Adam daha 1 hafta olmuş alalı tweet atmış ... vangd çok uzattı diye....:) lan daha dur biz bir yıldır bekliyoruz sıkılmadık sana noluyo:)
Printable View
Adam daha 1 hafta olmuş alalı tweet atmış ... vangd çok uzattı diye....:) lan daha dur biz bir yıldır bekliyoruz sıkılmadık sana noluyo:)
Artık 250 lot alıp satarak piyasada yapmıyor ağam... hergün haber yollardı 250 lot aldım 250 lot sattım.piyasa yaptım derdi. Fetö mağduru ağam:)
hayırlı cumalar diyelim.. bu hayırsız ağanın birşey yapacağı yok ;)
Faruk şu ağana söyle de haftaya da buraya uğrasın artık özletti kendini :) Bak bugün DAGI lerimizlede vedalaştık...Fetö mağduru ağayı sahalara bekliyoruz :)
Demir abi şimdi önümüzde iki senaryo var ya metro mepeti götürecek bunu gene tutacak... yada metro gurubu komple kalkıp gidecek:) benim ağam şeytana papucunu ters giydirir.. ama her durumda ben gene burada olacam... şahsen haftaya başlamaması benim lehime ....:) bakalım ...benim fetö mağduru ağam işini bilir...
Şükür diğer hisselerim gidiyor.Vangd hedef adete ulaşacağım inşallah.Hedef fiyatım gider inşallah
son iki işlem günü garanti+tacirler ısrarlı görünüyor.
grafik içinse sayılı zaman kaldı zaten ya da bana öyle geliyor ;)
2,04 e 120.000 lot satışı yazan,
bugünkü toplam satışın %30 fazlasını yazdığının farkında mı?
ne hastalar var demek..! he he yedik töbe ya.
2.08 den verdik accik hemen bozuldu spekkk:) ulan fırsat sana atcan hemen 2.09 a sanane endeks den sanki endeks çıkarken çıktın:) neyse aşağıda pusudayım:)
Ağam yaptı gene yakışanı 250 lot alış yaptı metro dan piyasa yaptı benim ağam ... şeklini yaptı gene benim ağam.... akşama kap a haber yollar 250 lot aldım 250 lot sattım piyasa yaptım...:)
Ya spek kardeş bu malı buralardan vermeyecem işte anla artık:)aşağıya bastır gene alacam... hesaptaki paramı biliyosun seni yanıltmasın 10 günde taze para gelir bana .... adam gibi koşalım yukarılara arada destek atarım sana... korkma hepsini çakıp kaçmayacam... bazen bana verirsin malı ben taşırım... adam gibi gidelim yukarılara ...:)131...
Ay aldığım güne lanet olsun çıkamadı ne kagıtlar nerelere gıttı yazık bunda kaybettıgım zamana
Beni alcak işe ağam merak etme bu spekten bi s.... km olmaz:)
Saat 16:04 itibariyle ağam yoğun bir şekilde metro yatırım tarafından piyasa yapıcılığı kapsamında aldığı 250 lot u halen satmadı... ilginç :)
10 dk kalmış ve piyasa yapıcı! hala vermemiş aldığı malı, kağıt büyük şeylere gebe hmm
Saat 18:24 itibariyle metro yatırım KAP a haberi yolladı. 250 lot aldım ve satmadım ...piyasa yaptım diye:) adamsın ağammmmm.... ayrıca 1.99 a öğleden sonra 86 bin lot destek atan arkadaş ( eğer destek amaçlı attıysan adamsın...eğer 2 altı mal kaptırmamak için yaptıysan çok karaktersizsin) anladın sen onu:)alcalan takoz ... bakalım nerden dönecek.... bu arada kasaya girecek sermaye kadar nakit parayı unutmadık....aşağıda pusuya devammm:)Batısöke speği gerçekten adammışsın kağıdını salmadın... biraz bizimki örnek alsın seni...
bu sözü unutmayın kaybetmezsiniz:::)Ne kadar kazanırsam zengin olurum? hesabının yanında; ne kadar kayıba dayanabilirim? hesabını da yapıyorsanız risk yönetiyorsunuz demektir.
Duy sesimi :) 110,000 endekste yukarı gaza geleceksem,
%10 üç günde düşen mala girerken korkacaksam öyle borsacılığın aq ben ... arkadaş güzel söylemiş...yarın da bekliyorum spekciğim:)
Çok çenem düştü gene -ciddi gelişme olursa yazarım...nokta
Vangd haftalık görünüm.. Yavaştan hacim artmaya başlamalı.
Ek 8736
Faruk kardeşim tahta sana emanet :) Tabana filan basmasınlar dikkat et sen işini bilirsin... :yes:
Faruk tren hızlı tren mi yoksa ankara ekspresimi kardeşim :kahkah:
Kademeler nasıl bu arada ? Gelene veriyor mu yoksa alış girince yukarı çekiyor mu ?
oyakla gedik dışında panikleyende olmadı.
onlarda 34bin lot 1.87-89 dan çıkmış..
spek toplayacaksa zor toplayacak anlaşılan.
Versin 1.5 e kadar alıcıyım :)