peruklu ne taklalar atıyor. 10 bin lot koyup kendi veriyor falan. ulan ...öt ölmüş eşek kurttan korkarmı
Printable View
peruklu ne taklalar atıyor. 10 bin lot koyup kendi veriyor falan. ulan ...öt ölmüş eşek kurttan korkarmı
resmen istiyor hisseleri
İstiyorsa çıkaracak biraz. Arkadaş satan olunca alıyor. Alıcı gelince aldığı fiyattan veriyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks eksi iken neden yükseldiğini artı iken neden düştüğünü çözen , bilen yada fikri olan var mı..
Acaba aramızda üçer beşer lot toplayıp versek tahtayı rahat bırakır gider mi? 😄
herkes kambiyo zararı bekliyor ama ben tam tersi. Dovizin ozellikle euro nun artmasından dolayı ihracat gelirleri tl bazında çok artacak ve ypp dan dolayı zararı cıkardığımızda 220 milyon tl ekstra gelir elde edecek. bunun yarısını satınalma kaynaklı olarak zarar etse 9 aylıkta dovizin artmasından dolayı +100 milyon tl karı var. normal karda bi okadar gelse 400 milyon tl civarı 9 aylık gelme ihtimali var. demedi demeyin
Bir süredir VESBE taşıyan biri olarak ben şahsen ümitliyim. Herkesin kendine göre kullandığı temel veya teknik argümanlar vardır.
benim yöntemim 3 vakte kadar güzel şeyler olabilceğini söylüyor özellikle ekim ayı önemli ve 10 gün içinde trend agresif olarak yukarı dönebilir. ama yinede tahta sahibi bilir tabikide neler olabileceğini (bu yazdıklarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir teknik bilgi paylaşımıdır).
Açıkçası gelen bilanço ve hareketten sonra buraları göreceğini hiç beklemiyordum. O yüzden bu fiyatlardan tekrar girmem için fırsat oldu bana.
ben gercekten anlamıyorum. düşürüpte ne anlıyor. alan yok satan yok
Hisselerin %90 küsürü kendinde kimi dökecek :D traderların bile masrafı çıkmıyordur bu satışlardan yeminle. Ama kademeli almak güzel şey. 9.40 altına gelirse ki getiremez bana kaptırır.
Hissede halk var mı zaten belli de ben yine de sosyal medyayı kullanırım bunu anlamak için. Investing, twitter, burası falan hakkında en az goygoy dönen şirket neredeyse.
yoksa biz kendi kendimize mi avunuyoruz
hisse ortaya bırakılmış yüzüne bakan yok modunda.pozitif ortamda eksi de negatif ortamda biraz hareketli bugün ne oldu da yerlerde sürünüyor belli değil bilen yok
hergün faiz farkını yiyoruz
biz hayal ve boş umutlarda mı yüzüyoruz acaba anlamadım gitti
Dün gedik aldığını verdi. Ekledim heybeye 1350 lot daha
bir şirket bu kadar karlı ve istikrarlı olup hergün düşebilirmi. spk ne iş yapıyorki
https://www.evrensel.net/amp/362148/...ye-cikariliyor bugün böyle bir habere denk geldim. Ne kadar gerçek acaba?
Adam yatırımcısını perişan etmeye kararlı. Bunu yapan tahmin etmek hiç zor değil. Şu mübarek akşam, dünya malı gözünü doyurmadı, inşallah toprak doyurur
Nacizane sevgilerimi gönderiyorum.
Hani forumda meşhur bir konu var: Nasıl para kaybedilir? diye...
Boş vakitlerde orayı okuyorum, sayfa sayfa ilerliyorum. 170lere geldim.
Kıymetli yatırımdaşlar eğer ileriki sayfalarda bu Vesbe yle ilgili bölüm varsa söyler misiniz?
:)
İnşallah oralara yazmayız ama şimdiden ben cümlelerimi hayal ediyorum.
Efenim bir grup arkadaşla birbirimizi gaza getirerek düştükçe alıyorduk... Sonra paraları tükettik ama düşmesinin önünü alamadık mel'un senedin :)
Geçen hafta ithal yassı çeliğe %25 ek vergi getirilmiş. Bence son dönem düşüşün sebebi bu.
bu ülkede işler ne zaman hak ettiği gibi gidecek.şuraya bak böyle bir şirket süründürülüyor.ne gören var ne uyaran var.sahip çıkan da yok.
bu hisse yi aynı rasyolarla al avrupa’da koy piyasaya herhalde bir hayli yukarılarda olurdu. bizim ; eğitim , trafik , saygı , sevgi, ahlak düzgün bir şeyimiz kalmadı ne yazık ki
Çok heyecanlı ama sevinmek için erken şahsen bu düşüş daha bekliyorum asla ytd
3.ceyrek bilanco tarihini bilen var mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...berleri/VESBE/
GEÇEN YIL 26.EKİM
son iki günde euro nun düşmesi kötü oldu bilanço için
Zaman daralıyor teknik açıdan ekim ayı önemli demiştim umarım güzel gelişmeler olur.(ytd)
Vestel i satmiyiruz demis Patron,, demekki wnerji de parayi batirmis.. dun de bizimkinde bir karîncalanma basladi... birseyler olacak ama dur bakalim....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nazif zorlu vestel ile ilgili açıklama yapmış vestel satılmayacak. 300 kişi işe aldık. İhracata yönelik bir firma olduğumuz için bizim etkilenmemiz biraz daha az. İç piyasada biraz durgunluk var o kadar.â€
https://odatv.com/vestel-satilacak-mi-29091810.html
Cuma günkü takaslara bakan oldu mu?10-10.40 arasını kim aldı.? Yoksa yine patron mu kendi kendine?