Erbos iyi yolda. Devam.
Printable View
Erbos iyi yolda. Devam.
Üstad seni burda görünce mutlu oldum. Demek ki biz bir şekilde buluyoruz Kutpo gibi hisseleri. 3 yıl süren Kutpo serüvenini sonlandırıp yine buluştuk🤣. Çayı kabul ettik , ranzaya yerleştik. Allah kurtarsın🤣🤣
Hadi bakalım eksiden artıya bir yol alır gider inş.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba arkadaşlar,
Özbalı iki defa bununla birleştirmek için çaba sarf etmişti sahipleri hatırlar mısınız? Her seferinde de özbal ın negatif özsermayede oluşu nedeniyle birleşme gerçekleşememişti. Şimdi eninde sonunda bu işlem için tekrar hareket edeceklerdir. Şu an birleşmenin önünde engel yok. Özbal özsermaye nihayet artıya geçti. Yapılan olumlu hareketler ile birlikte (yeni iş alanlarına girmesi gibi özbalın) son sermaye artırımından sonra şirket kara da geçti ve özbal çok büyük prim yaptı. Tekrar birleşme için işlemlere başlasalar erbosan özbal a göre fiyat olarak çok düşük kaldı. Bu nedenle muhtemel bir birleşme için favori kağıdımız Erbosan olacaktır. Bu nedenle takibe başladık.
Not: yaZılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Saygılar
Aldıgımız hisseyi iyi arastırım
Erciyas boru ozbal boruyu satın aldı bırlesme de bu iki sirket bırlesecek
Erbosan dıger iki sırletın hıc bir alakası yok sadece isim benzerliği var
:)))
Bu hataya sürekli olarak düşüyorlar
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kayserili ısısan firmasının erbosan ıstrakı olarak gorunuyor ama erbosanın %kacına sahip oldugu yazmıyor
%5 ın altında olabılır %5 uzerınde olanlar sermayede gorunur
Erbosan çelik boru üretiyor. Bu nedenle de hatalı yazdığım mesaj yüzünden özür dilerim. Erciyas çelik boru diye erciyas holdingin bir şirketi var. Özbal onunla birleşiyormuş. Gözümden kaçırdığım bu hata nedeniyle özür dilerim.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bir borsacının bitmeyen muhabbetidir.
Saygılarımla
Bugun tam bir kıyım yapıldı atlayanlar zararına verdi veya yuksek maliyetle aldı
Hadi bakalım bir depar geliyor.
Sabahtan anlamsız yuklu satıslar oldu acılıs ta devre kestirmek ıstedıler basaramadı karsılandı
Tavan gelebilir
Patron çok ketun.Bu piyasada olması gereken minimum fiyat 30 ve üstü.Ama toplamadan gitmem diyor.E birazda yukarda dökersin hain.Biraz topukla hemen döküleceğim söz.
Bizim Kayserili bugün çooook profesyonelce oynadı bundan sonra ne kadar inandırıcı olur bilmem koz görüldü umudum arttı.YTD
Kayserili mesaj verdi sanırım ya siz goturun yoksa ben gerekeni yaparım mi dedi acaba
Gecen hafta mallanan info a 1capıtal gedik Doce malları verdi
Alan kurumlar maliyetleri yuksek bu hafta aksiyon devam eder
Buralar da kartlar yeniden karılır dagıtılır demıstım 25 uzerı hız kazanır
Yukarıdaki grafikte 50 olsa yeridir anlamı çıkar sanırım YTD
Bu hafta borsa bozmaz ise 26 tl ye bir hareket yapabılır
Bugünkü hareketleri anlayabilen var mı? :wu:
Borsa da kolay para yok. goturur ama sizın satmanızı ıcın elinden geleni yapar.
Dunku alanlar yuksek maliyetliler bugun devretti bugun alanlarda yuksek maliyetli
Bugun teknikcıler ı ters kose oldu sılkeleme ye devam
Adamın derdi hısse satmak degıl korkutmak
Bu kadar uzun süre gelgit yapmamalı .Tavan bozup sonra geri gelmesi iyice güveni bozuyor ;alanlarda pişman oluyor çünkü yukarıdan yakalanıyor. 25,5 in üstünde 1-2 gün kalıcı olursa hedef 30 ların üstü olur ama ekonomik verilerde kötü.Dolardaki yükselme,navtex ilanları,amerikan borsalarındaki düşüş.Covid-19 sayılarındaki artış yani bir tane olumlu haber yok.Umarım endekste kötü bir kırılma yaşamaz.O zaman beklenti bir başka bahara kalır
Oyunu çok iyi oynuyorlar bakalım nereye kadar başaracaklar benim tahminim film başlamak üzere.YTD
Ortada 2-3 milyon karı olan firmalar 250-300 milyon piyasa değerinden işlem görürken 50-60 milyon dan aşağı yıllık karı olmayan erbosun bu piyasa değeri adil değil...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugunku herektın mimari brsan ın yukselmesı boru sektörünü tetikledi
Bu hısseyı bu fiyatlarda surunduren iki sey var biri yerli firma olması dıgerı ise imtiyazlı hisseler. yabancı ortaklı olsa 100 tl uzerı cok rahat işlem goturdu
Tabi hecmiş yıl karı 300 mılyon tl olan hısse bası 13 tl nakit o olan sirketı cok fazla buralarda tutamazlar 470 milyonda işlem görmesi sacmalık
Daha once aynı ozellıklere sahip kutpo da hısse 5 TL de işlem görurken kasada hısse bası 7 tl vardi. Sonuc 1 ayda 50 TL ler goruldu bekleyen her zaman kazanır sadece celık gıbı sinirleriniz olsun
Borsada fiyatlama lar bazen yanıltabilir bu şirketlerin kötü oldugunu gostermez.
Matamatik asla yanılmaz er gec ederini bulur
Mehteran a bağladı gene.
Bulduğumuz Doğalgazı memlekete taşıyacak boruları acaba kim döşeyecek🤣🤣🤣
Znguldak ereglıde bulunan gayrımenkul 2..290.000 satılmiş MATRIX HABER DE hayırlı olsun
3 tane daha yatırım amaclı gayrımenkul arsası var kayseride onları da degerlendırebılır. Tabi bu da hisseye ilgiyi artıracaktır 25 uzerı teknikcılerın de ilgisi artacaktır 25 altı pahalı 25 uzerı ucuz borsa boyle işte
Haberin gelis zamanı patronun da hıssenın fıyattan rahatsız oldugunu gosterıyor.
Bu enerji yatırımın dan sonra 2. İyi haber buralarda tutamazlar artık
25.50 yi geçerse önü açık
Benim kanaatim.
Kimseyi bağlamaz
pandemı doneminde Satısların dusmesi yasakların kalkmasıyla Satısların artması doların yukselmesı ile ihracatın artması kasadaki dovız pozisyonundan %12 lık kur artısı dan 5 milyon kar arsa satısı ve cınko fiyatlarında ki artıs 3. ve yıllık bılanco da supriz yapacaktır
Kısa zamanda 5 defa 25 ı denedi ama kıramadı artık son deneme
Bence de artık hareket zamanı. Ancak speğü suyunun suyunu çıkarıyor gibi. Araa satışı, ihracatı, zaten sürekli kar eden ve temettü üreten bir firma olması . Netice ile hadi artık diyoruz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir süren bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
Hadi yiğidim aslanım hadi, kır zincilerini...