sayın Evren
Xu100 de taban çok gördüm eskilerde fakat vob da taban ilk oldu. sabırlar dilerim...
Printable View
maalesef ne söylesek yalan
ülke olarak cuma akşamı bir kişinin kararıyla %20 devalüasyon oldu, bugün bunu değiştirilebilecek bir gelişme olma ihtimali zor görünüyor yarın da bu düşüş bu kadar sert olmasa da devam eder kanımca...
eski başkanın çabasıyla Faiz %19 olmuş, döviz'de gevşiyor, deyip kredili yada kendi parasıyla yükselecek deyip poz alanların suçu ne acaba ?...
Çokal öte hic yok,tabana oturmuş durumda,
Anayasa kitabı donemi ben yoktum borsada
Tek hatırladığım, en.kötüsü 7 hazirandı ama orada da dip açıp kalkmıştı eksi idi ama boyle saatlerce tabana kitlemek her tahtada...
Benim için bir ilk..
.
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
kısmetse yarınki tabandan da longlanabilir...
Haftasonu MB başkanı değiştiğinde 1300'den başlamıştı trend 9 kasımda... yine oraya inerse, bu arada dolar da 8-8.5 arasına yerleşirse... aldığımızı verdik der ordan devam ederiz...
bide damat dönüyomu başkan yardımcılığı yakışır işte o zaman seyret filmi :oleyo:
bu piyasa daha kolayina kendine gelemez
Madalyonun diğer tarafından bakalım, ne güzel fırsat doğuyor,
düşünsenize
tüpü 45 den hulku 3 den alabileceksiniz
Garantideki lota bak vay anasını vadeli de spot da birazdan devre kesecek %10 da devre var.. ** adamları bitirdiniz milleti..
garana bi baktım göz ucuyla
emir sayısı arttı emir miktarı artmadı
bi anlamı varmı bilmemedim
bist100 düşen hisseleri yükselen var mı ki ?
https://i.hizliresim.com/uG3w4g.png
adamlar mal satamadıkı daha durun....seans sonu tabanı kaldırıp.....tamam ımajıda verıp yarın gomebılırler tekrar poz acmak her ıkı yana sakıncalı...bu arada hacım nedır....
Müthiş bir halka arz desek yalan mı olur?
Bugün kü Döviz ve BORSA çöküşünden sonra TÜRKİYE'de kriptopara araması %600 artmış he maşaallah .
Adam borsadan hırsını alamadıkça tahvil satıyor. Kim gidiyorsa, bu gidişin tek anlamı var al atını s...rim tımarını gidişi. Arkada yalvar yakar pazarlık dönmüyorsa, bu işin sonu baya kötü gibi. Yazık durduk yere kendi kendimizi mahvettik Allah herkese sabır versin.
sımdı anladıgım tabanlar elımıze yapıstı.mesela benım ıcın no problem yarında alırız carsamba persembe cuma hep taban olmıaz heralde suclu kım merkez baskanımı cumhurbaskanmı.bence suclu (kemal kılıcdaroglu ve ey chp) aksam cıkar bunu der borsa gocmus dovız fırlamıs no problem.ılk defa bankaların vıop cozulmesıne ozellıkle garan tepkısız kalması gıbı bı durum oldu.sankı dayak bugun ılk ıslatıp ıslatıp dovecek serrolar.o yuzden ufak sıyrık almaya bakın forumdaslar.
Garan 2008 krizinde 1.68 TL endusuk ve yaklaşık 1 USD idi. Orada çok kısa süre durdu ve 2 liranın üzerine attı. Şimdi yine 1 dolar. O zaman hadi burası dip olmalı diyorduk ama şimdi dip diyebiliyor muyuz?
BORSA bu gün taban olduğunu var sayarsak
normalde kötü yönetilen ülke ekonomilerini iyi göstermenin en iyi yolu borsalarını yüksek tutmaktır sadece biz değil herkes için geçerli
ABD, Almanya ve diğer ülkeler onlar bir şekilde hem parasını hem borsasını hemde faizini koruyor
Bizde faiz yüksek TL değersiz borsa düşük
aPBAL A KREDİ VERMİŞTİ PİYASA yüksek faizden bono aldılar muhtemelen dolar/tl sene sonu 7.5 altı kalacaktı paralarını en az yüzde 25-30 artıracaklardı 1 senede,şimdi o hayaller suya düşünce fiyat bile bakmadan bonoyu satıp tekrar kendi parasına dönüyor muhtemelen(10 milyar dolar üstü olabilir rakam)
Guvwnsizlik herseyi alır götürür. Yarin merkez bankası başkanının degismeyecegi garanti mi değil. Yarin yine bir atraksiyon olabilir mi olabilir. Biz güvenmiyorsak yabancı da bunlara inanmaz. Basar giderir. Sonra dolari yukarıdan çakar. Bu sefer kelepir hisseleri toplar bu değişmez..
Bu yönetim gidene kadar artık tüm param dolar ve altında.Zırnık bozmuyorum. Yeter artık cidden yeter. Bu crashte hissede olmadıgıma bile sevinemiyorum.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trılc cuma 11 .cı tavandan verdım hayatım boyunca ılk ama 100 lottan bıraz fazla sacma sapan pıyasa 31.32 suan madem bu kadar edrı vardı neden 10 tl ye verdın enayımısınız .bana gore asıl bu ve turevlerını sorgulamalı hepımızın azına bal surup sonada mıcıyor serrolar hırs yapmayın.1 buyuktur sıfırdan akılda hep olsun
ben olsam faiz artırırım şaaak !
alıp,tutulacak kağıtta kalmadı..
hepsi bıçak gibi..
İSLAMCILAR nerede, yok oldular... çıksınlarda 2 çift laf edelim..
sinik herifler...
nerde ağa, bi göreydik gül yüzünü..
Akşam seansında yarının taban tavan fiyatları geçerli olacak değil mi?