2 ayrı program varmış...
https://twitter.com/e507/status/1473395864785797130
parça parça açıklayınca millet anlamıyor tabi; aksi çok saçma olurdu...
Printable View
2 ayrı program varmış...
https://twitter.com/e507/status/1473395864785797130
parça parça açıklayınca millet anlamıyor tabi; aksi çok saçma olurdu...
20 aralık tarihinde döviz hesabı bulunanlar bu haktan isterlerse sadece 1 defalığına faydalanıyorlar.. dağ fare doğurdu..bu tebliğde diğerleri için bir açıklama yok..
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...211221M1-1.htm
Bugün kamu bankaları talebi karşılayamamış. İş Bankası biz yarın sabah başlarız demişti.
Kamular %14 veriyormuş, özeller bir iki puan fazla olur demişti.
https://twitter.com/e507/status/1473...785797130?s=20
Redmi 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman yaptiklarini yaptilar ayni covid kisitlamalari gibi kimse bir sey anlamiyor amac da bu
Habertürkde tartışılıyor döviz olanlar MB bir kez deniyor sanırım hepsi bozulması için TL de ise hazine karşılayacak deniyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/frknbrcn/status/...594820616?s=20
Redmi 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aboo tl faizi %14 ustunden olacakmis. Hadi kerizler gorelim sizi %50 enflasyon varken kosun %14 faize[emoji2]
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cauti dünde yazdım.
güvenen olmaz bunlara :)
diğer türlü şapkadan tavşan çıkarmak olur.
yani ben faize verecem nede olsa kur garantisi var oh mis. ee peki dolar çok düştü vadeyi bozarım faizi almış olurum tl. gider tradesini yaparım dolara geçerim anında böyle löp löp düşecekse.
bedava dolar dağıttılar yine
Bakan Nebati anlatıyor TRT1 Canlı.
Merkez Bankası'nınki farklı olabilir.
İster şimdi yap ister yarın yap ister 10 gün sonra yap uygulama süresiz dedi. Stopaj olmayacak kararnameler geliyor dedi.
Şimdi yastık altına geldi.
taksit taksit bilgiler geliyor. sınırlama neticede olmamalı zaten ama olsaydı şaşırtıcı olmazdı bunlar düzenlediği için. yarın netleşir sanırım. ama benim kullanacağım bir enstrüman değil..
Allahım ne büyük cezam varmış..bu günleri gördük...kepçük konuşuyor, tebliğde yazan şeylere yok diyor..o zaman tebliği yazan kim...hay severim bunların yapacağı işi...biz de bu saatte ne nedir anlamaya çalışıyoruz.
1-2 gün sonra netleşir mevzular...ama bu güvensizlikle amacına ulaşmaz bu olay bence de.
2 ayri program varmis. Tl ye hazine bakanligi dth a merkez bankasi.
Pırlanta da işin içine sokulacakmış.
maksat günü kurtarmak
Bakanın aciklamalarindan cikarttigim yorum.
Döviz hesabı olup bozanlarin Faizini TCMB.
TL siolup bundan yararlanmak isteyenlerin faizini Hazine karşılayacak.
sonuc oyunu kuran kazanir..bu saatten sonra dolar kuru ataklari bitti 10-13 seviyesinde belli bir sure oyalanir 2023 veya daha erken olacak secimden sonra ataklar tekrar baslar oyun kurucular tekrar kurar bu dongu boyle devam eder 20yildir aynisini yasiyoruz..bundan sonra ne olur borsaya nasil yansir bunlara bakmali
Bakan Nebati borsadan yabancı çıkışı var onların kar realizasyonu bitince artar dedi ya da ben öyle anladım.
Böyle halkın anlayacağı şekilde konuşur ise anlaşırız bakan ile.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 179 kişi okumaktadır. (52 üye ve 127 ziyaretçi)
mert45, ahfado, altnygt, amadeus, antikitos, ariston+, avcı+, aydinbayrakli, Bear_Bull, boschyatirim, Cautionary+, cennetyolu+, chukur, Culpable, Dandanakan, Desperado+, discretus, elenor, EmirLondon, EMLAK, emregunes+, Ex2000, finansal89, hakansahin, halis, HASANERIS+, ilke63, iskender+, KAPICI+, KARADUMAN, KaraKemal, Karax, katırcı_bedri+, kurmay, Lambent+, LaNCe, LeoTR, medyom11, meyus, mimar74, MOBIUSSOROS+, naayi, NKN, Ohac, servetbey, Se_M+, sofist_11, value+, velvet, yoktur, Zaf.Dogu, şahit+
Bu saatte bu ne kalaba yau :notr:
İtibarını kaybetmiş bir yönetim..
Bu hale sen getirdin.
Çıkarssydın ya 2 ay önce usd 9 da kalsaydı.
Bu işler ters teper,
Vatandaşın kafasına yatmaz abicim..
Dolar dediğin evde, yastık altında olur..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmi gazete de TCMB tebliği var.Hazine tebliği yayımlanca muhtemelen soru işaretleri umarım kalkar
alinin elinde tlsi var dolar spekilatorlugu yapacak velinin tl si var bankaya yatiracak ali dolar yukseltmeye calisacak veli haybeden parakazanacak..ali delimi niye boyle bir ise girsin veliye fazla faiz kazandirmaya calisarak hukumeti karsisina alsin.
dolar isi bitti ciddi birtehditle karsilasmadigimiz surece veya cok cok olumsuz seyler olmadigi surece..sonuc kabul etsekte etmesekte seytanin aklina gelmeyecek isler..
özgür demirtaş hap gibi anlatır merak etmeyin :)
Eurobondlara stopaj yok ama vatandaşa var, yok artık bundan sonra dedi.
Sistem bıyıklı yabancıya göre kurulmuş memlekette.
Şimdi bu hesaba göre Benjamin şortlamak için gene fırsat kolluyor muyuz!?:notr:
Ali doları arttırabilirse hazine zorda kalıp sıkıştıkça dolar dahada artacak, merkez bankası para pasacak dolar yine artacak ve Ali bu işten baya kazançlı çıkıp artık Soros Ali olarak anılacak...
Gerçi mevzu başka ama sırf saçma sapan yorumuna dayanamadığım için yazdım...
düş dolar düşşş :drunk:
çok düşşş
kamyonu bekletiyorum:drunk:
Enflasyona endeksli mevduat tutmadı, nasıl hesaplandığı vs tartışmalı idi.
Şimdi dövize endeksli hesap geldi ama döviz düşer ise win-win oluyor döviz aratar ise kayıp olmuyor mudi için.
Çoğu kişi zaten vadesiz dolarda tutuyor çok da faiz vermiyorlar.
kisaca hukumet vurdu 90 dan gol oldu..dolar isi simdilik rafa kalkti..son 1 aydaki gelismelere bakarsak asgari ucret ve dolar akp iyi puan kazandirdi bunun ardindan erken secim gelme ihtimali hem var gibi hem olmaz gibi..onumuzdeki surecte borsaya bunlarin etkisi ne olacak..borsada alani satani pisman ettiler bu kadar oynaklik cok fazla biraz sakinlesin artik
Yurt dışı borçlanma ekonomide şişme yaratıyordu. Cumhurbaşkanı alt yapı yatırımlar bitti kültür sanat işlerine bakacağız diyor.
Bu durumda yerlinin parasını sisteme sokmak daha iyi olabilir.
Özellikle kargaşa yaratıldı ve enflasyon 2021'e hapis edildi. 2022 zamlarını marketler yaptı.
Masum Türker bir kaç güne döviz düşer diyordu zaten, şimdi bu olay bahane oldu. Bulgaristan'dan tereyağı almaya gelenler başlamış bizim vatandaş alamıyor.