Bu tahtanın olmiyan veya var olupta yazmiyan yatirimcilarinin bayrami mübarek olsun
Printable View
Bu tahtanın olmiyan veya var olupta yazmiyan yatirimcilarinin bayrami mübarek olsun
KAP göndermişler biraz önce, yarın temettü ödemesi yapacaklarmış :-))
Merhaba, eğer temettü ödemesi yapacaksa 1 lot başına yaklaşık kaç TL verecek? Ve genel olarak temettü ödemelerindeki payları firmanın hangi bildiriminden veya finansal tablosundan takip edebilirim?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1140672
Burada yaziyor.
https://www.kap.org.tr/ e gireceksin, sirketler, Ozel durum aciklamalari, son 1 hafta ' yi tiklayacaksin.
Kolay gelsin.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=PSDTC
Hisse ismi iş yatırım sermaye artırımı
Yaz istediğin hisseyi görürsün
Bu temettü ler ne zaman yatacak
Pergomon senin spegin varmi varsa ölü sonucumu
Patronlar yan gelip yapmaları hos değil çok çalışmalıdır ve hissenin sahip çıkın super temmettu veren şirkette bu rakamlar yakışmıyor birisi çıksın bana bu hisse pahalı desin her geçen yıl temmettu artarak yükselmektedir. Patron hissene sahip çık hisse geri alım i yap nokta.ytd
hareket başladı,durmasın inş.ytd
Karlılık ve özellikle de temettü politikası şirketi cazip kılıyor.
Yönetim deprem nedeniyle bu sene temettü dağıtmayacağız veya azaltacağız deseydi söyleyecek sözümüz yoktu.
Güzel yönetiliyor ve karını da paylaşılıyor.
Özellikle biz küçük yatırımcıların daha ne beklentisi olsun ki!
Genel Kurula katılım şirket yönetimi ile tanışmak lazım...
Şirketimizin sahip olduğu 08.07.2021 tarih ve 21/35/OKS/0181 numaralı Onaylanmış Kişi Statü Belgesi T.C. Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden alınan 06.07.2023 tarih ve 23/35/OKS/0238 numaralı belge ile yenilenmiştir. Söz konusu belge Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün 07.07.2023 tarih E-94500848-106.01.01-00086959765 sayılı yazısı ekinde 07.07.2023 tarihinde bugün teslim alınmıştır.
(Onaylanmış Kişi Statüsü; gümrük işlemlerinde güvenilirliğini kanıtlamış, belirli bir dış ticaret hacmine veya sabit sermaye yatırımına sahip, mali yeterliliği tasdik edilmiş, kayıtları izlenebilir olan kişilere tanınan ve gümrük ve dış ticaret faaliyetlerinde -mavi hat uygulaması gibi - belli kolaylıkların tanınmasına olanak veren statüdür.)
Bu pergomonda bu tip kalektersiz hareketleri yapan sipek
Veya üç kurusu olupta böylesi düşük sermayeli ve en güzel temettü veren pergomonda bu tür harikaları yapan kan emici vampirlerin.tahtada açığa ve kredili islem yasağı olmasına rağmen bu hareketlei manupile olarak değerlendiriyorum.uc kuruş parayla hisse alan küçük yatırımcıya gel gel le ellerine kağıtçı vermek istiyorsunuz yoksa ellerinden almaktı amacınız tavandan aşağıya doğru üç defa devre kesici koymakta gün içinde.derdiniz tahtada ky.istemiyorsaniz zaten yok tepiniyorsunuz tahtada size hayırlı olsun kene vevanpir kiliklilar.unutmayin bu tahtada benden başka yazanda yok.bendede pergomon yok.nokta ytd
Bu gun yabancı satışta kamu bankaları ve iş yatirim almakta ..hisseye para girişi var inssalla guzel gunlere yelken açar.ytd..........nokta
Değerli arkadaşım p.kartdan 1000 adet duruyor bundan 2000 adet duruyor p.karti sattığımız p.kart topiginde yazdım safsata geliyor gidiyor kalava ver yansın kişilere camur atanı sevmiyorum.kalavi tanımam fakat zoraki şunu alın demiyor .adama kalpazan dolandırıcı şu bu nedir ya p.kart bir gün patlayacak kalavin dediği doğru tahtayı ele geçirmeden götürmeyen.o. açıdan p.karti azaltır yani 1000 adete çektim.sizler ve kalav olmasa soke değirmene direk giderdim.sansin ve kazancin bol olsun dostum sen yine ismi değiştirmişsin seninle indekste yolculuğumuz vardı ekmegi yiyeceğimiz anda satmistik.bol kazançlar akcaydan slm.lar.ytd
Konsolide olmian 6 aylik kar 23 milyon 800 bin TL dir pergomoncular hayirli olsun.ytd
Ek 29672
hazır giyim sektörü ile uğraşan bir şirket için bilançosu iyi ancak hisse'de baya baskı var
Bu gun hissede küçük büyük kim varsa oyun sahasının dışına attılar üç defa devre kesen hissede kimsecikler kalmaz.tabi kalırsa krallar kalır zehir zıkkım.olsun bu nasıl bir tahta .kalanların yolu açık olsun.en sonunda elimden aldınız.pergomonla yolculuk bitmiştir.ytd
bilançodan sonra takibe aldığım hissede bank of a. her gün hisseye girip hemen hemen her kademede işlem yapıp gün sonunda kar etmeden çıkıyor, bakalım yarın ne yapacak.
genel takas verilerinde olmayan bank of a.gün içi işlemlerden ayın 11-12 sinde elinde kalanları muhtemelen teb'e virman yapmış gibi.
filmin başrolünde yine bank of a.
alım : 389514
alım ort. : 60,64
satım : 161,374
satım ort,: 61,72
net : 66766
maliyet : 58,01
bakalım 66766 nereye virman olacak veya kalacakmı.
bakalım 66766 nereye virman olacak yada kalacakmı?
Sağlam dökme operasyonu yapıyorlar ama bendekini alamazsın.
52.25 ten yine almıştım. Daha aşağılara verirsen alırım.
Kardesim bu hissede korku vardır hangi hissede yok ki
Pergomon .tam bir temmettu ve yatırım hissesi buralarda fiyatlanmasi iyidir yedi milyon ödenmiş sermaye bir daire yediriyor bu pergomonun yolu uzundur buralarda durması iyidir fiyatlansin zaten fiyatlandırma yakında gaza basarlar.bu sene en az bir beş tl temmettusu var artı önce üç haneli rakkamlari görmeli.neyse basın agritmiyayim bu borsada beklenti ve sabır kazandırın.kal saglicakla.ytd
Fiyatı 100 lirayı geçince hisse almak için sıraya girerler 😊
Bu notum da bura da dursun...
Alt pazara alınma muhabbeti var doğrumu bilgisi olan var mı...
iki aydır sıkı takip ediyorum önceleri baya baskı vardı, 1 haftadır kimse kalmadı gibi işlem hacminde keskin bir düşüş var sabır isteyen bir hisse ytd.
https://i.ibb.co/GQNsC9R/Ekran-g-r-n...-10-222047.png
iki farklı sektör karşılaştırma...