İttifak ve adese hakkında ne düşünüyorsunuz çelik hocam kıpraşma vakti geldi sanki
Printable View
İttifak ve adese hakkında ne düşünüyorsunuz çelik hocam kıpraşma vakti geldi sanki
yarın başkanın ulusa sesleniş konuşmasında yeni proje gaz ve liman yapımı gündeme gelebilir son dönemlerde marketler ve bakkallar arasındaki fiyatlar konusunda yeni bir haber gelebilir kısıtlamaların gevşemesi gündeme gelebilir aklıma bunlar geldi başka fikri olan varsa yazabilir
cümleten iyi geceler yarın ola hayrola
Celik hocam . Başkan yarın büyük ihtimal . Ulaşım, teknoloji ve enerji odaklı konuşacak gibi . Bugünkü alımlar, ve satımlar bu yönde idi . Liman ve kanal ile ilgili olsa GYO lar ve Polho giderdi .
cümleten iyi geceler.Allah'a emanet olun.
Hocam KRGYO Tilson 5.88 üzerinde kapattığı için stop olmadım. Güncel bir değerlendirme rica ediyorum.
nasip değilmis hocam eos beklesek mi satsak mı kararsiz kaldım tarihi zirveyi gördü ama belirsizlik var gibiSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni bir rezervden bahsedebilir. Yakin zamanda yeni bir sondaj gemisi de almislardi. Gyo lar Kanal istanbul beklerken, enerji hisseleri yürümesin? Yarin gorecegiz bakalim.
takip listem
knfrt
bsoke
aksgy
arena
Günaydın, bence yerli aşı ile ilgili açıklama olabilir.
bist 30 kağıtları harika görülüyor hepsi değil tabi özellikle bankalar mesela yapı kredi ... YTD
Lemur knfrt aldım :)
GLBMD bakalım dönecek mi
CEMTS net kar 56.mio. dan 138.8 mio. yükseltmiş.Tam yatırımlık kağıt.Yatırımları devam ederken teşfikleride almaya devam ediyor.Çelik hocamın uzun vade de verdiği 100-150 hedefleri makul görüyorum.
Sermayeleri düşük ve temel verileri çok güzel olan ilerde sermaye artışı mühtemel olan ALGYO ve KLMSN şirketlerine biraz daha ağırlık verdim.Orta ve uzun vadede bu iki şirketinde üçlü rakamlara ulaşmasını bekliyorum.Kesinlikle YTD.
1.saatlıkta OSTIM grafiği gayet güzel gözüküyor.Destek 4.05 YTD.
ALGYO da oluşan üçgen formasyonu üst çızgisine 26.92 değerek geri geldi.Ama zamanı az kaldı bir tarafa kırılacak.25.83 desteği kırılmadığı muddetçe yukarı bir hareket bekliyorum.YTD.
Gecmis olsun arkadaslar ve degerli ustadlar. bi seansi daha kapattik. Fakat bu isfin ne yapmaktadir nereye varmak istemektedir anlamis değilim:)
TCELL 12%
SELEC 45%
TAVHL 19%
BIZIM 20%
AKBNK 5%
listeye ne dersiniz hocam ?
Çelik hocam Allah razı olsun krgyo bugün tavandan verdim 6.17 den prkme aldım.
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polho için düşünceleriniz nedir? Esma Hanım siz de takip ediyordunuz sanırım. Bu fiyattan maliyet düşürmek mi yoksa stop olmak mı mantıklıdır?
Çelik hocam merhaba tuclk bugünkü hareketi nasıl yorumlardınız.- kapaması hareketinden saptımı yoksa hala çıkış yapması beklenirmi saygılar
takip listem
knfrt
sayas
klmsn
pgsus
yyapı
Benim temel hisselerim
Sarky, Despc, Hdfgs, orta ve uzun vadeli
Prkme, akgrt, blcyt da şimdilik kısa vade çerezlerim.
Ankete katılımınız beklerim
https://forms.gle/bWr4LdqBwDBHMMDU7
iyi geceler cümleten