tahta kötü olunca günlerdir ne yazan var ne bişey yapan var. tahta ölü yatırımcıda ölü.
Printable View
tahta kötü olunca günlerdir ne yazan var ne bişey yapan var. tahta ölü yatırımcıda ölü.
Yeni likidite sağlayıcı garanti denen malum mu nedir bugün tahtaya kelepçe vurmuş baya yırtılmış tahtayi bozmak icin
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3-5 kanı bozuk var tahta sığ diye at koşturuyorlar kafalarına göre.2017 yıllık bilanço geldiğinde görüşücez onlarla yabancılar donsuz bıraktığında ne halt yiycekler bakalım
Fırtına öncesi sessizlik gibisin uluse!!!
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik analizler daima geçmiş fiyat hareketlerine bakarak ileriyi görmeye çalışırsa da, her analist aynı verilerle aynı sonuca varacağından kimse para kazanamaz.
Önemli olan analizlerde görülmeyenleri görebilmektir ki bu da temel analizle olur.
Temel analiz, diğer sistematik olan ve olmayan risk unsurlarıyla birlikte değerlendirildiğinde sonuca götürebilir yatırımcıyı veya analisti.
Eğer bir de şirket özelinde olası beklenmeyen bir yeni proje veya ciro, kar arttırıcı gelişmeler de saptanmışsa, işte Temel analiz burada daha sağlam al verir bu durumu teknik analistler göremeyeceğinden Temel analiz yöntemleri yatırımcılarca iyi bilinmelidir.
Beklentili hisselerde keriz silkelemelerine dikkat edilmelidir.
temel analiz dediğiniz de şu anda 9. ay ve öncesine bakmakta.ayrıca temel analizle olsa muhasebeciler zengin olurdu borsadan(kaba benzetme ile).proje ıvır zıvırı da en son küçük yatırımcı öğrenir.ve karşınızda her zaman sizin paranızı almak isteyen patron veya görevli spek var.örneğin ben bir şirketin iç olaylarını büyük oranda biliyorum.fakat 3 adet çok büyük haberden hiç birini göndermedi borsaya.şikayetimi yaptım gerekli merciye.cevap hangi basın haberini referans gösterdiğim.yani önce avantacı biri yazacak avanta alamazsa.sonra devlet kurumu şirkete soracak benim şikayetimle doğrumu diye.velhasıl işimiz fala kalmış.o da teknik analiz.yanına birazda temel olsun sentez yapalım. yapan var mı var.
Bende sizin gibi düşünüyordum mali müşavir bir arkadaş vardı.o da borsayla ilgileniyordu.onunla muhabbet ettiğimde şu gerçeği gördüm onun benden daha az bildiğini.cunku ben 2 senede ondan çok fazla kazanmistim.hicbiri de spekülatif kağıt değil idi.biri yatasti.biri kronttu.peki ben ondan daha fazla bilgimmi var hayır.ama hesap ve geleceği görme bende vardı.ulusoyda da çok büyük bir gelecek var inşallah.bu benim görüşüm
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde tek korkum patron ama bundan sonra olmayacağını düşünüyorum.isler bazen ters gidebilir.halka arzdan sonra düşme nedenide budur diye düşünüyorum.iyi yönden düşünüyorum.Allah yatasin sahiplerini korusun.cok durustler.bunlarda belki tövbe etmişlerdir[emoji23]
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
Gelecek vaat ediyoruz bunun için er yada geç sermaye arttırma kararı alacaklar ama hemen olacak diye bisi yok
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
Sermayesi eksiye düşmüş spor hisseleri kadar sağlam duramıyor malesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisseyi elinde bol miktar da tutan aç gözlü lavuk lar her fırsatta hisseyi tepetaklak yapmayı kendine görev Belle mis hadi ver aşağı mallarını bizde alalım yedek akçe lerle sanma artık küçük yatirimci da hemen korkup satacak
Sasa 7 küsürlere düştüğünde şirket hisse geri alım programı başlattı bu haberle 12 lere gitti.Bizimkiler de yatırımcıyı nasıl öperiz diye düşünüyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu patron daha iki ay önce benim ederim 14.50 tl demedimi, o fiyattanda yabancı ve yerlilere satmadımı.geri alım açıklarsa oda 14.5 tl olur,o na da söyledim o hala gelecek bilanço diyor.şirket büyüdü vs vs diyor,haklıda ama sizin .... varken bü hisseden bir bok olmaz ben satıp lastik aldım.
?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adnan adnan diğer köyde senin hisseni sattığı söyleniyor dogrumu
Açar menkul birkaç gün önce aldıklarını elden çıkmış bide üstelik baya zarar ederek ne zak bunlar ya zarar da olan mal kimin de sattın açar menkul al külah ver Tekke mi gedikle beraber
1.ceyrek gelsin tamammı devammı karar verilir.hissede agır bir baskı var hisse fiatı 10lira iken aynı baskıları yaşatık sabrettik bugüne ulaştık.
Merhaba arkadaşlar. Dünya borsalarındaki rekor yükselişler ve ekonomilerindeki büyüme devam ediyor. Ülkemizde ise borsamız halen yeteri kadar yükseliş ivmesi görülmüyor. Şirket değerleri gerek özsermaye çarpanlarına göre gerekse defter değerlerine göre çok ucuz bulunuyor. Gelişmekte olan ülke borsalarında teknik analiz yapılırken büyük yanlışlar yapılıyor. Cari açığın olduğu bir ülkede vede enflasyonun bulunduğu ülkede kurun sabit kalması beklenenez! Yani teknik analiz yapılırken dolar bazlı grafikler kullanılmalıdır. Dolar bazlı bors endeksine ve şirket piyasa değerlerine baktığımızda yakşaşık olarak %60 oranında bir iskonto mevcut. Bu iskonto farkının kapanmasının bir sebebi avrupayla olan yakınlaşma olabilir. Bundan sonra hızla bu iskonto azalacaktır. Bizim ülkemizin ihracatının %40 ı ab ülkelerine yapılıyor. Bizim için onlar iyi pazar onlar için biz hem pazar hemde emniyet sibobuyuz. Endeksin kademeli bir şekilde sırasıyla 120.000-125.000-130.000-140.000 seviyelerine orta vadede ulaşacağını düşünüyorum. Bu yükselişte öne çıkacak sektörler; savunma, havacılık, demir çelik, gıda, parekende ve ambalaj sektörü olacaktır. Birde özel hikayesi olan şirketler . Örnek olarak ; gözde girişim ( şok ve penta halka arzı) , boyner( beymen halka arzı) , vakko ( şirketin yabancı ortak alması) ulus enerji ( enerji yatırımlarının sürmesi) dardanel ( olası satışı ) dolar kurunun aşağı yönlü gidişi sürecektir. Ocak ayı sonuna kadar 3,68 seviyeleri görülebilir. Söylemek istediğim diğer konu ise bazı aracı kurum raportörlerinin ve bazı teknikçi arkadaşlarımızın yorumlarının doksan derece değiştiğini görüyoruz. Onlara sözüm lütfen bu ülke piyasasında para kazandığınızı ve olaylara korkak gözle bakmamaya , teknik olarak dolar bazlı analiz yapmaya davet ediyorum....
Değişen bir şey yok baskıya devam yıllık bilanço açıklanana kadar sabretmeye devam
Clki çıktı gerçekten
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazani cizeni kalmamis. Bir ay sonra hareketlenir buralar...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketlenme olsa ne olur biz Patron ve spek hem çalıyor hem oynuyor bizde bakmak kalıyor. Adam bu kadar verileri iyi olan karı bu kadar güzel gelen borcu olmayan durmadan is alan şirketi badkilamaktan milletin imanı ni gevreği. Ben ne dersem o der baska bisey demez.Yillik ve 3 aylık ta gelse gene onlar demeden bişey gelmeyecek.
Guzelim haberi de hic ettiler. Citi bitti oyak satisi basladi.
Tunus'dan sonra bugün gelen habere göre Iraktan da yüklü bir sipariş alınmış. Tunus için teslimat süresi 12 ay iken burda 18 ay belirtilmiş kabaca sözleşme tutarı da 1.5 kat olabilir. Yurtiçinde talep bu kadar yoğunken dış piyasada da iyi bir pazar yakaladı Ulusoy.
2018'de organik büyüme trendinde olup borçsuz yapısıyla temettücülerin gözbebeği olacak gibi durmakta Ulusoy. Temettücülerin bu hisseyi mutlaka markaja alması lazım.
Dolaşımda fazla hisse yok. Dolaşımdaki hisselerde sahipli. Belli bir grubun elinde hisseler benim gördüğüm. Oyak ise dışardan biri ve yüklü alım yapmış, tahtanın dengesini bozmuştu. Tahta sahipleri kısacı olduğunu anlamış olacaklar ki yataya bağlamışlardı. En nihayetinde haklı çıktılar ve Oyak dökülmeye başladı. Bana göre Oyak'ın dökülmesiyle hissenin önü iyiden iyiye açılacak.
Şirket 2018'i ihracat ağırlıklı ve tam kapasite geçirecek gibi duruyor. İhracatın artan ağırlığı kâr marjını daha da artırabilir. Endonezya katkısı saklı kalmak kaydıyla 2018 yılında iyi bir temettü gelecek gibi ama esas temettü gücü 2017'nin son 2 çeyreğinin yıllıklandırılığı 2018 kârının temettüsü, o da 2019'da belli olacak.
Oyak yatirimdan bir analist sirketi yakindan takip ediyordu. Onun musterileri satiyor olabilir. Kari goren yatirimcinin cikis yapmasi cok normal bir durum. Bizim icin su an en onemli gundem 2017 12 aylik mali tablolari...
kağıdın çok yavaş ama sürekli yukarı trendi var en güzeli en temizi,
hektaşa benzetmeye başladım
temeli bozulmadıkça yola devam eder inşallah
Oyak falan hikaye hepsi aynı kişi top çevirir gibi hisseyle oynuyorlar.
Uzun vade listemizde olan ULUSE
https://pbs.twimg.com/media/DTqdkD8XkAEeXyc.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DTqf9-0XkAAp6dQ.jpg