Sn. iyimser,
Nkolay bononun stopajı her zaman %15.
Odeabank oksijen plusa geçtim, 500000 e kadar günlük yüzde 12,boşta kalan 10 bin, eft ücretsiz, eft limiti 350.000,aylık bağlamak istersem oran 12.50,internetten başvuru yaptım, görevli evrakları kapıya getirdi, müşteri temsilcime plus hesap istediğimi söyledim normal oksijeni kapatıp plus açtı, eft yaptım şu an geçmek isteyenlere duyurulur
Odea 366 gün Enflasyon korumalı 13, sıfır stopaj, aylık 14.46 ya gelir,
"bu dönemde faizlerin tepe noktası 14 - 14.5 olur, bende 1 yıl bundan yararlanırım"
diyenler için seçenek olabilir.
Mevduatlarda Üst limit şu olur ,üst limit bu olur diyenler bankacı olabilirler mi?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence stopajın %15 olması ve enflasyon + pirim getirisini de dikkate alırsak bürüt %16,5 olması lazım tabi bu benim düşüncem ama yıllık 0 (sıfır) stopajlı olursa o zaman net 14 de olabilir
FİBA bir adım öne geçti,diğerleride para ihtiyaçları varsa arttıracaklardır.
şu anda 32 güne en iyi faiz 12,75 veren bankalar avantajlı
Eeeeee... Powell konuştu... N' oldu şimdi .....
Ya da ne olacak....
Ustalarım ne der.....
Saygılar
3 ay kemerlerinizi baglayin.
https://twitter.com/VeFinans/status/...911885826?s=19
AOFM çift haneleri gördü. Muhtemelen Eylül PPK'sindan once GLP'de kullanılmaya başlar.
Sunu bir netlestirsek odeo eft ye para
Aliyormu almiyormu. Oksijende
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nkoloyda 60 gün bonoda kalınca 0,5 fazladan veriyor. faiz artışı olunca bonoyu bozup yeni bono alıyorsun. faizin arttığı şu günlerde aynı bonoda 60 gün kalıp 0,5 faiz almak mümkün olur mu sizce?
Eft ye para alan bankayla isim olmaz
Fiba burgan alttif 3 ude eft ucretsiz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha bu faizlerle dövizini kimse bozmaz kimse hayal kurmasın stopaj %15 olmaya devam ettiği sürece 17,25 ten aşağısı kurtarmaz
Benim tahminime göre çok beklemeyeceğiz ya stopajı %10 a indirecekler yada faizi bu seviyelere getirecekler Kasım da görme ihtimalimiz baya yüksek