keşke o günleri de görebilsek cümlesini söyleyecek kadar gücümüz olsa kardeşim
Printable View
İnşallah yarını bekler bir daha devre keserse kredili ve acıkcı yasağı gelir.
Eyvallah hocam :)
Kademeler çok çok sığ, fiili dolaşımda hepi topu 3,5 milyon kağıdı var, 4 tl den hesaplasanız 14 trilyona fiili dolaşımdaki tüm malını alabiliyorsunuz, ondan sonra ver elini uzay :oleyo:
Nasıl gözden kaçmış böyle bir kağıt, mal varlığı vs de baya sağlam baya dolu dolu hani, faaliyet raporunu inceledim defter değeri 20 küsürler çıkıyor rapora göre.
Zamanında kent var aslan var diyoduk, sığ kağıtlardı, bu onlardan da sığ, şirket deseki 60 milyon euro ve üzeri bir rakama sattım dese 1 hafta tavan kapatacak potansiyeli var.
Ekşın olsun diye biraz aldım, inşallah haber de çok bekletmezlerde, kaç aydır bunalıp daraldığımız borsa da biraz ekşın yaşarız yeniden :kmk:
semsiye formasyonu pompalaniyor...ytd.
Ağustos ayında almanyadaki bu avm nin sahibi olan şirketin yüzde 4,88 hissesini 3,5 milyon euro ya almışlar, yani bu şirketin değeri 71 milyon euro çıkıyor ve bu şirketin yüzde 73 ü srvgy nin, hakkatten hem çok ilginç hem de çok varlıklı bir şirketmiş, nasıl gözden kaçmış hayret...
Kastınız ben isem, benim yazdığımda 3,20 lerde idi, şuan da 3,21 ve bunun neresi nasıl pompalama oluyor?
Üstelik 3,5 milyon lot hissesi var, 2-3 bin alayım derken 3-5 kademe kalkıyor, çok sığ diye de zaten yazmışım,
Hangi foruma gidip 2-3 kelam yazsam hemen birileri hisse pazarlıyorlar vs bıdı bıdı başlıyor.
Peki o zaman şirket avm yi 70 milyon euro ya sattım derse sizinki ne olacak peki? Mal sattırmak mı?
galipmi bulaştı buna.... bu sinpaşçıların...
Galibin böyle sığ bir tahtaya gireceğini sanmıyorum.
gördüğü zirveden yani 4 ten dönme noktası teknik olarak 3,20 lere tekabül ediyor, haber beklentili olduğu için 3,10 lara kadar da esnemesi sıkıntı olmaz. Ama buralardan artık dönmesi lazım, en kötü ihtimal buralarda yataya bağlayıp haberi buralarda karşılaması gerekiyor.
Bakalım ne yapacaklar
muhammet0178
size degil twitter ve youtube...ytd...
Bazı kurumlardan işlem yapan kişi/kişiler mal satarken mal satmaya değil de kademe indirme amaçlı mal satıyorlar sanki. Ya derinlik yok göremeden mal satan ky yada yukardan verdiğini buralardan geri almak isteyen mal yapmaya çalışan spek diyelim.
İnşallah bu uyarımı alan arkadaşlar olmuştur
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galibin tarzı bu kağıt tam olarak. zaten galip patronla sahiple anlaşır götürür. başka numarası yok o adamın. baba kağıtlara, kaliteli kağıtlara falan sokmazlar zaten onu. gerçi bunlar kimseye zırnık koklatmayacakları için kimseyi sokmazlar o açıdan doğru...
70 milyon euro ya asla satmaz. 60 milyon euroya aldı. 4 yıl uğraşıp bi ton para harcayıp adam etti. 70 e satsa dört yıl boşa kürek çekmiş olur. dikkatten kaçan konu şirketin şu an büyük kısmı buranın alışından ve harcanan paralardan oluşan 50 milyon euro borcu var. satış en az 150 olmalı.
Bu kağıtla yeni tanışan arkadaşların dikkatli olmalarinda fayda var. Sonra bin pişman olursunuz .
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan öztürk boşaltti malları. Adamın maliyet 3 idi zaten
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında şurda en fazla 3 kişi olurduk..Hissenin satış hikayesi 2 yıllık,bizim buralara yeni haber düştü anlaşılan.Bakalım geçen yılki olay tekerrür edecek mi....Hayek yaşıyor musun, eyt benim spek ağbim...
Bilançodan alıntılar
NOT 10 - YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLER (Devamı)
30 Eylül 2018 ve 2017 tarihleri itibarıyla yatırım amaçlı gayrimenkullerin hareket tablosu aşağıdaki gibidir:
1 Ocak 30 Eylül 2018 İlaveler Çıkışlar Transferler 2018
Deposite Outlet Center 211.243.000 10.251.117 - - 221.494.117 Çelik&Törün İş Merkezi 36.191.700 6.300 - - 36.198.000 Çelik&Özer İş Merkezi 33.526.000 - - - 33.526.000 Deposite Sosyal Tesisleri 18.730.000 653.989 - - 19.383.989 Çelik&Tüzün İş Merkezi 14.088.000 - - - 14.088.000
313.778.700 10.911.406 - - 324.690.106
Geçmiş yıl karları 273.300.222 hADİ BUNLAR BORÇLARA GİTTİ 2020 SON çeyreğinde de ambarlı tamamlanacak 490.000.000nun % 60'ı servetin şu anda % 35 kiralanmış diyor...oswe aldığı fiyata satsa 400.000.000......350tl servetin kira geliirlerini saymıyoruz
1.200.000.000 tl bölü 50.000.000 defter değeri 24 TL 2020 son çeyreğinde başka gelişme olmazsa:)
Yahu kağıt haber geldiğinde 2.73 te idi.kapalı bölümde 2.86 dan işlem gördü ve sonra 3.42 den sadece işlem görüp ertesi gün 4 lerden geri geldi.Ayhanı adam yerine koyup birşey yapabilir pozisyonuna koyuyorsunuz.Kapıt iki gündür hiç 3 liradan işlem yapmadı 3-4 aydır da 2.50 lerde sürünüyordu yani.Kağıdın gitme nedeni düşen haber.Hiçkimse haberi analiz etmiyo şu adam bu adam.Haberde açık açım diyorki adamlar bir teklifi kabul ettik.Yani önümüzdeki günlerde satıştan gelecek para belli olacak.Eğer ortaklar temettü alalım derse ballı kaymak yok biz hala geçmiş yıl karlarında tutacağız derlerse oda sonuçta defter değerini baya bir etkileyecektir.Temettü verirlerse zaten yüzde 93 kendileri alacak.Ki açık kısmında muhtemelen çoğu kendi ellerindedir...
Geçen hafta 2.50 idi. Haber geldi. 2.77 kapanış pazartesi ilk tavan 3 .20 111bin lot 350 bin tl. Ile sonraki gün açılış 3.98 kademeli aşağı arada gap var. Olanı yazdım.
Mal ayhan öztürk te idi. Ilk operasyonu o yaptı. 3.20 den 2.40 geri geldi. Haber ona yaradı. Mal boşalt ti
Bu tahta galibe çok çok küçük gelir, skbnk ile isfin de dolaşıyor,
Almanya da olsa sonuçta ticaret diye de birşey var, 70 milyon euro ya mal edilmiş bir tesisi 70 milyon euro ya satmak için ya ticaret bilmemek lazım yada çok zorda çok sıkışık olmak lazım.
Bu arada Dünkü seans yüzde 1 primli fiyatı bugünün tavan fiyatı olmuş,
İnşallah satış haberini çok bekletmezler, adamlar görüştüğümüz bir firmaya satmaya karar verdik demişler, kitle tavana daha neyi bekliyon spek efendi.
Sen yemezsen yiyen çıkar, hele ki böyle sığ bir tahta ve böyle yüksek çapta meblağlı beklentili olan bir kağıdı. Eğer mal yapıyorsanız da saygılar :rules:
Bu defter değeri ve bu satış haberi ile ayhan öztürk malı yemezse yemek isteyen/yiyen mutlaka çıkar. 10 trilyona fiili dolaşımdaki hjisselerin tamamını alırlar. Sonra bas 20-30 a, sonra avm satışından gelen para artı geçmiş yıl karları vs derken sermayeyi 52 trilyondan 1 katrilyona yüzde 2000 bedelsiz yap ve 3,5 milyon hissen olsun 70 milyon adet hisse, bölünme sonrası için hisse başı fiyatın 2 tl den aşağı olmasın ama tamammı :party:
İşin şakası bir yana avm satış bedeli 100 milyon eurodan aşağı olmaz umarım ve de çok da bekletmezler inşallah
Ben günlükçüyüm uzun vadem 1 hafta
Marta kadar beklersen kazanırsın. Kademeler azz
Haftada yüzde 10
15 dklıklarda kopması lazım aşağı-yukarı
şimdi kycı psikolojisini anlatan enstanteneler yorumsuz
resim yükleyemedim:(
Ne kadar doğru hiç bilmiyorum, twiter de şöyle bir paylaşım var;
https://twitter.com/hissedensenet/st...16703977742337
ykb dün tüm gün boyu bugünde ilk seans tahtayı baya baskılıyordu, ama ikinci seansla beraber savulun battal gazi geldi moduna girdi, tahtayı resmen kazımaya başladı, hayırdır inşallah...
yarına kaldı kırılım 350-335
Yine bu cuma son dakikalrda haber gelirmi acep.Hafta sonu geçmek bilmez o zaman.
Başlıyor mu ne 40 GEÇERSEK HIZLANIR
Geçen cuma seans bitimine doğru gelen haber: Şirketimizin Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışına ilişkin olarak 03.10.2018 tarihinde bu platformda yapmış olduğumuz açıklamada bahsi geçen görüşmelere taraf olan gruplardan birinin teklifi kabul edilmiştir. Ancak halen kesinleşmiş ve karşılıklı mutabakata bağlanmış akdi bir ilişkimiz yoktur.
Adamlar zaten kendilerine gelen teklifi kabul etmişler. 70 milyon euronun altında olacağını sanmıyorum. Bakalım bu akşam inşallah yüksek rakamlı satış üzerinden bir haber gelir.
Avoddan neyi eksik? fazlası var