Bir sürü apuk supuk haber mevcut sosyal medyada , zaten piyasa hacimsiz bas aşağı bas yukarı formasyonu gün içi:)
Printable View
Bir sürü apuk supuk haber mevcut sosyal medyada , zaten piyasa hacimsiz bas aşağı bas yukarı formasyonu gün içi:)
1.70 den 0.90 a bastı
oradan 1.50 ye sürdü..
hareketlere gel...:party:
Bu Petkim filan nedir böyle ya , hala balon hisse kaynıyo borsamız , 110 binlere kadar düzeltme şart...
Ereğlide çok cıvıttı endeksde , ne olcak bakalım bu işin sonu..
Pkk ya tırlar dolusu silah gönderildi..Yanı başımızda devlet kuracaklar biz yine dost ve müttefik Amerika cümlesini ağzımızdan düşürmedik..Yine aynı cümlelerle devam..Soykırımcı da dedi..Düşman olmak için daha neler yapmaları gerekiyor?..ne zaman düşman olacaklar merak ediyorum..
EREGL de yüzde 7+ de geldi..
Kapanışı 2+ yapacak mı bakalım.
EREGL 19.30 u yaktı..
60 kuruş aldı 1 saat içinde..
Olan yine garibim shortculara oldu , hiç olumlu haberde yok yine , inanılmaz bir borsamız var hakkaten...
Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
23 martta Mehmet abi 1225 Viobda dibi işaretlediği belli oldu, teyit ettik onayladık
Çok iyi kapattı...
Akşam yapılacağı söylenen konuşmayı dört gözle bekliyorum...Uzun zamandır konuşmalarının kısa özetlerini takip ediyorum sadece...
Gerçi pek bir şey söyleyeceğini sanmıyorum..
ABD'ye her yönüyle bağlıyız..masada daha Halk bank davası var...
Var oğlu var..
Oldukça yumuşak perdeden açıklama yapılacaktır, ama toplumun gazıda bir şekilde alınmalı bakalım nasıl olacak.
Bayram haricinde de ek bir tedbir alınacağını sanmıyorum, sadece küçük ek bir iki bir şey eklenir ki o bile zor, insanlar zaten büyük oranda tedbirlere uymuyorlar ve işin kötüsü can boğaza dayanmış...Esnaf gerçekten iyi durumda değil.
Sen iyi takip etmemişsin beni..:)
Burada badem in hareketlerini anlatan bir ben birde sindoma var..
https://r.resimlink.com/4Mcqd3l.jpg
https://r.resimlink.com/wJn1lCgy.jpg
Hareketlere bay çay demle..
1.70 den 0.90 a kadar bastı
Oradan 2.1 e kadar aldı..
Hayır bi haber de yok..
Eregl keza 18.70 lerden 19.40 a kadar çizdi..
neee bastın ne çiziyorsun..
Paragöz abi annamaz bu işlerden gundwane agbi, anca tüyleri diken diken oluyor
one minutede çıtayı yükseltmiştik ama son zamanlarda ABD bizimle maytap geçiyor ses etmiyoruz neymiş Halkbank davası varmış neymiş ekonomik saldırı varmış... ekonomik saldırı yüzyıllardır var hiç eksik olmadı ki... üzgünüm ve hayal kırıklığı içindeyim...borsaymış dolarmış viopmuş ktiptoymuş dolarmış ... say say bitmez bahane... :vk:
kabine toplantısı bitti bakalım ne çıkacak
SP 4193 gördü.
4300/4500 de azgın ayılar bekler.. şurada %3-6 daha yapar..
her halde mayısa kadar yatay-yukarı gidecek...SONRA......??????????
Bayramda tam kapama gelirse millet benim gibi solugu köyde alir,ata eşşeğe biner zaman öldürürüm
Arçelik bilançosu gelmiş
Son yıllarda gördüğüm en güçlü bilançolardan biri.
Satışlar, ciro, kar, büyüme, Favok, özsermaye karlılığı muazzam artmış..
Borsa, şirket yatırımı , hisse yatırımı budur işte. Bu tip şirketleri bulup yatırım yapabilmektir..
Diğer taraftan bilanço süper gelmişte
Fiyatlar, bilanço nun içinde mi?
Yoksa fiyatlar yanlış mı fiyatlanmış?
Fiyat=Bilanço Ederi , Borsa Terazi dengesine baktığımızda
Fiyatlar ne demiştik? Fiyatlar önden gider, ama doğru gider ama yanlış gider,
fiyatı bilanço dengeler..borsa her zaman doğru fiyatlamaz..
F/K, Pd/Dd, Fd/Favok, Borçluluk, özsermaye karlılığı bunlara baktığımda
Fiyatlar düşük gitmiş, bilançonun içinde değil gibi duruyor..piyasa ne tepki verir bilemem, lakin zamanla düşük fiyatın, bilanço ederine gelmesi lazım..
Normal olan, fiyatların artarak, bilanço ederi ile dengelenmesidir..
—///
Bugün en çok satan kurum Bank Of Am.
Karşı taraftan kendi almamışsa, yabancıların her yaptığı doğrudur diye bir kural yok. Yabancı satıyor diye satmayın.
Bu tip güçlü şirketleri, yabancılar satsa dahi
Yerli fonlar, Yatırım fonları, Katılım endeks fonları toplamalı..
Şirket yıllardır büyüme adımları atıyordu
Yanlış hatırlamıyorsam
Hindistanlı Tata ile ortak
Koreli Lg ile ortak
Japon Hitachi ile ortak
İngilterede Beko zaten 1 numara
Avrupada çoğu ailenin tercihi Beko markasıdır, bizzati biliyorum))
Naçizane fikirlerim böyle.
Orta uzun vade için , ışık saçmış resmen.. Hemen yarın diye düşğnmeyin lakin zamanla, bilanço ederine gitmesi lazım. Bazen bu tip durumlarda, yapışan çok olursa, dökmek için ters hareket bile çekebiliyorlar, lakin sonra su yolunu ilka ki buluyor..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.
https://www.instagram.com/p/COIWR77B...=1md6ajnta93tk
Şu bayana tebrik ediyorum. Anamuhalefetin yavru muhalefetin yapamadığını bu bayan 2 dakikada yaptı ibb nin ekmek büfelerini engelleyenler çok yaşamaz. Bu milletin önünden ekmeğini almaya kalktın mı bitersin tebrik ediyorum diline sağlık
eyyyyyyyyyy yok mu
Biden Reisi dinliyorsa özür dileyecektir.
reıs eyyy amerıga dıyemıo......hayırdır......çok yumusak konusuo sımdılık
bir ey 8.40 2 eyyy 8.60 3. de 9
Yalnız bugünkü metin içerik olarak biraz daha bilgili insanlara hazılatılmış...
Dilde oldukça yumuşak...
Ey yok Sayın Biden var....
Durumun vehameti buradan anlaşılabilir.
Baydına cvp verilemeyeceği bilgisini aldıkları için yükselmiş borsa
Vaybe
145.600 1/10 cort stop 146.675...
Bu konuşma tarihe geçecek.
Ahhhhaa tam kapanma olacak...29 nisan 17 mayıs..
Tam kapanma geldi, bu süpriz oldu...
Erdoğan: "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz."
Hay ağzına sağlık bende 8.20 ye biseyler alırım yarına. Sabah üzülmüştüm.Neyse bekleyen derviş muradına erermiş