Eşleşmwler nasıl görünüyor arkadaşlar
Printable View
Eşleşmwler nasıl görünüyor arkadaşlar
Yakamoz, fotoğraflar atarsa göreceğiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tşkler sayın yakamoz
Hayırlı haftalar sevgili ortaklar.. Olmuşlarından olmak üzere 3 adet emir daha girilmiştir..
İçime sinmedi, 2 adet de serbest fiyata emir girdim..Bakarsınız 5 adet alış olur ve şans getirir :)
Ömer aga hissemize sahip cıkıyo tşkler 😊
Sayın Yakamoz durum nedir acaba?
Tabanda satış bekleyen 28 lot var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 adet alış tarafımdan Garanti aracılığı ile gerçekleşmiştir ortaklar..
Tebrikler ömer hocam 👍
Hayırlı olsun
Kapanış taban olursa sabah seansa ilk işlem için tabana alış yazacağım..
Ortaklar,yarın sabah için şimdi emir versem işleme alınır mı yoksa 18:30 beklemeli miyim?
Tüm ortaklar suskun moraller bozuk
Kendi adıma söyleyeyim moralim zerre kadar bozuk değil. Kurt puslu havayı sever taban serisi devam ediyorsa bu durumda düşünebileceğim tek birşey var fiyat istediğim seviyelere gelince 10 15 lot daha alıp maliyetimi aşağılara çekmek. Haricinde en ufak bir moral bozukluğum inanç eksikliğim yok. Bu durum benim için daha büyük kazanç anlamına geliyor. Herkese hayırlı bol kazançlar diliyorum.
Sayın yakamozz eşleşme aynımı şuanda
Teşekkürler
Sonuna kadar burdayım beklemeye devam arkadaşlar
Sabahki eşleşmede olmuşlardan 3 adet 3,245 fiyattan gelmiş..
Eşleşme son durum arkadaşlar?
'te kaç arkadaşlar alım girecem
Herkes sessiz,herkes moralsiz...Birkaç ay sonra fiyat 6,000 lerde seyrederken burada şenkil olacak diye umuyorum inşallah...
Cimere şirketlerin sermaye yeterliliğinin korunması hususunda öneriler sunmuştum. Burdada paylaşmıştım cevap gelmiş.
Cevap : Önerilerinizi içeren ilgide kayıtlı başvurunuz incelenmiş ve mevcut önerileriniz ilerleyen dönemde yapılması muhtemel mevzuat değişikliği çalışmalarında değerlendirilmeye sunulmak üzere kayıt altına alınmıştır.
Eğer trendi yukarı döndürürse hissemiz epey bir seri yapar gibi...
Arkadaşlar,satışta kaç lot var anlık yazan olursa sevinirim. Duruma göre satışları karşılayabiliriz hep birlikte..
Şuan 3800 te ama değişiyor sürekli
Alışları geri çekti oyun oynuyor
Kaç adet satış var arkadaşlar? 5 adet alış gireceğim tabana mı yazayım?
3 adet tabana, 2 adet de serbestten alış girdim arkadaşlar..
https://i.hizliresim.com/ggke5h.jpg
satıcılar çekiliyor, akşama az bir lotla tavan bile olabilir