dogru..yazan ard niyetli olan oluyo...adam doyor ki bu temcit pilavi oldu diyo veya bu corba eksimeye yuz tuttu icelimmmi icmeyelim mi diyo ..yani izmitce BOS YAPIYOR.
Printable View
dogru..yazan ard niyetli olan oluyo...adam doyor ki bu temcit pilavi oldu diyo veya bu corba eksimeye yuz tuttu icelimmmi icmeyelim mi diyo ..yani izmitce BOS YAPIYOR.
Balıkesir heyeti de kayboldu iyi fıyattan ciktılar hısse varken herturlu oyun vardı
https://i.hizliresim.com/5NPYZL.jpg
Syn Rcl44, Syn Efe kuzey, Syn Oflu61, Syn Alpiko teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ben hisse fiyatında değilim.Hissenin alım yöntemindeyim.Cuma çok açık "daha yok mu verin alayım" tarzında bir balina geldi.Ve bugün sabahın köründe millet uyurken 300 bini yutuverdi.Sanki durmayacak gibi...
Biraz önce 317 bin eşleştirdi.Sonra satıcı çekti sanırım..
Evet haberi kademelerden göreceğimizi defaatle yazdım..
Balina istediğimi de yazdım..
Daha ne olsun.Millet uyurken sabah sabah 300 bini yutuverdi..
SANKİ DURMAYACAK GİBİ..
Yular kopmuş...fiş çekilmiş...
Asıl şimdi imtihan başlayacak.Yüksek fiyatlamalarda dökülen illa ki çok olur..
Buradaki sihirli cümlemiz neydi?
FİYATINA TAKILMAYIN DALLARA YAPIŞIN..
DAHA FİLM YENİ BAŞLIYOR..
Kişisel görüşümdür...YTD..YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dayi var ya sen sen TA ADAMIN DIBISIN.HELAL
Evet sitedeki en sağduyulu en bilimsel yorumları fibonacciden gördük
İlginç istatistikleri yazarım..
Yoksa susar beklerim..
Yine bir istatistik..
Her alış kademesinin 10 kuruş üstünden mal alıyor..
Sabah 300 bin girildi 10 kuruş üstünden aldı.Biraz öncede yine kademeye giren alışın 10 kuruş üstünden kaptı..
Her açılışta işlem oluyor.Bu hisseye ilgiyle birlikte derinliğin arttığını gösterir..
Asıl mal akşama çıkıyor.Akşama birden çok işlem olursa şaşırmam..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
YTD..YTD..YTD..
Bazı arkadaşlar hisse soruyor, bunların fiyatı yüksek olduğu için alamadıklarını ama bunlara benzer hisse varmı diye. Bununla ilgili hisse ismi vermem uygun olmaz. Fakat dikkatimi çeken ve biraz aldığım diğer hissem var fiyatı ve işlem tarzı olarak bunlara benzer olan. Piyasada hisse sayısı onunda çok az ve fiyatı 3500 liralarda. Onunda bunlar gibi katlamasını bekliyorum. Isbtr gibi olmasını beklediğim bir hisse, ondada ayrıca bekliyorum. Sabır ve nasip diyerek hayırlısı ile YTD.
hemen bulmuşsunuz, aynı tarza sahip olarak kalan tek hisse bin lirayı geçen başka hisse yok zaten ve dolaşımda 4 300 civarı lot var bununda belki 1000-1500 tanesi ancak işlem görüyordur. Uyuyan bir dev aslında bakalım ne zaman uyanıp kendini gösterecek. Onunda 10-15 kat artmasını bekliyorum nasipse YTD.
SELAMUN ALEYKÜM
hisseye geldim .bana da siz değerli yatırımcılara da hayırlı uğurlu olsun (geçen hafta)
üstadım ISBTR de 3 seans 1 işlem
ISKUR 3 seans 2 işlem
enteresan yorumlayacak üstadlara şimdiden teşekkür ederim:
Teşekkür ederim kardeş.güzel yaklaşım .:)
Ortalıkta dolanan malları yutmaya devam..
18.05https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6345c8821a.jpg
İşlemler güzel artık 300 bin üstü kalıcı olarak durması ve bir haber gelmesi ile hareket hızlanacaktır. Bu hafta 300 üstü durması iyi olacaktır.
Hacim ısrarla çok güzel devam ediyor kesinlikle inanıyorum kapalı kapılar ardında çok güzel gelişmeler var YTD
Araci kurumun bir anlami yok.sayet bir anlam cikarmaya gerek yok.tabiki kendini kamufle edecektir.ha garantiden alir marbastan satar.a1 demn alir alnustan satar KAFANA TAKMA
Bununla ilgili Vergi ve Muhaebe Müdürü Gaye Kozanlı konunun gündemde olduğu ve Yönetim Kurulu'na iletileceğini belirtti.*..
Syn fibonacci haklısın burada ybtas tan bahsetmek uygun değil, lakin bu hisseyi takip eden bizim gibi arkadaşlar tekrar böyle bir hisse yakalamak istiyorlar. Yukarıdaki gaye hanımın cümlesi en vurucu cümle buna odaklanmak gerekli bence, zarar bu sene için gerçekleşmiş olan birşey geçmiş yıllardan biriken nakit çok fazla 1 e 1370 bedelsiz oranı var. Defter değerine bakarsanız kimsenin isb ve işa yuşa almaması lazım. Her hissenin kendine göre bir fiyatlaması vardır, buradaki arkadaşlarımızda yeni hisse arayışında ve tekrar 1e 10 gibi katlayabilecek hisse beklentisinde olabiliyorlar, burada birbirimize fikir alışverişi yapmamız birlikte kazanma açısından, biliyorsunuz işkur geçen sene size belki 1 ay boyunca anlattık pişman oldunuz mu, yoksa yakaladığınız için mutlu musunuz. Durum benzer yine maksat yeni hisselerde yakalamak, herkes işkur alacak paraya sahip olamayabilir. Sabır ve nasip ile beraber kazanalım hayırlısı ile YTD.
Eyvallah hocam..
Ne güzel yazmışsınız..
Allah herkesin yatırımını bire bin eylesin inşaallah..
Benim sadece işB ile kıyası kafama yatmadı..
Eldeki tek veride bedelsiz potansiyeli..
Ama burası Türk borsası.Umulmadık yerden ne hikayeler çıkabiliyor..
Saygılar..
Syn fibonacci hani bir söz vardır.
Beni bir sen anladın onuda yanlış anladın diye. Seninki ona benzedi :) espiri anlayışına sığınarak yazdım.
Burada ısbtr ile kesinlikle karşılaşma yapmadım, arkadaşın fiyat hedefine karşılık olarak ısbtr nin fiyatlarına gelebileceğini hedeflediğimi yazdım, ondada yanlış anlaşıldım. Yoksa kurucu, b ve a ile hiç bir hisse karşılaştırılamaz, yanlışımız var ise affola YTD
ybtas ı,,, kağıt satıp alamiyoruz değil mi, ancak 2 gün sonra galiba
tesekkürler
Sayın Yakamozz,
bir ara İş B deki işlemlerde gönderiyordunuz.
Tekrar rica etsek.:ok:
Selamlar
ne demek syn balık emrin olur,
toplam 15 lot işlem gerçekleşmiş
https://i.hizliresim.com/6DgGN0.jpg
İşkurda satıcı bol alıcı yok çok tuhaf