rasgele iyi bilancço yakaladı bence. kotu bilancoda tek haneye gönderirler
kumar kagıdıymıs nerden bilirdik
Printable View
rasgele iyi bilancço yakaladı bence. kotu bilancoda tek haneye gönderirler
kumar kagıdıymıs nerden bilirdik
Adam klimasanin klima ürettiğini sanıyor ve hissesini alıyor hahhaha sabah sabah moralim düzeldi ya
50 günlük ağırlıklı ortalamadan sekti günü altında kapatmayiz inşallah
Türkiye’nin önde gelen soğutucu üreticilerinden Klimasan, Brezilya’lı Metalfrio Grubu’nun %61 iştiraki olarak Türkiye dışında Avrupa, Afrika ve Asya’da ticari soğutma pazarında kapsamlı çözümler sunmaktadır.
web sitesinde bu yazıyor
füze üretmiyor herhalde.. klima ve sogutucu
daha ne ueretecek!!!!!!!
Zerre güvenmiyorum. SPK ve Maliye el atarsa ancak..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zannedersinki klimasandan İran veya ABD ile olan gerginliğin tek sorumlusu gibi düşüyor.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Bellekimi
SPK ve maliyenin burada devriye girmesi gerekir
Bu kadar karı nasıl ettin
Sonra bu kârları nasıl hiç ettin!
Geçmişte yaptığı eurobond dalgasını devam ettiremez!
İran-ABD gerginliğini kullanarak kısa vadecilere cezayı kestiler
Maliye ve SPK devreye girene kadar Ky duman ederler. Aslında ilk 9 aylikta cokmeleri lazım. Hop ne oluyor. Şuanda klimasan kimseninde zerre güvendiği de yok. Sadece bilanço iyi gelmişti yoksa yönetimin marifetlerini bilmeyen yok. Enver olayında bugüne kadar izlediler. Şimdi herif tek kelimeyle ....ediyor. izlesinler bakalım.
F/K 4.8 ve bu hisse 4 gündür sürekli ve %30 a yakın düşüyor. Boşuna demiyorlar klimasana güvenme. Ben geçen 3/4 ay önce bahsetmiştim. Bunlar Ali cengiz yapacak. Ne diyelim Allah ky sabır versin. Heleki 20 TL üzeri yakalananlara. İnşallah borsa dalmaz yoksa bu hızla 15 TL gösterecekler..
İsteseler çizer geçerler de!
Tabana verinde rahatlayın. Uğraşmayın bekliyoruz..
Yemedi değil mi ne kadar aasagi asilsanda yemezler.
Vazgeçin bu Ali cengizlerden.
Hadi bakalım gün artık yeşillik günü...
9'lara düştüğünde 11-12 görsün verip çıkacağım diyordunuz, şu an bile o fiyatın 2 katında hisse. Kusura bakmayın ama çok aç gözlülük yapıyorsunuz. Bu kafayla hisse 50 olsa da satamazsınız. Ben 16.xx verdim malı, 2 defa aşağısına geldiği halde geri almadım. Bereket versin iyi de para kazandırdı.
Kızdığınız Enver olmasa o bilanço ile 9'dan 7'ye yapıştırırlardı 2-3 günde.
Sn. Cool
Enverde olsa olmasa da bu hissenin ederi belli
Boşverin siz klmsn
Hissede sağlam alıcı yok..alıcı olmadan 3/5 bin lotu olan istedeği gibi marj yaratabiliyor. Enver gitti diye sevinirken 3/5 çakalın oyuncağı da olmak istemeyiz..
Boşluğunu birinin doldurması lazım.
Arkadaşlar amacım Polyanna'cılık oynamak değil ama,
Bir kaç günlük ters hareket ve Brezilyalı fonun satışı,
Şirketin operasyonlarında her hangi bir değişikliğe neden oldu mu?
Üretim düştü mü?
Esas faaliyet kârı düştü mü?
Hbk düştü mü?
....
....
Pek tabiki bundan şu sonuç çıkmaz;
Her şey süper....
Tabiki finansal radyoları izlemeye devam edeceğiz.
En ufak yukarı harekette kısa günün kârı amaçlı atlayan ky çok zarar görür böyle durumlarda....
Merak ettiğim;
Son günlerde ki ciddi satış yapılırken alıcı taraftakiler kimlerdi?
Küçük yatırımcı ne kadar almış olabilirki...
Alıcı yok denecek kadar azdı.Sadece dün 7 trilyon para çıkışı olmuş..
5 gun hiç aralıksız öyle böylede değil en az düştüğü gün %3 ne demek battı mı ne oldu. Bir tepki gelir enazindan. İki gündür borsa yukarı biz aşağı.
Resmen 3/5 binle hisseyle maymun gibi oynuyorlar.
Ya borsada aşağı donerse?
Artık fırsatını bulup kaçma zamanı geldi hatta geçti diye düşünüyorum.Geriye dönüşle ilgili umutlarım şahsen azaldı.İnşallah aksi olurda yine buralarda oluruz.
Düşüncenizi katılıyorum. Hisse resmen oyuncak oluş. Bir anda borsa 200 puan düşünce 40 kademe iniyorsa içler acısı durumunda demek hisse..
Yukarıda yazdim bunun sınavı borsa düşerken diyeki sınavı verme şansı yok gibi.
Hisseye karşı müthiş derece güvensizlik ortamı var.
Teşekkürler BELEKKİMİ kardeşim.Yarın sabah aşağı yukarı belli olur yönü.İnşallah tren kaçmamış olur.İyi akşamlar..10 günde bir ay önceki rakamlara indik.
Volkan Konak "Elumuze verdiler" bundan sonra sık sık dinleriz...
Belekkimi ustat yabanci orani ne kadar
Tramp açıklamalarına bakınca; İran'la kısa sürede bir sıkıntı yok diyor. İranında işine yaradı diyor. Örtülü savaş devam edecek. İran veya ABD eğer bir delilik yapmazlarsa;
Birkaç ay piyasa rahatlar gibi. Hem döviz hem altın hemde petrolde düşüş olası ve piyasaya olumlu yansır.
Klimasanda artık bir tepki verir inşallah. Tüm göstergeler yerlerde sürünüyor. Alt kanal desteği 16880 den dönmüş.
Bakalım yarın neler göreceğiz..
Biliyorum bu forumda hisse hakkinda olumsuz birsey yazmak ve hisseyi sattigini soylemek ( bir kac maganda tepki gosteriyor. Diger hisselerin forumunda boyle birsey gormedim. Neyse...) yasak sanirim ama ben de dun itibari ile elimdeki hisselerin hepsini cikardim. Ocak ayi ile baslayan hareketler normal degil ve bu hareketlerle yatirimci cekmesi zor bence. Spek arkadas hisseyi surmek yerine milletin eline vermeyi tercih etti. Sirket de sagolsun yatirimciyi korumak yerine beter olsun demeyi tercih etti. Yine de iyi para kazandik. Kalan arkadaslara bol sans. Cunku kumar hissesi gibi hareket ediyor ihtiyaclari olacak.:)
Hisse ile ilgili yapılan Ali cengizler vs vs.söylediklerinizin çoğuna katılmakla birlikte bu hisse ucuz...
her yönüyle.
Piyasa değeri 600 trilyon olur mu? Çöp hisseler milyar dolarlar da.
F/K değerleri ise neredeyse bu hissenin 3/4 katı yukarda geziyorlar. Neyse biraz daha bekleyecegim.
Bu satışlar, ardı ardına gelen satış haberleri .bu işte bir hinlik var.
Sizin adınıza sevindim.
İnşallah kazandığınız paralarla güzel bir yatiriminiz olur. Bereketli olsun..
Sirket potansiyeli ile kesinlikle bu degerleri haketmiyor. Ama yonetimi kesinlikle yatirimci dostu degil. Istedigi kadar kar yapsin malesef bu piyasada tum hisseler hakettigi fiyatlarda degiller. Ocak basindan beri yapilan sey toplanmis mali gunlukculere dagitmakti. Sanmiyorumki kisa vade de tekrar toplayim hisseyi yukariya sursunler. Illaki yukari gider bence de ama bekletecekler bir sure...
%26 gibi gözüküyor. Dün is, mery , yatırım iyi 650 bin civarinda mal satmıştı ve bugün meriy sattığı 100 bin hariç. .
yabancida pek sıkıntı yok onlar satarlarsa asil sorun o zaman baslar devammm üzme canini üstat
https://i.hizliresim.com/mXYPVP.png
Adamlarda film çok citi satıyor zannedersin hop başka hesaptan virman gelir..yarın ki fon ortak satışı kimden çıkacak bakalım ...hisse ucuz yolu uzun...
https://i.hizliresim.com/EOaqYn.png
Perşembeden pazartesiye işlemler kime gitmiş..
Dolar 5.90..iran-abd olayı da bir şekilde atlatıldı..endeks yarın %1 alıcılı açar..
Kağıt kısa zamanda yukarı yapacak gibi hiç durmuyor!!lakin elinde mal olan ky malını kolay yem etmesin her inişin bir çıkışı vardır elbet.bilançoya kadar sabır derim inanın elimde 12bin lot civarı var ve satmayada niyetim hiç yok.