Teb döküldü hepsini mery aldı ama hala 2. Sırada satıcılarda Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teb döküldü hepsini mery aldı ama hala 2. Sırada satıcılarda Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birileri hala iyi geçiriyor
sanki bu bilançodadanda bi mok çıkmayacak
milyarlarca tl -yüzmilyonlarca dolar yuro borcu olan
dünya zarar yazanlar bile tavan tavan gidiyor
yazık,
Alıcılılardan birinin daha kusmasını bekliyor ama alan oturmuş gibi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Is-yfas-meril uzerinden dönüyor bütün oyun..bunlarin 3 ü de kontrol altinda günlük islemlerde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kağıtlarımdan biri tektu dünya zarar açıkladı ve turizm kağıdı yani turimin ne halde olduğu belli ama haftalık yüzde 15 aylık 20 bıraktı ve hala gidiyor..Bir diğer kağıdım spor hissesi futbol klüplerinin hali ortada geleceğin sektörü de değil seneye kombine de yok ama kağıtlar tavan..En çok parayı buna bağladım ve hali ortada geleceğin sektörü Kasa para dolu borcu yok falan filan boş yani neyse 500 olsa da laf yesek nerde o olumsuzlar sattırdılar gittiler deseler ulan endeks kaç olmuş demezler..
Bu kagitlar spekulatif sn lalezar, tektu turizmde bir umit almanlar gelecek beklentisi var , sporda da ts sampiyon olacak beklentisi..bunlar donemlik tir..bu tip hisselerde beklentiler guclu alinir ve guclu verilir..volatilite yuksektir..bizimkini kisa vadede etkileyecek bir hikaye yok..ya bilanco var ya da ruyalara giren, gunluk gibi yazilar yazdiran meshur bedelsiz[emoji4]
Karton spekülatif değil yani...Daha bir kaç ay önce 260 ı görüp sonra 520 lerden döndü..Bıst te spekülatif olmayan kağıt mi var..THY 5 den 20 ye sonra yine 7 ye şimdi bu kağıt nasıl spekülatif olmaz..Sonuca bak dostum para kazandıktan sonra ister spekülatif olsun ister mevsimlik sen rüzgarı yakala..
Sen kazanmissin iste 2 kagidindan cok cok ne mutlu sana..Allah daha cok versin..Kartondan parani 3 e 5 e katlarsin insallah..borsanin en cok kazandiran ilk 5 hissesi hep portfoyunde olur diplerden alir zirvelerden satarsin insallah..daha ne diyeyim dostum sana[emoji3]
Sanki ben böbürlenmişimde sende karşılık gibi yazmışsın olmuş hiç sevmem yapanı da sevmem bak yakında yan hisselere basacaklar bankalar hareketlenecek yan hisselere çok prim yapan hisselere bastıkları zaman merakla kartonun ne yapacağını bekliyorum
Bankalar hareketlenecek diye bekleyen Avrupa lı yatırımcılar 20 yıl sonra aldıkları yerin hala altında Avrupa bankaları..
Kaçırmayalım.. ağır sanayi bankacılık fosile dayalı ekonomi bitti dünyada... Evet hep varolacaklar ama büyümeleri enflasyon kadar olur yada olmaz çoğu satılır yada el değiştirir... rölantide giderler
hikayen varsa geleceğin var mesela tesla 7000 dolar hedef vermişler rüya gibi fiyat ama adam 10 yıl sonra dünyada tesla ve diğerleri olacağı fiyatlıyor otonom ve ev araçlar sayesinde....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerin temel verileri epey bir zamandır bir anlam taşımaz oldu...
En sağlam olanlar diplerde sürünmeye devam ederken,
Zarar ziyan olanlar da tavan çekmeye devam ediyor...
Sanırım bir lira altında çok bir hissede kalmadı...
Hal böyle olunca karton içinde aynı durum söz konusu...
Görebildiğim kadarıyla citi nin son bir haftada beş bin civarı mal alması olumlu...
Tabi o da allem kullem değilse...
Biste satım gelirse yüzde 99 oranında hızla düşme ihtimalide yüksek...
İhtiyar balıkçı tahtadakilerin haracını almaya devam ederken hisseyi taşıyan sabrı zayıflarında gücünü günden güne emmeye ara vermeden devam ediyor. Vallahi bu yaşta hergün bu performans takdir edilesi doğrusu. 85 yaşında bir insanın bu eforuna şaşırıyorum ve kendime bundan derin dersler çıkartıyorum. Borsanın bileni yok, sürekli öğreniyoruz.
Yaşı 85 mi olmuşşşş.... Ulan göçüp gidecen öbür tarafa, bu tarafta haaala .bnelik yapıyon... Gitmeden önce mürüvvetini gör şirketin, yap şöyle bire elli, bire yüz, dünya gözü ile şirket değerini 3 e 5 e katla sonra zıbar...
Birisi şu deyyuza endeksin artıya geçtiğini söylesin.
Şimdi Ben de aynını yazacaktım kalp kalbe...
https://i.hizliresim.com/1VFmmx.png
22/05 den bugüne göstergeler toparlanmaya başladı, ekrana koyayım da göz ucu ile takip edeyim dedim.. aynı tas aynı hamam..
https://i.hizliresim.com/Ll5gkO.png
Bu da yakın çekimi.. haftaya kalmaz kararını vermiş olmalı ...
Tarih tekerrür edecek mi görücez, (1997 yılında 2 sıfır atma sonrası endeks 1 ayda %70 prim yapmıştı) lakin bu soysuz dan pek ümidim yok...
https://m.borsagundem.com/haber/yeni...atmada/1503932
Tabana vermezsen ş.sizsin....
O robotun kolunu alıp, aganın bi tarafına sokmak lazım...
Mrlynn de 2 bin lot artı mal var gene.
Devamlı çakıyor.Bizlere .
Normalde dönmeliydi yukarı yeni fiyatlara yelken değilde roket açmalıydı.YTD.
Uyuz eşşek hatta kaplümbağa bile bundan hızlı.
Kar yada başka güzellikler ile gazlamıyor bu hisse.
Patron isteyince açık ve net.
YTD.
https://i.resimyukle.xyz/WeLJJz.png
YTD.
20/50 de azcık kalmış.
459 dan aktiften 100 lot aldım şakkadanak şaşırdı aşağı verirse bir 100 lot daha alayım iyice şaşırsın tektu dan çıktım hadi bakalım
Biri şu aşşağılığa söylesin, höööööö, endeks 119 bini geçtiii.....
Sevgili dostum endeksle bir iş yok eski topraksın bilmen lazım patronun şeyinin keyfini bekliyoruz ne zaman isterse o zaman kaldıracak hisseyi yanlış anlama
Kaldırmasını bekleyeceksek. Yandık vallaha
Bu yaşda hangi vakte kaldırırki
Patron işine geldi mi endeks işine geldimi konya takılıyor. Sabah endeks işine geldi, çaktı, endeks çıktı bu seferde konya ya takıldı, konya da eksi, çıkmıyor[emoji3] Onu demek istedim. Y.vşaklık mastırını yapıyor aga burada....
Çok primli olduğu için diğer pirimlilerle beraber satış yiyiyor
Gayet doğal işliyor emenuke
Şaşılacak bir durum yok
Bana 200 TL harçlık verdi sağolsun bu arada Temmuz da bitiyor ne oldu 2 çeyrek de mi yalan oldu
Yuh kent 758 olmuş
En son netaş kayıt ettirmişti o günden sonra hisse iflah olmadı
İki firmanın ne alakası var diyebilirsiniz, Konya ile de bi alakası yok ama yıllardır ekürü gösterildi. Eküriyi KENT olarak alsak patron!!! Kent gıda piyasa değeri 21 milyar TL Kartn piyasa değeri 1 milyar 300 milyon TL... Komik mi[emoji16][emoji16][emoji16] Elbette....