Yataş zirveleri yeniliyor birkaç gündür. Özellikle hacimdeki artış şaşırtıcı tek rakibimiz THY 😀😀😀
Printable View
Yataş zirveleri yeniliyor birkaç gündür. Özellikle hacimdeki artış şaşırtıcı tek rakibimiz THY 😀😀😀
1.03.2018 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 28,94-28,10 fiyat
aralığından 680.400 adet satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan
San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 1.03.2018 tarihi itibariyle %0 oranına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Habibe ALTOP
Dünkü 680 bin Lot belli oldu
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Axsa milyon lot vermişti hatırladıgım kadarı ile o satınca ertesi gunden itibaren yukseliş ve hedef fiyatlar verilmişti diye hatırlıyorum.
680 bin lot yine satılır ama hangi fiyatdan bence anlaşmalı devretmiştir .
tek kademede al ver ..
yavaşş yavaşş yataşşşşş
BOOOOOOM BASSSSSSS TİCCCCC
28.10 fiyattan alanda herhalde kar amaçlıyordur babasının hayrına almamıştır. satarsa da yukarılardan satmak isteyecektir
Bu 680.000 lot açıklandığı günden bu yana bir sorun olarak duruyordu ortada. Bu problem kalkmış oldu çok şükür.
yanlışım varsa düzeltin lütfen..
şuan yataş da 34,5 milyon nakit var bilanco da öyle yazıyor.
bunun 24,5 milyon tl sini dağıtsa hisse başı ortala 1 tl düşer ...
680 bini alan ve daha önce toplu toplu alanlar bugun ler icin almıştır. bu sene 1 tl gelecek de 2 tl 3 tl olur eger hedefler gercekleşir ise.
BOOOMBOOOM BASTİCCCCC
sermaye 42 kusur. 1 lira icin 42 küsur dagitmasi lazim. bu yatirmlarla temettu 2-3 sene sonra belki umut edebilir ama bana sorarsaniz gerek yok.
Büyümesi devam eden bir firma, pazarda liderliği hedefliyor. Önünde uzun bir yol var. Bence temettü vermek yerine yatırımı (yeni mağaza, kapasite artışı, hammadde üretimi vb.) tercih eder.
680.000 alışı BGC Partners yapmış. yani yabancılar güvenmeye devam ediyor denebilir
anlık takas imkanı olan formdaşlar paylaşım yaparsa iyi olur açıklığa kavuşur
Baktığım dünkü gün sonu tablo,şimdi aynı tabloda hsbc ne almış satmış diye baktığımda 7000lot alış 64712lot satış gözüküyor.Değerli yönetimdeki arakadaşlar kusura bakmazlarsa site adı verdiğim için, arama motoruna, yataş hisseanaliz.net yazınca 113 sayfada dünkü tablo var,her akşam oradan bakıyorum ve burayı takip ediyorum.
sayin romeo siz fiili dolasimdaki hisse adedine baktiniz sanirim toplam 42 ml küsurat. dagitacagi kâr toplam hisse sayisina bölünür. temettuye takilmayin dürüst olsunlar yatirim yapsinlar varsin temettu vermesinler. ama patronlar bu kadar hisse aldiysa bir kac sene sonra borçlar azalinca ve yatirimlar yavaslayinca artik temettuyude düşünürler diye degerlendiriyorum.
Anlik takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e123d28b01.jpg
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BGC aldıkları Citi takasına geçti [emoji106]
Lenovo P1c72 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 a değdik ve geçtik hayırlı olsun.
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşş
31,10
bombastic
Doğtaş forumuna yazdim . Adamlar inatla piyasaya kafa tutuyor.yükselen hisse daha yükseğe gitmek ister yeni tepeler yapmak ister. Cavurlar lider ve aksak diye ayiriyor hisseleri.şu anda yataş dönemi.
hayırlı olsun hepimize . bugun gırdım. eskiden beri takipteyim. ikinci bahar yapar mı acaba
Endekse az güvensem alicam ama....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh 23.03.2015 te 1,60 imiş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye artıyor?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
32 ye de değmiş MAŞALLAH sana.
Gun sonu. Hayirli olsun.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c5aac258ac.jpg
Guzel karli bir şirket spek kagidi degil hakettigi yere gidiyor maşşallah
33.00 maşallah
Maşallah!
Ozgyo galip sayesinde sebepsiz tavan tavan 1 haftada 2.den 6.50 olmusken, karini 5 e katlamis sirketin hergun 3-5 gitmesi arada dinlenip devam etmesi daha saglam ve istikrarli cikisi kimseyi korkutmasin
33,30'a değdi aslan parçası.
Dunle bugun top yuzde 13 yaptik biraz dinlenmeli duzeltme yapip devam etsek iyi olucak
William j. Oneil in kitabindan.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3170532c4a.jpg
İş yatırımın 33.54 e değdik.
ve geçtik hayırlı olsun MAŞALLAH.
maşallah diyelim nazar değmesin. merill pis topluyor ama bu merill i nasıl bilirsiniz bu hissede. tecrübeli arkadaşlar ne der. sn ROMEO vardı bugunlerde gözükmğyor sattı mı ne yaptı acaba.