Darağacında da olsak FNERBAHÇEEEEE...........!!!!!!!!!:halay:
Printable View
Darağacında da olsak FNERBAHÇEEEEE...........!!!!!!!!!:halay:
Dayan FENERİM DAYAAAAANNNNN......!!!!!!!!
Sen SON KALESİN....!!!!!
SON KALEYİ YIKAMAYACAKSINIIIIIIIZZZZZZ.......!!!!!!!!
Eşleşme 25.64 görünüyor.....!!!!!!!!
Fener hissesi o sert yükselişinin ilk silkelemesini geçen hafta 23 tlleri gördükten sonra önce 20.22 ye düşüp devre kestiği günde yaptı.Sonra 24.96 görüp 23.20 ye düşmesi ile ikinci silkelemesi ile aslında düzeltmesini yapmıştı....!!!!
Cuma günü 24.64 kapatması artık düzeltmenin son bulduğunun işareti idi BANA GÖRE.....!!!!Çünkü 15 günlük sert yükselişte SATAN SATMIŞTI.Artık kalanlar SPEK VE UZUN VADECİLER idi....!!!!
Artık bu saatten sonra FENER e girenler %1-2 VURKAÇ için girerler.Çünkü birçok ky bu fener 29 lardan döner ALGISI İÇİNDEDİR.....Ama FENERBAHÇE 30.00 üzerine atınca yeni KY KİTLESİ FENER e FEVC FEVC geleceklerdir BANA GÖRE.....!!!!
Bu yazdıklarım kendi KİŞİSEL SALLAMASYON VE SENARYOLARIMDIR......Bana güvenip kimse al-sat yapmasın.Çünkü benim sağım solum belli olmaz.2 yıl taşıma niyetiyle aldığım birçok hisseyi aynı gün sattığım çok olmuştur....!!!!:rules:
Reis öylede, şu yunan iti ile oluşabilecek küçük bir kıvılcımda fener mener kalmaz.. Tek korkum bu.. yoksa boyle güçlü bir trentte olan senet satılmaz.. Daha gelebilecek şampiyonluğu fiyatlayacağız..
Ben mi düşüneceğim bunu?Spek düşünsün......Milyonlarca lotu neye göze alarak aldı bunca zamandır?
Yıllardır FB hissesinde zararla bekleyen binlerce ky mallarını amma kar ederek amma zarar ederek SPEK e devretti....!!!!
Bende var denizde damla lot FENER onlarda var milyonlarca lot.....Bu yıl FENER geçen yılki tspor olmuş.Artık ne beklenti varsa kullansınlar.....!!!!
Ben edebileceğim kara bakarım.....!!!!
Muriç satılmış 20 milyon euroya deniliyor investing de.Kaynak fotomaşmış....!!!!
https://www.fotomac.com.tr/fenerbahc...esme-detaylari
Dostum elbette sen ben düşünmeyeceğiz, bunlarda para bitmez ıkı taban yapar 19 tl ye basar pıyasa kotu oldumu.. akabinde pıyasa düzelir 50 TL yaparlar.. Amaç kısada oluşabilecek gerı çekilmelerı kara dönüştürebılmek..
Şu yunan belasından kurtulabılırsek pek sorun kalmaz pıyasalar açısından.. Piyasaları muhtemeldirkı 106 bın desteğine kadar zorlayacaklar..
Murıç haberı doğruysa yarın olumlu yansıyabılr..
Koca Fenerbahçe bir Messi etmiyor a.q.gelde üzülme.. Adamın imza parası fb den daha kıymetli..
İyi ki portföyün %70 ni Fener ayırmışım, yakın zamanda Allah ım Loca almayı nasip eder.
Turnuva oynuyoruz.Antalyaspor karşısında 2-0 öndeyiz....!!!
Kasımpaşa dan bedavaya aldığımız MAME THIAM muhteşem atıyor.2 gol birden attı golcümüz...Twitter da MAME THIAM gündem oldu.....!!!
Bu hazırlık maçı da yarın için Fener e olumlu yansıyacaktır bana göre.....!!!!:halay:
Fener CANAVAR gibi oynuyor.....!!!!
Erol Bulut sihirli değenek oldu FENER imize.....!!!!!
Maşallah,maşallah.....!!!!
Caner penaltıdan attı 3-0 oldu....!!!:halay:
Tekrar o günleri görmek dileğiyle..
09 Temmuz 2008 Çarşamba 12 sene öncesi
http://sampiy10.gazetevatan.com/fene...ampiy10-haber/
Sağolasın kardeşim.....!!!!
MAME THİAM .....!!!
ANTALYA ya karşı galibiyetimizde 3 gol ,1 penaltıya sebebiyet verme ile 4 gole direkt katkı sağladı....!!!!
Caner Erkin Gökhan Gönül süper oynadı.Kale de Harun Tekin de Altay ı yedeğe itecek performans gösterdi.Altay geçen yıl çok hatalı gller yedi.Artık Fener in ilk kalecisi Altay olmamalı....!!!!
Fenerbahçemiz ilk hafta deplasmanda Ç.Rize yi yenerse muhteşem olacağız....Sonra sahamızda Hatay maçını BANKO alırız .İlk 2 maçta 6 puan muhteşem moral olacak FENER imize....Çünkü yıllardan beri ilk 2 hafta galibiyetimiz yok benim hatırladığım...!!!!
İlk hafta TS-BJK maçı ve 2.hafta GS-BAŞAKŞEHİR maçları var.Yani ilk 2 maçımızı alırsak diğer rakiplerimiz puan kaybı yaşayacak çok büyük ihtimalle....!!!
İşte bu moral ve motivasyonla 3.hafta maçımızda 27 Eylül de GS deplasmanına gideceğiz.....!!!!
İşte borsada 27 eylül öncesi 5 günlük işlem gününde borsamızda GS-FB MAÇ HAREKETİ olacaktır.....Ben bu hafta maç oynanmadan sportif hisselerde iyi bir yükseliş yaşayacağımızı düşünüyorum.....!!!!
Dikkat ettiyseniz GS-FB maç sonucunu yazmadım.Bu maç sonucu önemli değil.Önemli olan maç oynanmadan bu hisselerde olacak olan MUHTEMEL YÜKSELİŞ tir....Bu yükselişten sonra birçok yatırımcı maçın oynanmasını beklemeden SATIŞ yapacaktır bana göre.....!!!!....Çünkü ben iyi bir yükseliş bekliyorum.....!!!!
Arkadaşlar dün büyüklerin alış satış durumları nasıl oldu bilgi verebilecek olan var mı? Global vs. neler yaptılar grafik atan olursa tadından yenmez :halay:
Ben Seni Kalbimde En Derinlere Sakladım
FENERBAHCE
https://www.youtube.com/watch?v=GT7ZJ_7WA8Q
Sarııııııııııııııııı......:halay:...
Laciveeeeerrrrrttttt..................!!!!!!!!!!!
Çakkallar gelsin ÇAKKALLLLAAAAAAAARRRRR........!!!!!!!
https://youtu.be/5Ju69uduu1M
Şampiyon......!!!!!!!!...
Taktık aynı.. Global satınca garanti ve yapı kredi giriyor. Global alınca bunlar satıyor.. Tahmınım hepside aynı kişi.. Paslaşma durumu bugunde yapıkredı ile garanti var tahtada...
Global satıyor, acar dün aldıklarını bir kısmın sattı, garanti aldıklarının bır kısmını sattı.. Aman dikkat arkadaşlar bır hısse herzaman çıkmaz.. Devamı gelecek olsa bile bir düzeltme gelebılır.. Herkes kararını kendi versın..!!!
Tabıkı takaslara aldanmamak lazım.. Ne istıyorlarsa onu gösterirler bıze..
Garan 513 bın lot artıya geçti..
Bu fiyattan alanlar elli defa düşünsün..!!!!!!!!!!!
6 yıldır hissedeyim. Biraz da biz kazanalım :)))
Garan aldıklarının çoğunu sattı 190 bın kaldı.. Normalde global satınca garan ve y. Kredi topa girip tahtayı tutuyordu.. Endekste musait iyi bir düzeltme gelebılır... Dıkkatli olmakta fayda var... Tabıkı benım düşüncem yanılma ihtimalim yuksek..
Tavan kapatsada şu gsray eşeğinide sürüklese peşinden
Sıkıntıda burada zaten daha lıgler başlamadı, başlayınca neyı fiyatlayacağız.. Rolantıye almaları lazım tahtayı hergun yuzde uç, beş, on çıkışlarla bu tahtayı nereye kadar taşıyacaksın.. Madem öyle global ıkı gundur nıye satıyor.. Garanti aldıklarının yarısından fazlasını nıye verdı acar dun aldıklarını nıye sattı.. Ama gidebilir de tabı bunu kimse bılemez.. Geçen düzeltmesini yuzde 7,8 lık prım den sonra yapmıştı.. Elbette ne olacagını bilemeyız.. Karda zarar da şahsımıza aıt..İnşaallah gıder de elinde olanlar kazanır.. Saat 16.30 dan sonra bakarız.. Ben döküldüm benden alanda kazansın.. Diğer kurumlardan parçalı alımda yapabilirler bilemeyız.. Çözebılsek zaten burada olmazdık..
Sen gördüğünü bildiğini söylüyorsun eyvallah her şey olabilir ama daha ne tür gelişmeler olacak bilemeyiz ayrıca ben 5 dolara kadar alırım şampiyon olunca 20 dolarada satarım diyorum:) olur yada olmaz ama bu benim beklentim,şampiyon olacağının garantisi yok risk elbette her zaman var,yatırım tavsiyesi değildir,olamazda.YTD.
Alan satan hikaye .....Belli birnoktadan sonra sert düzeltme yapacak ama ne zaman?
Bu yüzden en sağlıklı hareket KADEMELİ SATIŞ tır.....!!!!
Hisse düşerse sattığına sevinirsin,hisse yükselirse elinde kalan satmadıklarına sevinirsin.....!!!!
Ben ARDYZ de 27 lerden başladım satmaya 38 oluncaya kadar parti parti mal sattım.....!!!!
Yürü be FENER im alem ŞAMPİYON görsün......!!!!