Emlak Konut GYO'nun Vergi Dairesine Sunulan 2024 Yılı 3 Aylık Karı 1.328.656.659 TL
Geçen sene 3 aylık ta VG durum neydi.
Printable View
Emlak Konut GYO'nun Vergi Dairesine Sunulan 2024 Yılı 3 Aylık Karı 1.328.656.659 TL
Geçen sene 3 aylık ta VG durum neydi.
9.28 9.30 seviyelerinde, pala ile, mal sende para bende oyununu oynadık.. 9.35 şimdilik önemli.. günlükleri saldım çayıra, ama haftalıklar şimdilik güzel..
https://i.hizliresim.com/b4hnr2c.png
Fazla direnemedi???????????????????????
İyi direndi bence, hakkını yemeyelim. :)
Neye Çalışıyor Çok Zorlanıyor Daha nereye Kadar
Yeni düzenlemeyle GYO ların kurumlar vergisi muafiyeti sona erecek gibi gözüküyor.
Ekgyo neler oluyor Yazıklar Olsun
Senni bu duruma getirenler beter olsun
haftalık olası desteklerini yazayım..yaz geldi..karpuz gibi kesmece ve seçmece.. 8.35 8.14 7.96 7.49... favorim 7.96
TEKNİK TAKDİK İyi Çalışıyor Arada iyi marj veriyorlar AL sattata
EKGYO günlük,
https://resmim.net/cdn/2024/07/17/WdwUJZ.png
https://resmim.net/i/image.Wd76x8
asıl hikaye bu çalışırsa başlar.
EKGYO günlük,
https://resmim.net/cdn/2024/07/18/WkWty8.png
Ekgyo Ne oldu Bilmediğimiz FİLİMLER Mi??? Dönüyor
:halay::halay::halay:
Anlaşılan Yerli Yatırımcıyı Füskürtme Operasyonu Bunlara Güven Olmaz.
Emlak Konut, EREGL, TOFAŞ, Yataş hisse yorumları! Haftanın en çok artan hisseleri belli oldu
Düzenleyen: Mesut Şahin / Kaynak: Türkiye Gazetesi
23 Temmuz 2024 10:40 - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 10:45
Emlak Konut, EREGL, TOFAŞ, Yataş hisse yorumları! Haftanın en çok artan hisseleri belli oldu
Borsa, Haber
Ekonomi Haberleri / Türkiye Gazetesi
Borsa İstanbul’da BİST100 endeksi 11.000 üzerinde tutunmaya çalışırken; yatırımcılar da borsada hisse arayışlarını sürdürüyor. İş Yatırım tarafından hazırlanan raporda, yabancıların alım yaptığı ve en az %35 prim beklentisi taşıyan hisseler paylaşıldı. Bunlar arasında TOFAŞ, Emlak Konut GYO, İş GYO, Akfen Yenilenebilir Enerji ve YATAŞ hisseleri, en yüksek getiri tahminiyle öne çıkarıldı.
TÜRKİYE GAZETESİ ÖZEL- Ömer Faruk Bingöl - Borsa İstanbul’da BİST100 endeksi, geçen cuma günü Moody’s tarafından gerçekleştirilen çift kademe not artışının ardından ilk işlem gününde, 11.172 puandan kapanış gerçekleştirdi. Endeksin, son bir haftada olduğu gibi dünkü işlemlerde de 11.250 direncini aşamadığı dikkatlerden kaçmadı. Ancak aşağıda da 11.120 desteğinin de korunduğu görüldü.
Play Video
HAFTANIN EN ÇOK YÜKSELEN HİSSELERİ
Haftanın ilk işlem gününde BİST100 endeksine dahil şirketler arasında CWENE, AGROT, ARCLK, CIMSA ve IPEKE hisseleri, %10-%5 arası primle en çok yükselenler arasında yer aldı. EREGL, AKBNK, TCELL, SAHOL ve BIMAS hisseleri ise dün en fazla para girişi yaşanan hisseler olarak öne çıktı.
GÖZLER BİLANÇOLARDA
Borsada 2024 yılının ikinci çeyrek bilançoları da açıklanmaya başlandı. TAV Havalimanları Holding bu yılın ikinci çeyreğinde 2 milyar 507 milyon TL net kâr açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde 887,4 milyon TL kâr elde etmişti. TAVHL; bu yılın ilk yarısında, dış hat trafiğinin önceki yıla göre %20 ve iç hat trafiğinin de %14 yükseldiğini duyurdu.
TOFAŞ, İŞ GYO, EMLAK KONUT HİSSE YORUMLARI
Bu arada İş Yatırım tarafından yayımlanan raporda, son 1 ayda yabancı payı yükselen ve en az yüzde 35 getiri potansiyeli taşıyan hisseler paylaşıldı. Bu hisseler ve gelecek bir yılda beklenen getiri potansiyeli, 22 Temmuz itibarıyla hazırlanan raporda şu şekilde paylaşıldı:
-TOFAŞ Oto Fabrikaları: Yüzde 71,57
-Emlak Konut GYO: Yüzde 70,35
-İş GYO: Yüzde 51,54
-Akfen Yenilenebilir Enerji: Yüzde 49,12
-YATAŞ: Yüzde 48,04
-ÜLKER Gıda: Yüzde 39,21
-ASTOR Enerji: Yüzde 39,03
-Arçelik: Yüzde 38,21
-Vestel Elektronik: Yüzde 38,14
Düzenleyen: Mesut Şahin - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
EKGYO günlük,
https://resmim.net/cdn/2024/07/24/WKOaCC.png
Borsa %0,34 Düştü
EKGYO %2,46 Düştü
Bunun İzahat eden varmı
Ben bir anlam veremiyorum
Bu hisseyi bu hale paçara kağıdı yapanlara lanet olsun
Ne borsa e düştü hisse ne düştü
Spk yıda laanetliyorum
Bu hisseyi bu hale paçara kağıdı yapanlara lanet olsun
Ne borsa e düştü hisse ne düştü
Spk yıda laanetliyorum
Karın%50 sini temettü verdiğinde bile, kurumlar vergisini asgari oranda verecektir yani %10. Bu gyolar ne ile proje yapacak?
Piyasa bunu biliyordu ama şimdi yeni uyanmış numarası yapıyor.
Bu gün Borsa %2 Çıktı
Hisse Toprağa Bakıyor Galiba Öleçek:vk::vk:
ekgyo Galiba Batmış Ne bu Tahta kapatma Devre Kesme
%6,9 düşmesi Ne oluyor ne Açıklama var nede bir Şey Spk NEREDE YUH OLsun SPK ya
Diğer Gyo Lara hiç birşey yok sadece BU EKGYO YUH OLSUN YÖNETİÇİLERİNE
herkese geçmiş olsun taban
Yönnetimimde istiifaalar yaşanmış fırtına. Ondanmmııışş üç. Açıklama geelmiş Seans kanıırkaapanmmaz
Kusura bakmayın benim tablet kiimi yazmıyor kimide harfleri ikii. Üüçdefa yazıyor :shh:
Cuma dahil üç gündür tepa taklak ne oldu bilmediğimiz filimler dönüyor galiba
Hiç yazan da yok nereye kadar
alsat tut tavsiyesi deyildir
Tam Ayak hissesine döndü
İhlas Gurubuyla ne farkı Kaldı
hissenin içine ettiler
Şu an borsa artıya döndü
ekgyo %2,63 ekside yuh olsun
Bu daha dikiş tutmaz
yazıklar olsun
böyle hiseye
yönetenlerede YUH OLSUN...
taban yapmasan ta .....
EKGYO
Yoksa battıdamı bizim haberimiz yok
Ey spk Nerdesin
Bu hisseler Pamuk ipliğine mi Bağlı
Bahane arıyorlar
Ekgyo İçin demiyorum
Borsa İçin Diyorum
nerede bu millet neden kimse yok buralarda acaba?
Zamanında kaliteli yazarlar küstürüldüğü için meydan trollere kalmıştı. Sonuçta bütün başlıklar çöle döndü.
Sorumlular moderatörler, başkaları değil.
tilki döndü dolaştı....:kahkah:
halen malsız ve çulsuz ana yakın izlemedeyim.. haftalık desteği olan 13.72 üzerinde kalma ısrarı sürüyor.. günlükte ise 13.32 halen sağlam duruyor.. otoban gişesi 14.12.. haftalıklar halen süsleniyor ve bunu yatayda yapıyorlar.. umasım sonrasına '' karamanın koyunu '' demezler