kadar yeter yetmezse yazarım ytd yazıyım da
Bu cöp , endeksin artisi kadar geri gelirdi normalde hala dusmedi. Kapanisa artik nasipse.