37.500 den fazla işlem olmuş .
Sanırım bir kısmı size ait.
Bu kadar dar aralıkta kim aldı kim sattı, enteresan.
Anlaşmalı işlem gibi sanki. Yani ben alışa yazıyorum sen gönder olmuş olabilir mi
Printable View
Hayrını görün Dudu bey. Hepsini bugün sattınız sanırım. Sizin çıkacağınızı hiç tahmin etmemistim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun dudu üstad sensiz yuruyecez bu yollarda sanırım artık :0) yorumsuz bırakma sayfayı
Sn Dudu, uzun yıllar bu topığe gerek yorumlarınızla, gerekse genel kurullara katılıp ordakı ızlenımlerınızı aktarmanızla olumlu çok katkılarınız oldu,bunun ıçın ben şahsım adıma çok teşekkür ederım.Paranızı afıyet ıçınde yemenızı dılerım .genede arada uğrayın yorumlarınızı paylaşın bızımle:)
oldu .
İyi kazandık, bizden alanlarda daha çok kazansın....YTD
Vay be... Kaç yıl önceydi, dudu hocamın sayesinde 14 tl de almıştım bu hisseyi de sonra sağlık sorunları nedeniyle satmak zorunda kalmıştım. Geçen sene toplamaya başladım yine 37 tl maliyet oldu, belki ben de kArımı alır, ana parayı bırakırım.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
42.500 den fazla işlem.
Neler oluyor?
Umarım A1 Capital yeniden alışa geçmiştir.
Ya da birileri daha yatırım yapmaya karar vermiş olabilir
Dudu üstad değerlidir. Tanımasam bile gıpta ile bakarım. Ben de yok ama takipteydim. Kazancınızın hayrını görün inşallah.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakın satmayın , Bugun A1ile Piramid karsılıklı işlem yaptılar.Hedef 80 Tl civarı. Benden artık 1 lot bile alamazlar🤣
Sağolsun Twitter'da bir arkadas paylaşmış
https://i.hizliresim.com/6D7Nmv.jpg
Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun abi. Sağlıkla, güzel günlerde afiyetle harca..
Abi, yüksek müsaadenizle iki çift sözüm var :)
Bizi bıraktın bir zalimin eline..
Kaldık zalimle baş başa,
O bize bakıyor biz ona,
Poltkte suyu kaynatmış, sonumuzu hak getire.. :)
Siz şimdi uzaklarda, hasret içinde poltk...
Siz yoksunuz artık burada,
Aç, susuz, dudusuz, politekniği biz ne yapalım... :)
Batuhan
Dudu üstadın hissemizden çıkışı bir çınarın devrilmesi gibi hazin oldu benim için... ne yalan söyliyim üzüldüm walla...
Herkesin yasi, geliri, medeni durumu, beklentisi farkli.
Ben 60 yasinda adamim.
Olmamis meyve yiyemem artik midemi bozar, amel eder.
Ben bu yasdan sonra olmus veya olmaya yuz tutmus meyveler yiyebilirim.
Ne yalan soyleyeyim bu zalim beni huzursuz etti biraz, ayni gun hem yukari hem asagi devre kesme. Brut takas isi de geldi.
Diger tarafda bir suru olmus tatli tatli meyveler varken niye bu macera?
Ben sattim elimi yikadim ciktim diye akliniza bir sey gelmesin.
Sirkette degisen bir sey yok.
Hala gusel sirket.
Tasiyabileceginiz miktarda sizi rahatsiz etmeyecek kadar tasiyin.
Ben nereye mi gidiyorum?
Simdilik bakiniyorum.
Ereglim olmamasi icimde ukte olarak kaldi :(
Syg,
Arkadaş lar komşu köydeki dudu sahtekarmis. ..Spek in trol hesabiymis. ..Sahtekara inanmayin
Arkadaşım investing sitesinin poltk forumunda yapılmış bu itham, Belki cevap vermek istersin kendisine.
Bilgine?
Benim şahsen seninle ilgili en ufak şüphem yoktur, ama malesef internet çöplük malesef.
Hisse.net elit mi dediniz?
Burada da canimi sikan olaylar oldu.
En guzeli hic yazmamak sanki..
Syg,
Poltk ile özdeşleşmiş ve birçok küçük yatırımcıyı politeknik ile tanıştıran, sevdiğim çok kıymetli abime bir veda içindi..
Hem sevindim, eminim kendisi en doğru kararı vermiştir. Ancak biraz üzüldüm de, ne yalan söyleyeyim...
Poltk demek, dudu demekti. Bu ortaklık, artık yok..
Batuhan
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İhtiyaçtan Duyuru : Kendi pozisyonumuzda herhangi bir değişme yok. Aynı hisselerle yolumuza devam ediyoruz.
Dudu abi hayırlı uğurlu olsun. Sizin yaşınızın yarısı bir yaştayım. Gelecek için sizi takip edip alı. Yapıyorum. Küçük yatırımcıyım. Yorumlarınızı esirgemeyin.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
politek gibi özel, çok fazla şirketin yapmadığı incelikli işlerle uğraşan şirketlerin ayrı bir yeri-önemi olduğunu düşünüyorum dikkat edilmeli ... syg
geçen sene tam bu zamanlar Marshall şöyle uçacak böyle kaçacak, 200 lira olacak, hazır düzeltme yapıyorken tam zamanı diye pazarlaması bol bol yapılmıştı. sonuç ortada. forumlarda kimsenin tavsiyesiyle hisse alınmamalı. algı operasyonlarına dikkat. hiç tanımadığınız, yüzünü dahi görmediğiniz birileri al dedi diye hisse alınırsa sonu hüsran oluyor genelde.
Bakmadim bile...
45 derece acisi olan cok az hisse var malesef bistte..
Bu nedenle kucuk, gecmisi olusmamis, kendini kanitlamamis sirketlerle isim olmaz normalde..
Poltk ile de olmazdi da araci kurumum halka arz eden kurum oldugundan ve rica ettiginden bulastim.
Bana bu yasdan sonra Tuprs Eregl Froto Hekts gibi borsa gecmisi yeterince uzun, kendini kanitlamis, uzun vadeli grafiginde hep yukari giden bir trendi olan, sahibi durust, paylasimci, makul miktarda temettu odeyen, halka acikligi sert manipulasyonlara izin vermeyen, belli buyuklukte sirketler gider..
Marshall'i alana hayirli olsun.
Syg,
Marshall aylik usd bazli grafigine baktim simdi 20 yildir dolar bazinda ayni yerde.
Benden uzak olsun boyle kagitlar...
Syg,
Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok..
Tanidik, bilindik, yabanci takasi en yuksek temettu odeyen kagitlar varken ne isim var Marshall'da?
2010 dan beri de temettu odememis ustelik.
Syg,
Dediğim de o işte Dudu Hocam Marshall şirketi son bilançosunda keskin iyileşmeler yaşamış bir şirket , 2010 ve öncesi durumuna dönüp düzenli temetü vermeye başlayabilirse bu satın alınmaz mı borsada? Borsa beklenti değil mi? Ayrıca Marshall 65 yıllık senden bile 5 yaş büyük yıllardır üretimde hepimizin hayatına bir şekilde girmiş dünya devi Akzo Nobel yönetimde böyle yarım asırı aşmış kaç şirket var borsamızda? Siz son bilanço da ki iyileşmeleri farkettiniz mi?