Bugün benim go go hisselerime de bana da nazar değdi. Hanımın telefonu söküp Tamir edeyim dedim zenciler sırayla arkama geçmiş önce ben ben diye kavga ediyorlardı. Kem gözlüler sizi
Printable View
Bugün benim go go hisselerime de bana da nazar değdi. Hanımın telefonu söküp Tamir edeyim dedim zenciler sırayla arkama geçmiş önce ben ben diye kavga ediyorlardı. Kem gözlüler sizi
Bi da dönüşü görmeden şort giymek yok ayafosya abi, bu kaçıncı töbe :kahkah:
Hala bir fışkırtması eksik duruyor, fazla göstere göstere düştü... Nah, böyle olmaz :)
hacim bugün 200 milyar tale değilse, kaç bilmiyorum :)
.....bence devam :ok:
Spot, vadeli farkını da bozdu iblisler..
Dün niye %1 yukarı fark açıp
Bugün %1.3 aşağı basıyorsun..
Marbaş bu sebeple çok kişi işlem yapmayı bıraktı, dedi..
Vakıf saat 13.30..... %+4
Kapanış.. %-6.72
Ciddi fark. Yarın yukarı sert alırlar (umarım)
Çoğunluk hisse vadeli de işlem yapıyor..
Endeks fakir vatandaşa bitti, pahalı, riskli,
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun misafirim vardi. Ciborek yedik. Curcunayi kacirmisim. Ne oldu tam anlayamadim. Döndük mu şimdi. Sortluyor muyuz?
Bugun bir pazar kurdularda ne pazarıydı Bozkurt patron bir açıklama yapacaktır tahminim...
kredili hisseler ne duurmda acaba..
bugün bir arkadaşım kredili olanların tümünü verdi.
sadece kredili olanları. 4 aydır kredili taşıyordu hissede
:drunk:
"ARAP LEVHASI KUZEYE HAREKET EDİYOR"
bundan sonra ki depremlerle ilgi aslımda ip ucu veriyor.....
Bugün anormal bir durum yok sel abi, mayıs başından bu yannı devam eden yükseliş trendi devam ediyor, hergün yeşildi müsade edinde bi günde kırmızı olsun :)
bist100 grafikisine tale bazlı baktığımızda 7bine kadar düşüş, trendi bozmuyor, grafikisine tale bazlı biraz daha geriden bakacak olursak 2021 yılının 10.ayından başlayıp 2022 yılı aralık ayına kadar olan rallide bile; 2023 ocak ayından başlayıp nisan ayına kadar olan düşüş grafikte cücük kadar görünüyor... Bundan mütevellit son 2 yıldır olan tale bazlı rallinin bitip bitmediğini bugün anlayamayız.
KAYSERİ, ADIYAMA, HAKKARİ ARASINDA HAREKETLER OLABİLİR
Adıyaman - Hakkari arasında zaman zaman sıkışma kökenli depremler olursa pek şaşırmam. Bunların bu aralar sık görülmesinin nedeni 6 Şubat depremleridir. Bu depremler sağa sola belli yerlere stres transfer etmek suretiyle dengesini, stres alanını değiştirdiler. Doğu Anadolu fayının olduğu bölgede oraya yakın alanlara Adana Havzası, Kayseri, Adıyaman, Hakkari arasında buralarda birtakım hareketler olabilir. Şuralarda şu büyüklükte deprem olacak demiyoruz, uyarıyoruz. Maraş depremlerini senelerce uyardık, sonucunu da gördük işte. Bunlar daha büyük 7 ve üzeri depremler üretebilir. En son 2011 Van depremi mesela. Faylar hareket ettikçe bloklar yılda tektonik olarak bizim hissetmeyeceğimiz derecede harekete maruz kalırlar.
825350 den bir kurşun daha sıktım... maliyet 839 a geldi
bende en fazla 841500 gözüküyor (onun içinde dünkü gibi bir PALAVRA üfürmeleri lazım ) yoksa orayada gitmez
teknik tekniktir
60 lık sat'a geçti
o yüzden saat 9, en fazla 10 barında 841 yakalarsan çık pozdan (60 lığı çevireceğiz algısı yaratıp geri basacaklar )
bugün alınan banka ve kchol ortalamaları orasıdır
ÜSTÜ YOK...
zararsız çıkmamızın tek yolu :
yarın seans açılmadan bir HABER BASMALARI...
ve kör acemilerin tahtayı 841300 de açmaları...
oraya başka türlü gitmemizin imkanı mümkünatı yok
FDOW... zıçtı zaten
Ben büüüle bi ralli daha önce ne gördüm ne duydum. Çöp bist diye diye 2 senede bin5yüzden 7bin5yüz ne demek yahu
Balon olsa patlar bu niye patlamadı hayret.
Paragöz abi nin kulakları cinlasın tüylerim diken diken :drunk:
Bosporus abi cash tüm hızıyla otobanda dedin ama o bile bugün fayda etmedi, kendini bi okut üflettir abi :he:
Hayatımda day trade yapıp kazanan görmedim. Müthiş teknikciler, elliotcular harika kod yazanlar..
Hepsi sırayla dayağını yedi ve kenara çekildi. Piyaaada tutunan günlükten aşağısına bakmamaya başladı..
Çiböregi her yolumuz düştüğünde susurlukta yiyorum. Çok güzel bir yiyecek, yağlı yağlı..
İstanbul 'da iyi yapan bir yer var mı? Gitmeye değecek..
Bugün 15:45 - 16:30 arası Bofa -1.5 Milyardan +1 Milyar yaptı.
Ona rağmen piyasa düştü. Garanı bıraksa bambaşka olacaktı ama az lotla çok iş yapıyorlar orada.
Çok güçlü duruyor piyasa. Yarın için endeksin başına Garan bela olabilir. Bu kez de almazlarsa aşağı çeker yanına diğerlerini de alıp.
Piyasa zirvede ama sanayileri biçtiler son 3 gün. Bankalar tek başına götürdü endeksi.
Bir konu da Ziraat satışı.
Ekonomi yönetiminin borsadan memnun olduğu, borsayı yukarı doğru sürerek yatırımcı çekebileceği söyleniyor sürekli.
Bense aksini düşünüyorum, en büyük sorun eğer enflasyonsa bu tip bir borsaylada müthiş bir varlık enflasyonu yaratılıyor.
Yarın Ziraati dikkatli izlemek gerek.
Bakalım ne yapacak?
Herif gundwane mi yoksa
Yaptığı altın yorumları genelde tutarlıdır...
https://twitter.com/iriscibre/status...tTgNcD0WQ&s=19
APS değişimi
Mevcut APS kadar hacim oluyor.
https://i.hizliresim.com/hqixanz.jpg
Mantıken yarın da düşüş olur akşam saatlerinde kenarda bekleyenler girer diye düşünüyorum.
>>>>>>>>>
https://twitter.com/arifcoskun05/sta...45177487822848
Arif COŞKUN (Algoritmarif)
@arifcoskun05
Msci Endeks Değişimi Alınacak Hisseler.
Standart endeks için değişiklik yok.
Small CAP
#AKFYE #ALFAS #BIENY #CWENE #EUPWR #RYSAS
Çıkarılacak Olanlar
#Imasm
Bu borsaya şişmiş diyen borsadan anlamıyordur. Spek hisseleri dahil etmiyorum, onların da endekse katkısı nedir tartışılır. Şişenin 50 tl olduğu bir borsa nasıl şişik olabilir biri bana anlatsın.