https://app.atpgreenx.com
Platform linki ortaklar yarın acılacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://app.atpgreenx.com
Platform linki ortaklar yarın acılacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman 🎀 kurdeleyi keko kessin:)
https://i.hizliresim.com/emjo2bu.png
Hayırlı olsun ,sn keko makas sizde açılış siz yakışır...
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Daha nice açılışlara inşaAllah
Sesli düşünerek yazıyorum.
Sizlerin görüşünü merak ediyorum.
1 yıl önce atatp 14 tl idi.
Bu gelişmeler beklendiği için 120 lira lara kadar geldi.
Acaba yapacağı kadar prim yapmış olamaz mı? Greenx i zaten fiyatlamış olamaz mı?
Sadece fikir alış verişi yapalım, konu üzerinde birlikte düşünelim diye yazıyorum
kimisi var gerçekleri satar...kimisi de var gerçekleri alır...atatp nin potansiyelinin farkına varamayan daha çok yatırımcı var...potansiyeli aylardır anlatıyoruz hem de ta 34,00 tl lerden beri...orta ve uzunda bu küçük sermaye yapısı ile bu düşük halka açıklığı ile vede bu yüksek karlılığı ile güzel yerelere çıkacağına inanaraktan tutmaya devam ediyorum...
doğrudur dostum...zaten sadece green x için almış olanlar bence çoktan satmış olması lazım...bundan sonrası fiyuu + tıkla gelsin ve tgcard a inananlar tutacaktır...bence bu son iki beklenti çok çok büyük...bu iki beklenti ile ilgili kap haberleri gelmeye başladığında agresif çıkışların olmasını bekliyorum...bu beklenti bana aittir arkadaşlar...kimin ne beklentisi varsa ona göre hareket etsin..kimseya al ,sat veya tut tavsiyesi vermiyorum...herkesin düşüncesi onadır yapacağı kar da ona ait olacaktır..
Bu gün bir tavanla taçlandırır diye düşündüm ama olmadı.önemli olan benim ne düşündüğüm değil spek efendininki:)
Yeterince mal toplayamadılar heralde
Ky satışı var:)
son iki beklenti olmasa sert bi düzeltme beklerdim hoş burası Türkiye GENEDE KESİN KONUŞMAMAK LAZIM olursa da düzeltme az alabılmiştim lotumuzu cogaltırız ...
2gün sonra ppk var.onun sancılarını genel olarak yaşıyoruz.
green x konusunsa beklenti bitti demek hiç mantıklı değil, yeni başladı demek gerekir. çünkü bugün itibariyle daha önce olmayan bir gelir kalemi oluştu hemde süreklilik arzeden. şimdi yapılması gereken green x in çalışma sistematiğni çözmek , önümüzdeki dönemlerde olgunlaşma aşamasına geldiğinde bilançoya ne katkı vereceğini hesaplamak . Bu konu netleştiğinde hissenin hangi fiyatlarda olabileceğini o zaman daha net görebiliriz.
biraz önce telegram sayfasına baktım...bazı ortaklar bu green x in basında çok yer almaya başladığını ve her yerde konuşulmaya başlandığını söylüyor....=))) arkadaşlar bunun böyle olacağını aylar önce söylemiştim zaten...takip edenler ve hafızası kuvvetli olanlar hatırlayacaklardır...çünkü bu platform yenilenebilir enerjinin kalbidir...önümüzdeki zaman diliminde ülkemizin bir numaralı gündem maddesi de yenilenebilir enerji ve bu enerjinin sertifikalarının alınıp satıldığı platform olacaktır...
bedavadan green x in reklamı olacak ..bu reklam bu hisseye olan talebi çok artıracak..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=50255&page=43
eylül ayı başlarında bir dostumuz ile olan diyaloğumuz bu şekilde idi....bir nostaji yapalım...=)))
green x beklentilere dahil oldu ve şu anda da gerçekten de 100-150 aralıklarını gördü...
bundan sonra artık fiyuu +tıkla gelsin ve tgcard beklentileri fiyata dahil olmaya başlayacak...bu konular ile ilgili gelecek her kap bizi yukarılara taşıyacak..sabır sabır sabır...
demek ki aylar önce bu günleri doğru tahmin etmişiz...temel analizcilerin arasındaki fark da geleceği ne kadar doğru tahmin etmek ile alakalıdır...yoksa bu günkü rasyoları alıp bir karşılaştırma yapmak temel analizcilik değildir...önemli olan takip ettiğiniz şirketin geleceğini görebilmektir...kim ne kadar uzağı ne kadar doğru tahmin edebilirse vede sabır eder ve kısmeti de açık ise o kişi o kadar çok kazanacaktır...sabır olmadan ve kısmet olmadan bazen bilgiler havada kalabiliyor....o bilgiler kazanmamıza yetmeyebiliyor...
bolinger orta bandı ve aynı zamanda psikolojik seviye olan 100 tl nin üzerinde kalmak bence değerlidir...inşALLAH yavaş yavaş ilk etapta 115 leri ardından da 128 leri hedefleriz...kapanışımız tam da 99,95 ten olmuş...endeks de %0,85 düşmüş...bence herşeye rağmen iyidir...100-105 arasını güçlendirmek iyi olacak...brüt bitinceye kadar az az çıkmak veya defans yapmak yararlı olacaktır...sonrasında artık yeni beklentilerimizin etkisine girmeye başlarız...o beklentiler ile ilgili bir kaç tane kap haberi bizi bayağı canlandıracaktır...sabır sabır sabır...
arkadaşlar biraz önce sektör ile yakından alakalı olan bir dostum green x in sayfasına girmiş...o platformdan işlem yapabilmek için orta paketten abone olmak gerekiyormuş...abonelik için de 37 bin tl ödeme yapmak gerekiyormuş...ayrıca yapılan her işlem için atatp belli bir komisyon alıyormuş....
anlayacağınız atatp para basma makinasını kurmuş...=)) hem de çok güzel bir yere...düşünsenize bu sektör ile ilgili binlerce şirket var ve bu sayı giderek artacak...bu platforma 10 bin şirket kayıt olsa sadece abonelik ücreti 350 milyon yapar ki bu miktar çok fazla..bir de bu platformu 2024 yılında 4-5 ülke de de kurulacağını varsaydığımızda çok muazzam bir gelir oluşur...
bu platform aynı zamanda atatp nin kredibilitesini çok artıracak...ona ülkemizde ve uluslararası arenada çok hayırlı kapıları açacak..
atatp bu konuda iyi yere ve tam zamanında dükkan açtı:)
"Turan kuracaktık Viran olduk". der Enver paşa
Tavanımız hayırlı olsun
hayırlı olsun:) tavanda 160 bin var.
tüm ortaklara hayırlı bereketli olsun ...
hayırlı uğurlu olsun...tavan olduk...beklentiler büyük ama dolaşımdaki hisse az...buda agresifliğe neden oluyor...brüt yasağı dahi hisseyi endeksin baskı olduğu bu günde durduramıyor...biraz düşünmek lazım...balinaların bildiği ama ky nın bilmediği büyüklükte beklentiler var...ky yı %10-20 kazançla sepetliyorlar hisseden...
aynen katılıyorum .aynısını miatk hissesinde yaşadım .brüte girmişti aşağı yukarı agresif hareketler yaptırdılar .3 tavanda sonra ertesi tbana yakın yaptılar 340 civarından sattım .ondan sonrası malum ..nasite ne varsa o ,bekliyoruz ..bol kazançlar .iyi akşamlar olsun tüm ortaklara
https://www.tradingview.com/x/eJQ88En0/
basit bir algoritma görüntüsü....
bu teknik çalışmam bire bir tuttu görünüyor arkadaşlar...bu gün 115 leri gördük...burası önemlidir...geçersek ?? 128 zirvemizi test ederiz...zirvemizi geçersek de yeni bir zirveyi görürüz...tahminen 170-180 civarlarında...
kişisel tahminim bu beklentiler ile bu hisse beklentileri tek tek gerçekleşinceye kadar çıkmaya devam edecektir...sabırla bekliyoruz...
beklentiler ne zaman gerçekleşir ?? (fiyuu +tıkla gelsin +tgcard vede greenx in ivmelenmesi) yazılım ile ilgili olan fiyuu nun yapılanması ve tıkla gelsinin diğer markalarca kullanılmaya başlanması orta vadede olgunlaşmaya başlayacağını ve işlevsellik kazanacağını tahmin ediyorum...tgcard da bence oda aynı zaman diliminde ve diğer beklentiler ile eş zamanlı devreye gireceğini tahmin ediyorum...
green x ise bundan sonrası tanınması ve giderek kartopu misali kullanımının giderek artmasını beklemek lazım...2024 yılında ise Çin de dahil 4-5 ülkede kullanılmaya başlanması da çok değerli...Çin yenilenebilir enerjide dünyanın bir numarası...Çinli firmaların ihracat yapabilmeleri için yenilenebilir enerji sertifikalarına çok ihtiyaçları olacak...Çin çok büyük bir pazar...işte oradan da çok güzel karlar yapmaya başlayacak atatp...green x sabır ile çok olgunlaşacağını tahmin ediyorum...sadece green x ten bu yıl atatp nin yapacağı kar kadar bir kar getirme potansiyeli olacak gelecek zaman dilimlerinde...