Çöp hisse üzerine düşeni yapmaya devam ediyor...
Printable View
Çöp hisse üzerine düşeni yapmaya devam ediyor...
faaliyet raporundan bir bölüm
https://i.hizliresim.com/qcx0w3k.png
Devamı
https://i.hizliresim.com/2265rvi.png
Bunlar yazılıp çizilse de
Ne kadar cefa çekeriz...
Ne zaman fiyatlanır..
Bize ne düşer.
Ancak sabretmek elimizden gelir.
Gerisi ancak nasibimiz kadarıdır benim inancımda.
Kesinlikle yatırım tavsiyes değildir
Son çizdiğin yer bnmde dikkatimi çekti zaten diğerlerini biliyoruz anldıgım yurt dışındaki hastane ihalelerine Türkiye'de kullanılan standart hbys sistemi ile değil ihaleye gireceği ülkenin ihtiyaçlarına göre verileri orada kalacak şekilde yeni yazılm üretecek veriler dışarı çıkar korkusuyla sanırım ülkeye göre veri o ülkede kalacak şekilde uctan uca dediği o sanırım böyle olursa çok ihale alır bakalım balarırlarsa dehşet ciro yapar ytd
Şimdi bunları görüyoruz biliyoruz. Peki hemen kazanabilecekmiyiz. Tabii ki hayır.Onlar yine basmaya devam edecek.
Peki madem böyle buyume niyetleri var. Patron niye satıyor o zaman.
Hangisi yalan.
Ya da ikisi de doğruysa neden.
Bu işleri 40 milyon Tl ile becerebilirler mi.
Patron sattığını geriye bedellide kullansa en fazla % 200 e yeter sattığı miktar eğer gerçekten sattıysa.
Peki alan yerli the miri bu işe zarar etmek için mi o kadar parayı bağladı
Gerçekten bağladıysa.
Bu yerli the miri şimdiye kadar hangi aldığı hissede zarar etmiş.
Soru çok.
Hisse Allahın izniyle doğru. Ama hepimizin aynı anda bundan Nasibimiz var mı.
Hangilerimiz orta uzun vadede kazanabilecek.
Nasip
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapacak %500 mu yapacak fonet? arda yazilim %194 yaptı durum ortada...
Siz neden %200 önemsiz miş gibi göstermeye çalışıyorsunuz anlayamadım [emoji57]
Patron kendini hazırladı ama kenarda bir birikimi olmayan ne yapacak? Zararına satıp çıkacak yada kredi çekecek yada bekleyecek parası çöp olacak...
Hisse de türlü türlü dolap oyun var neyini guzelliyoruz... Fonet deki birikimim hesaplamiyorum artık ama %40-50 neyse erimiş 2 ay içerisinde ama güzellemeler devam ediyor...
Şimdi de yatırım yapması için sermaye yetersiz bedelli olabilir fikri alttan alttan ekiliyor[emoji57] Göstere göstere bedelli geliyor... Biz şikayetimizi yapacağız zamanı gelince... Buradaki yazışmaları da ileteceğiz, patron bedelliyii biliyor gardini alıyor millet mağdur ediliyor...
Şu noktadan bile satıp ttrak froto gibi temettü veren adam gibi şirketlere girilse zarar cikartirlir. Yarısını sattım haram zıkkım olsun, burunlarindan fitil fitil gelsin ben bu zarari cikartirim başka yerden.
Benim fikrim beni bağlar yatırım tavsiyesi değil sadece uyanık olun paraya tapinanlari zengin etmeyin...
Diplerde hisse kötüleyen çok gördüm.
Eğer 15 üstüne gelirse methiyeler düzülür.
17 üstünde destan yazılır.
Yukarı doğru almam diye hep yazdım.
Gördüğüm haberleri yapıştırmaya devam edeceğim.Kimseden korkum yok.
Zirvedeki ttrak meth ediliyor. Ama bu kotuleniyor.
Korku salınıyor.
Geçmişte boyle korku salan çok gördüm kendi hisselerimde
Yatırım işi bu. Zaman.
Kim geleceği bilebilir.
Herkezin aklı var.
Ben Allahın izniyle hep burada olacağım düşüncelerimin arkasında durarak.
Ttrak girip temettü deniyor.
Temettü 1 yıl sonra alınır.
1 yılda fiyatının ne olacağı nerden belli.
Neden bunda beklemeyi göze almıyorsunuz da zirvedeki ttrak beklemeyi göze aliyorsunuz.
Siz degilmisiniz Ttrak 60 dan 20 ye düştü ama 2 yıl bekledim. Sonra kar ettim.
3 te 1 fiyatına düşmüş hissede 2 yıl bekliyorsunuz. Bu 15 den 10 a düşmüş.
Neyse...
Ttrak dustugunde biz ABDnin maşaları ile savasiyorduk. Guneyimize devlet kurmayı deniyorlar di. Ulkede havalimanlari dahil bombalamalar oluyordu ve en kötüsü darbe girişimleri oluyordu. Bu dönemler ile borsanın rekor kırdığı şu anki dönemi karsilastirmak tam bir garabet. Ayrıca ttrak ile fonet i karşılaştırmak da neyin nesi...
Fonet i akyatirim övdü övdü millete çaktı sonra da sessiz sedasız sebepsiz model portfoyfen çıkarttı. Allah'ın hikmeti bu dönem de patron hisselerinin %25 ini sattı ve sonra da sermaye tavanı arttı. Ardına bu sermaye ile iş yapamiyoruz dedikodusu çıktı... Borsa rekor üstüne rekor kırarken ve enflasyon ortadayken 1 sene öncesindeki halinden daha ucuz bu hisse. Bunlar üst üste geliyor tamamen tesadüf mü [emoji57] Tesadüf diyen ya maaşlı trol yada zeka sorunlu olabilir...
Madem iyi hisse madem ucuz geri alım programı yapsınlar. Madem patron bir anlık gaflete düştü oda alabilir şu anda bak bu kadar ucuz kar üstüne kar [emoji23][emoji23][emoji23]
Lütfen artık aptal yerine koymayın insanları...
Not düşüyorum.
Ttrak 207
Fonet 9.90
1 yıl sonra Ttrak temettü verdiğinde fiyatları karşılaştıralım.
Not: Şu anda da savaş var.
Tamam
Revize ediyorum.
Fonet 15.43 en tepe
Ttrak .203.6 en dip
Ttrak daha dip varsa onu yazın
Aldım. Not
Ben 1 yıl buradayım inşallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks durmazsa 5 e kadar yolu var o dediğiniz fonlarla anlaşmları var tahsisli bile geri alım yapar hacimsiz düşüyor tek tesselli o ytd
Patron da keşke sızin kadar güvense bu hisseye... Şirketin sahibinden çok inanmak ve aşık olmak şirkete kötü birşey bence... Umarım kar getirir ama bizde bu gün ben yok şimdi n bu güveniniz de şüphe ettiriyor insanı... Hayırlısı bakalım...
Bu güvenmek değil inanmak.
Şu an bantas var ona da inanıyorum.
Eminis var ona da inanıyorum.
Bu süreçte hiçbirisini satmadım.
Geçmişte link e inandığım gibi
Geçmişte acsel e inandığım gibi.
Geçmişte konkordato yemiş eminis e inandığım gibi. Hemde 80 kuruş ta.
5 Tl den düştüğünde.
Hep 80 kuruşta eminis yazdım. Aynı sizin gibi umudunu kesmiş kişiler 80 kuruşta verip veristiriyordu.
Bana da bütün hisselerde laf sokarlar dı.
Sonra 40 Tl olunca bu sefer ben dikkatli olun 80 kuruş tan geldi demeye başladım diğerleri 3 hane dedi. Gördük sonra ne olduğunu.
Allahtan geldiğine inanırım. Ve umudumu yitirmem.
Olanda hayır var derim
Ve bu da geçer derim.
Fonette de bu da geçer ya Hu.
( olurda bedelli olursa diye ayırdığım 5 kuruş yok. Patronlara da zerre guvenmem )
Size söz
17 Tl üstünde aynı sizin yaptığınız gibi hisseyi yerden yere vuracağım.
Bakalım o zaman kim methedecek
Sizin hedef fiyatınız nedir nereden dönecek bu? İnanmak güvenmek aynı şey ama siz neye inanıyorsunuz döneceği yeri ve ne zaman döneceğini söyleyin duyalım...
Bedelli olursa operasyonun tamamlanmış olacağına ve sizi burada göremeyeceğime inanıyorum bende...
Bu kadar inanmak 15 den 9 a düşen hisseye toz kondurmamak hatta patrondan fazla inanmak biraz garip [emoji57]
Birilerini rahatsız ettigimiz anlaşılıyor.
Devam rahatsızlığa
Hep buradayım
Dibe gore 12 kat gitmiş hissede yazmıyoruz
Haftalık rsi 30 a düşmüş hissede yazıyoruz.
Siz 12 kat gitmiş hisseye övgü yazın
Evet bende sizde ki o rahatsızlığı hissettim. Uzun zamandır topu o bu şu hisseye atıyorsunuz [emoji57] Yine kaçamak cevaplar var ve sanırım siz burada insanları yanlış yönlendiren ekibin bir parçasısınız...
Hisse 15 deydi grafikler falan atıyordunuz her gün övgü şu bu... Hisse 9.68 i gordu hala övgü ama boş övgü... Ben inanıyorum diyerek işin içinden çıkamazsınız. Neye inaniyorsunuz nereden dönecek? 15 den beri öve öve bitiremediniz bizi de etkilediniz girdik hisseye şu anda %40 assağı da... Bedelli geliyor diyoruz %200 anca olur bu ne ki modundasiniz. Hisseye elden çıkartmak için her türlü övgü var galiba .. Hisse düşüyor ve durmuyor da... Siz bir söyleyin hele nerede duracak bu hedef fiyat ne ve ne zaman?
Aksine ben her gün burada yazacağım bizi duduklediler millet duduklenmesin ben millet alsın hisse artsin, benim zarar ortadan kalksın kafasında değilim... Zarar edeyim dert değil ama millet burada dönen dolapları bilsin.
Amaç buradan sattırmak değil mi
Lanet okutmak.
Ben de sonuna kadar spek ve tayfasına yazacağım.
Ben kafaniza yukarıdan çakacağım Allahın izniyle.Merak edin nereden okdugunu
Şu an dışarıdayım. Akşam grafik koyarim.
https://i.hizliresim.com/7jsm9fw.jpg
Rsi 19
Haftalık 30
Ayrica 1 yıllık alt kanal dibi.
Teknikten anlayanlar ne demek istediğimi anlar.
Neden inandığımı yazayım Bir daha.
2 yıl içinde 60 milyon gelecek para var.
80 üzerine koy eşittir 140 yapar.
Şu an fk 12
2 yıl sonra aynı kar marjı ve aynı fk olsa 25 eder.
20 fk görürse 45 eder.
Görmez diyebilirmisin.
Ttrak bu 1.5 yil içinde 10 kat gitmiş.Zirvede.Burdan 2 kat gitse 20 kat demek 3 yılda. Onun gideceğine inanıyorsun. Bu neden olmaz.
Sadece 2 yılda 4 kat olabilir diyorum inşallah.
20 kat demiyorum.
Daha yazayım mı
Ama bu sabır işidir. Sabır da yetmez nasip ve lütuf işidir.
Ttrak
Methettigiiz
https://i.hizliresim.com/3b0ilgl.jpg
Işlem hacmine bakın
Birkaç indikatorde negatif uyumsuzluk var
Ya 2li tepe olursa.
Bana imzalı kağıt versen bunu almam.
Temettuymus.
Ha ben trader im . Al sat yaparım. %5 e fit olurum diyorsanız o başka.
1 yıl sonra karsilastiracaktik
Isterseniz bu 1 yıl içinde gördüğü en yüksek tepeye gore karşılaştıralım.
Olurya Ttrak 300 e gider sonra 200 e düşer.
Bu simdi prim yapmamış demek değildir.
Nasıl isterseniz .
Allahın izniyle hedefime kadar burdayım.
Konu ttrak yada froto değil. Fonet bu şirketlerle aynı klasmanda bile değil. Neyi yaristiriyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum...
Benim kafama yatmayan şeyleri defalarca söyledim. Siralayayim tekrar;
Akbank model portföy önerisi, patronun satisi, akbankin portfoyfen sebepsiz cikartmasi, sermaye tavanı artışı, temettü kararı gelmemesi, hissenin sebepsiz yere düşmesi, forumda bazı kişiler tarafindan sürekli uçacak kaçacak havası pompalanmasi ve hissenin bu seviyeye kadar gelmesi... Kronoloji tamda böyle ve bence tesadüf değil...
Hala fonet için nereden döneceğini söylemediniz?
Patron bedelli için kendini fonladı diye fikir belirttim anca %200 karşılar dediniz. Sanki bu rakam azmış gibi bir yaklaşım var. Bu bedelli oranı az mı? Ha bedelli olmayabilir de ben arda ile aynı davranışlar sergilediğini görüyorum. Mevcut sermaye ihaleler için yetersiz algısı da pompalaninca yap boz kurulabiliyor...
Kritik soru döndü mü bitti mi çöküş? Dibi burası mı?
Bitti demek için müneccim olmak gerekir.
Ama normal şartlarda buradan dönmesi gerekir teknik olarak.Grafikte görünüyor.
Neden 3 kez dönmüş. Tekrar beklenir.
Teknik müneccimlik değildir.
Geçmişe bakarak gelecek hakkında fikir yürütmektir.
Biz akbank in spek in patronun ayak oyunlarına kanmayacağız.
Geçmişte yazdım. Siz yoktunuz. 16.30da ihale haberi gelir. Ne hikmetse 16.29 da harekete başlarlardı.
Ben bu sizin eleştirilerinizi siz burada yokken çok yaptım.Bilen bilir. Artık bunlara takmıyorum.
Hak yiyenden elbet cikar. Kendinden çıkmazsa cocugundan çıkar.
Amaç mal düşürmek bana gore. Duşen kolay kolay bir daha aynı hisseye dönemez çünkü. Psikolojiyi çok iyi biliyorlar.
Benden bu kadar.
Daha fazla sizinle vaktimi geçiremeyeceğim.
Haber ve teknik grafikleri koymaya devam edeceğim.
Arif olana laf bir kere anlatılır vesselam.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir diye
Bilanco beklentimin altında gelmesine rağmen fonetle olan birlikteliğim devam etmekte..
Hisseyi neden aldigimi fiyat düştükçe kendime hatirlatiyorum..
**Katardaki distribütör anlaşması.Yurt dışı satışları henuz bilancolarina girmedi.
**Hisse fiyatı yaklaşık 2 sene önceki seviyelerinde.Yani ucmamis kacmamis.
**Sektör ortalamasina göre carpanlari en düşük birkaç hisseden biri.
**Sağlık yazılımında lider durumda olması.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Hissede soruluyor nereye kadar dusebilir..
Bunu kimse net bilemez.Dibin de dibini gösterebilirler.Benim için daha önceden de birden fazla fibo çizimlerimde 9.x seviyesini önemli bir destek olarak gördüğümü belirttim..
9.x i biraz daha açarsak hissenin teknik olarak 9.3x e dusme riski mevcut.Daha önce dolar bazlı haftalık grafiginde bir OBO dan bahsetmistim.Oradaki OBO nun hedefi 0.5x civarlari idi.9.3x in de altına giderse benim için düşük bir ihtimal de olsa 0.4x-0.5x$ seviyeleri hedef olabilir..
Hissede yukarı yönlü geçilebilirse tekrar bir ivme yakalayabilecegini dusundugum ilk önemli seviye 11.3x..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Şirketin öncelikle cirosunu arttırması lazım şu anki şartlarda ederi bu bence ideal fiyatta kendi adıma bn de 15 civarı alanlar danım ve bir yıldır hissedeyim 1 yılda herşey 5 katlandı neredeyse bu çıkmadı yeni işler geliştirmesi lazım gelecek anlamında herhangi bir hikayesi yok yani maliyet hesabında 11 15 arasında alanların maliyeti aslında son bir senede hissede oldugunu var sayarsak yatırımcının artan enflasyon emtia dolar a göre 30 TL dn aşagısı zarar demek bana göre bu fiyatı ancak 2 senede görür tabi cirosu karlılığı artarsa yok stabil giderse bu oynaklığa devam spekğlatif haraket olursa o ayrı 1 ayda 100 TL bile çıkartırlar
ytd
Usd bazlı haftalık görünümü..
Geçtiğimiz hafta 0.70$ dan aldığı tepki fonetin halka açıldığında oluşturduğu tobonun boyun çizgisi..Yani teknik olarak iyi bir yerden tepki gelmiş duruyor.OBO olarak hareketin başladığı yere kadar bir geri çekilme olmuş gibi..TL de hala 9.3x riski gorsem de dolar bazlı da buralar neden dip olmasını dusundurtmuyor değil..
Bundan sonrası için temel olarak ta yeni ihale haberleri gelse harika olacak.Özellikle yurt dışı..
Eyyy abdulkerimcabbar yap bir güzellik gönder gelsin yeni kaplarimizi..
Tüm ortakların kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3452ea3863.jpg
Elinize sağlık
Tam bende aynı grafiği koyacaktım. Siz koymuşsunuz.
Evet ciddi destek yeri.
Bakalım çalışacak mı.
Ben de bütün yatırımcıların kandilini kutlarim.
Zerre umit yok bir yol olmayacak burada uyaran bi kac kişi vardı sağolsunlar onların yüzünden yüklü girmedim. Lanet bi hisse bedelli de yapar. Hiç mi dürüst adam gibi adam patron yok
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafein geri alım açıkladı bu sssss....yoksunu düştükçe düşüyor aşagıda 6 7 hatta 5 ee kadar yolu var böyle giderse
Ben girdim saçma sapan düştü baktım saçmalıyor yarısını sattım. Durdu mu hayır daha da düştü! Düştükçe maliyet düşürmek için aldım ama aldıkça düştü [emoji23]
12 altı çok uygun toplarım yada uçacak kaçacak diyenlerin alım yaptığını düşünmüyorum... 5-6 ya giderse gider ben kademe kademe al sat yaparak maliyet düşürürüm. Bedelli açıklarsa da zarar ne olursa olsun umrumda olmayacak satarım o anda. Ama bedelli olursa şikayetçi olacağım. Bedelli konuşmaları ne zaman başladı, patron ne zaman sattı ortaya çıkacaktır iç yazışmalarda. İnsider trader işini patron yapmış mi göreceğiz[emoji6]
Yatırım için tavsiye değildir aklınızı kullanın...
Son 1 yılın en dusugunde ama yüzüne bakan yok
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
portfoy
https://i.hizliresim.com/r0c4vww.png
Alişlar azar azar
https://i.hizliresim.com/rg2qy10.png
Savaş günü
https://i.hizliresim.com/1jag0oz.png
Aldım diyorsam almışımdır.
İnanıyorum diyorsam inanıyorumdur.
Bekleyeceğim diyorsam da inşallah bekleyeceğimdir
Seni de Allah a havale ediyorum
Bu hissede ( Hemen hemen her hissede) hemen kazanmak olmamış hiç.
İyice dövmeden yukarı yapmıyorlar.
Umutlar bitecek az kişi kalacak ancak o zaman.
2 kez iyice dövmüşler. Grafikte görünüyor. 2nciden sonra yı biliyoruz ne olduğunu.
https://i.hizliresim.com/1zfelzy.png
Hele şu an savaş var. (Şahsen ben savaşı beklemiyordum.) Hemen Gitmesini beklemek ne kadar mantıklı. Bir belirsizlik var
Savaş kızısırsa ne olur bilemeyiz.
Ama sonu iyi olacak inşallah bana göre.
Buralara düşeceğini bilsem bekler buradan alırdım.
Vardır bunda da bir hayır
MSCI, Rusya'yı gelişen piyasalar endeksinden çıkarıyor
Türkiye'ye pozitif yansıyacaktır ama fonet'i bilmem. Maliyeti düşürmeye devam...
sn: thunder bntas ve fonet ikiside var bende şans denk gelmişiz. ama fonet 10,76 maliyetli hisselerimi bugun 9,96 dan kol kestim bntas beklemeye devam