EvetRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
EvetRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım fırtına geçti...
Herif dinleniyor, bi posta daha zopa atarsa kesin söverim, günde bi posta dayak yeterli 2.sini bünye kaldırmaz
özl den yazılmış :)
graftaki tahtalar aldıklarım mı diye ,
içlerinde var ama hepsi değil onları dün akşam geldikleri yeri göstermek için grafladım endeksle beraber.
Bence bir posta dayak yok ama son bir tokat var, longlarin stoplarini bir patlatsin. Adam resmen dibini siyiriyor
Haftaya perşembeye kadar sallanırız :)
piyasa bu ara dengelenir diye düşünüyorum.
dönüş için badem bofası ve yancısını görmek gerek .
son longcunun stoplossunu patlatmadan, son shortçunun sermayesini bitirmeden pala vazgeçmeyecek gibi duruyor. bi ara kamar reis vardı ne diyordu, hah hatırladım, hepiniz batacaksınız :)
Onların haricinde düşüşün nedenini bilen yok
ama sosyal medyaya ve forumlara baksan bir sürü hikaye var.
Bankalara temettü için BDDK elini biraz çabuk tutsun. Bankalar kalkamiyor. Gerçi 17sinde hlkbnk davasını da bekliyor olabilirler
Şubatın ortalarına kadar falan elliott'çuların "thrust" dediği bir hareketle çıkılan bir üçgen olur diyorum ben..
Atıyorum tabi. Piyasalarda kararsız dönemleri en iyi gösteren patern olması hasebiyle..
Pasta çok güzel. Diğer satıcı diğer alıcının iki katı..
Bankalar bugun %61 fibo ve 100 günlük ortalama test edildi.
Tamamen seçim etkisi.. işler cirkinlesecek, karalama kampanyaları, pazarlıklar, restlesmeler başlayacak.. daha fragmanı bile olmadı.subat ta beklenen çöküş seçim erkene alınacak muhabbeti ile erkene çekildi, hazırlıksız yakalandım.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Margini geçtik. Şimdi yukarı, US sonrası fışkırtma.. Hadi bakalım.
dünde mc sonrası heveslendirmişti .. yazıyorduk . rahat rahat maliyetler altta muhabbet ediyoduk ..haha :Sad: :he:
hergün bugün farklı olabili diye diye sermaye eriyecek .. bugün farklı olabilir mi? bence olabilir :)) ama maliyetler üstte kaldı benim
Beşbin üzerine atsa bugün bal börek olir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KK'dan aslında borsamız o kadar da kötü bir yer değil, bir lotla koca koca şirketlere ortak olabiliyorsunuz twitini bekliyoruz.
Alıyor dimi :)
Aslinda soyle bir grafik vardi xu30 da.. Ekranda duruyordu dünden beri ihtimal vermemistim mavi kanal altina gelecegine
turuncu üstü testediyor an itibariyle
https://i.hizliresim.com/gmq0nav.jpg
SPOT, piyasa satıcılı görünüyor, birileri de almış,
https://i.hizliresim.com/av1nqy0.PNG
Ne haberi arkadaşlar..Haber olmasına gerek yok..ya da arkadan gelir..
1.3 dolardan 3.05 e yükselmiş borsa 2 dolar olsa bile %61.8 düzeltme yapmış olur...Tüm enflasyon vs.varken bile biz temmuza kadar 1.30 dolarda kaldık..KAZAN DOĞURUYORSA, ÖLEBİLİR DE..:)
ŞAHSEN 3 DOLAR ÜZERİNİ SEÇİMDEN SONRA BEKLERİM..
Bu sıralar 1 dak. sistemle çalışıyorum.Daha önce hep 15 daklık vardı.
40 kontrata bir anda 200 puan terste kalabiliyorsun..gitti 80 .000 tl:)
WC gittin mi bu para da gider.
bu eregli 1 yıl onceki fiyatıyla aynıymıs 1 sene n yaptı bu eregli !!! aslında bu saatten snra mantıklı geelbilir. gecen ki yabancı satısını kim karsıladı mesela :)) ytd
4500 altı tehlikeliydi dedik 4600 den dondu gibi bence 1. mallanma burda olunurdu ama elinde mal yoksa sonra bakılır
Bankalar ve Telekomlar beni bu duraktan indirin siz devam edin diyor gibi.