Kalan payları alanların aldığı payları toplamı 14.127.347 lot. Kalan pay olarak açıkladıkları miktardan yaklaşık 103 bin lot fazla. Bu nasıl oluyor.
Printable View
Kalan payları alanların aldığı payları toplamı 14.127.347 lot. Kalan pay olarak açıkladıkları miktardan yaklaşık 103 bin lot fazla. Bu nasıl oluyor.
92
"yatırım tavsiyesi değildir"
E 1 den aldığı parayı 0.8 den mi satıyor.O da nakit bu da nakit neden millete ucuza satıyor ben anlamadım.Bedellinin son günü ruchanlar 0.11 den satıldı.1 de bedelli parası en düşük maliyet 1.11 Eskiden mal sahibi olanların maliyetlerini hiç saymıyorum.14 milyon lot 1.01 den alındı.Yani üç gün öncesine kadar minimum maliyet 1.01.Yahu 195 milyonluk hacim 0.80 lerde neden oldu nasıl oldu kim sattı satan varsa bu kadar lotu karşılayacak yeni yatırımcı varmıydı paçalcılar bu muammayı açıklayabilir mi neden taban yaptırdılar dertleri ne anlıyamadım
0.89-0.90
A1 CAPITAL in net satışları 50 milyon lot ile zirve yaptı şimdilik 48.6 milyon lot seviyesinde...
Satışların devam edip etmeyeceği hissenin fiyatını belirleyebilir... YTD
Bugün en dibe 20K lot yazmıştım, onları verdim şimdi 0.90 dan. Bi hoş oldum, hafifledim yeminle. İlk oldu bu. Unutmuştum bu duyguyu.:)
Ben bu kağıdı çözemedim cidden.Artık yatırımcısı olduk çıkamayız da bekleyeceğiz artık,inşallah bilanço ile olay değişir.Genelde hacim patlaması olduğu veya hacimin kuruduğu zamanlar trend teğişikliği günleridir,belki de öyle bir günü yaşıyoruz.Bakacağız artık
İflas batma riski falan yoktur değil mi kesin olarak bunun.Aklıma başka bir şey gelmez oldu.Maliyet altında satışlar bir yerde durmalı,tepki vermeliydi.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karanlık odada pasifte 5 milyon lot vardı A1 Capital satmadı, belki de kendi lotlarıdır. Pazartesi günü bakalım ne olacak. İyi hafta sonları.
Bir diğer konu satışa niyetlisin ,e savaş işi yatışmış borsalar toplamaya başlamış bekle kağıt az bişi çıksın yukardan verme imkanın varken neden aceleyle tabana kadar basıyorsun,neden bu kadar telaşlısın di mi.Ya şirket battı haberimiz yok,ya da başka bir hesap var.
sayın hayek satışın nedeni düşük gelen vergi dairesi karı değilmi. bilançodan gelen yeniden değerleme bu vergi dairesi karına ilave edilmiyormu.şayet 620 trilyon sermayeden 326 trilyon kar geldiyse buda fena rakam sayılmaz aslında.akm borsasının ne mantığı kaldı nede değerlemesi.tayyibağa yaytırım yatırım diyor şu topikte bir allah kulunun para kazandığını düşünmüyorum.sayın hayek şu konuyu aydınlatırsan sevinirim.bu rasyolarla bu hisse işgyo dan daha iyi sorun nedir bende anlayamadım.
Bedelli öncesi 1.5 milyon lota yakın pozisyonu vardı zaten. Ben de dikkat ettim, bugün tam -50 küsur milyonda kesildi satışları. A1 Capital aracılığıyla birilerine bu mallar devredildi bu net. Bakalım bu birilerinin planı ne ?
SPK'nın bu şirkete acilen müfettiş gönderip incelemesi lazım. Hatta tedbiren işlem yapma yasağı getirmesi lazım sonuçlar çıkana kadar. Sayın hayek'in dediği gibi borsadaki her türlü pisliğin odağı haline gelmiş vaziyette.
En iyisi spk tahtayı işleme kapatsın. Şirketede inceleme başlatsınlar. Durum aydınlanana kadarda tahtayı işleme açmasınlar. Kesin yatırımcının bilmediği durumlar var. A1 50milyon lotu birilerine devredecekse istedikleri hesaba bi dilekçeyle devrederler.
Aldık elimize, doladık belimize.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu a1 capital'in hiç uyarılmaya gerek duymadan lisansı dondurulmalıdır.
Bunu Güler yatırım holding pozisyonu olan biri olarak diyorum.
Bunlar her türlü pisliğin, piyasa dolandırılığının odağı olmuş.
bütün pis işleri yapan adamlar burda
"yatırım tavsiyesi değildir"
Hayek sen onu bosver . Buranın bilqncosundada yanıldın. Hani rekor kar
Şu son 10 bedelli olayının hepsinde A1 Capital var. Hepsi de rezalet. Bundan daha somut delil mi olur? SPK denetleyici ve düzenleyici kurum olma vasfını kesinlikle yitirmiş durumda.Yasal görevini yapmıyor...
Bilacoyla gelir tablosu ap ayrı şeyler gelir tablosu sade 600/700 lu hesaplardan meydana gelir.yani şirketin aktif varlıkları bilançoda yer alır kasasındaki nakitten Çek senefine stoğunda alacağına borcuna kadarki hesapların tümünü kapsar demirbaşıdır sermayedir kredisi borcu hepsi yer alır dolayısıyla şirketin gerçek durumu bilançoda. Anlaşılır o yüzden sundukları tablo bir nevi anlamsızdır.
Vergi dairesine sundukları karın 3 katı gelirse kimse şaşırmasın ha birşeyleri gizlerlerse zararda yazabilir kansızlar
sayın ats karı 10 katı gelse ne olur kağıdın fiatını çok güçlü bir grup belirliyor klgyo mafyasıda denilebilir. dışardan kimsede giremiyor emeklilik fonları bile giremiyor.kağıda talep yok A1 kendi çalıyor kendi oynuyor.bence bir aralık oluşturup bu 0,9-0,95 aralığı olabilir al sat yapacaklar.
Ne kadar güçlü olurlarsa olsun daha güçlü bir grup var.Maalesef bu bedelli ile 1.11 üstü maliyetli bedelliler var ,eskileri zaten saymıyorum,daha üç gün önce en az 1.11 maliyetle edinilmiş milyonlarca lot var .Bu grup 0.90 0.95 arasında el kol mu keser yoksa buralardan battık batacağımız kadar hafif hafif toplamaya devam mı der:)))))))))