Bugün altın etf leri 1,86 düstü.
Printable View
Tamam hocam etf bakicaz demekki ogrenmis oldum tsk ederim
Borsa aracı kurumlarından tefas yatırım fonları alabiliyor muyuz? Gedik, tacirler vs.
Tesekkur ederim ustad, bu gonderdiginiz kodu tabloda nereye yapistirmam gerekli acaba ? Bir de tabloda baska yanlislarda mevcut , soru isareti koydugum hisselerden emin degilim. Farkli borsalarda islem goren hisseler var saniyorum. Uzun zamandir olmadiginiz icin soramamistim yanlislari nasil duzeltmem gerektigini. Hosgeldiniz :)
Forumdaki çoğu kişi ppf, kvba fonu bakıyor; hisse senedi fonu tutan pek yok galiba. 😂
Tabloda eksik veya hata bulursaniz lutfen uyariniz. Tabloda sadece eid , gl1, ydi ve tmg portfoy dagilimlari guncel degil. Eger tabloya eklememi istediginiz fon olursa ekleyebilirim. Nisan ayi portfoy dagilim tablosu;
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
yalnız bugun dxy yükseliste,gelisen para piyasaları düsüste biz negatif ayrıstık..bi yerde bi sorun var ama artık konusamıyoruzda..
eur/usd 1.08 altına sarkması TL icin iyi degil...
Elinize sağlık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altından dahi güvenli liman bu aralar :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoşbuldum trust06 hocam. Biraz uzak kaldım forumdan ve piyasalardan
Merhaba adaşım. Biraz uzak kaldım forumdan.
Hoşbuldum emeğinize sağlık tam olarak inceleyemedim tabloyu ama fiyat kısmına çarpım şeklinde yazarsanız sağlıklı olur.
=GOOGLEFINANCE("LON:OCDO")*GOOGLEFINANCE("CURRENCY :GBPTRY")
gibi mesela. Diğerleri içinde USD veya hangi kur üzerinden işlem görüyorsa. Tabi formül anlık kur çektiği için yine hata payı olacaktır kur değiştikçe ama en azından etkisi biraz daha az olacaktır.
Kopyasini oluştur seçeneği pasif duruyor. Sanirim acmaniz gerekiyor. Elinize sağlık
Tcd fıd opb fno
Oran durum bilen yokmu
Te3. Ti4 dbp
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda, altın onsta, gümüş onsta sabit kur rejimine geçti dünya galiba.Hareket sıfıra yakın.:)
BİST deseniz yerinde sayıyor.
Dolar 7.07'ye sabitledi.İnecekmi çıkacakmı anlaşılamıyor bir türlü.:)
Sukunet güzel şey ama.
Hocam Tekfen hakkındaki daha önce inceleme yapmıştım. linkten ulaşabilirsiniz. https://tr.tradingview.com/chart/TKFEN/H7TvTa2z/
Yanlış çizdiğim ya da yanlış yorumladığım bişey varsa affola.. Ama benim görüşüm Tekfen pek iyi sinyaller vermiyor.
Tte +%0,43
tdg -%0,28
tta -%1,48
ıpv -%0,25
ıpj -%0,22
ZPC de maalesef bugün eksi yazmış. Yeni fiyatımız 1,917050
Yokmu kimsede.tcd.oran
Tdg de tirt , dolar artmassa eksi yaziyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Blcy ve Tekfen bugün artıyken
EİC'nin eksi yazma sebebi büyük ihtimalle GoldTR BYF ve döviz katılma belgeleri
Biricik kuzum eib in sonucu nedir acaba?
Saygilar..
Tcd hisselerinin %80 i yesil
Bazilarida tavan %9. %10
Bakalim ne gelicek
Fno kimsede yokmu