Hojam kusura bakmayında egeen yüzünden sağlam paranoyaya bağlamışsınız,bence psikolojinizi yönetemiyorsunuz,buda sizin sağlıklı kararlar vermenizi etkiliyor.:ok:
Hojaaam ralax,salın gitsin beya,akışına bırakın acık.
Printable View
https://x.com/tayfunaslan2525/status...thWukmnEQ&s=19
Yeni açılan şirket sermaye tavanını artırıyor
Hayaller ve gerçekler.
Bugün 10 bin altında kalırsa 9700 bizi bekler.
Hocam , geçenlerde büyük bir bankanın genel müdürünün yazısını okudum özetle diyor ki, banka bilançolarında enflasyon muhasebesi yapmadığımız için karlarımız yüksek görünüyor, aslında karlarımız çok düşük seneye daha da düşecek, dedi ,
Endeks 11000 den düştü geldi , bankalar hiç düşmedi, eğer endeksin bu düşüşüne bankalar da ayak uydurursa , endekste yeni bir düşüş dalgası gelir, küçük hisseler daha da düşer.
Haaa uzun vade bekleyen egeenciler bu fiyata satmaz, ben olsam ben de satmam.
Kısa ve orta vadede bistte ralli olmazsa ki olmayacağını düşünüyorum, Egeenin boş ver 18 i , 14 ü bile göreceğini zannetmiyorum.
Haaa bir haber düşer yorumlar çöpe gider.
ATH da ördüğü 526 Eur dan 260Eur a düşmüş.
Bilmediğimiz bir şey mi var.
Bir şarkı vardı. ''Endamından eser kalmamış, omuzlar çökmüş, saçlar ağarmış. O muydu yanımdan geçen, o muydu bir zamanlar beni bestekar eyleyen..'' Evet egeen ve birçoklarının durumu maalesef bu. Bir daha bakalım ne zaman o endamlı hallerini görürüz?
Kasımdafabrika ihracat yapmaya başlayınca endamlı yürüyüşü görülecektir ama olur da 6 yada 9 aylık bilançoda erken kar çıkar ise , ki kargolar bunu destekliyor, durum oy oy oy olacaktır.
ske ske nakliyat.
Kap var yönetimde değişiklikler.Ayrica fabrika ile ilgili çalışmalarda ötelemeler.
8 yıldır devam eden fabrika modernizasyonu hikayesine dönecek gibi, 8 yılda yapı kullanım izin belgesi alınması süreci devam etmektedir yazar durursunuz. 2023 kasımında, 2024 ilk çeyreğinde makinaların taşınmasına başlanacaktır yazdınız, aradan 8 ay geçti makinaların taşınıp taşınmadığı ile ilgili tek bir bilgi yok, bugünkü kapda 2024 15 Ekim tarihine kadar yetkili taahhüt firmasından fabrika sahasının teslim alınmasından bahsediyorsunuz, bu ne tutarsızlıktır ? Çok ahlaksız gördüm, ama sizin kadar katıksız ahlaksızını görmedim. YTD
Biz apartmanımızı yıkıp yenisini mütahite yaptırıyoruz. Tüm mile stone lar belli geç kalsa cezası var erken verse prim . Düşünün koca alarko ne plan açıkladı ne de süregelen bir proje. Koca projenin mile stone ları bile belirsiz. Komedi ...
Tarihte olmayan 5 hafta eksi kapamanın yeşilide 2.5 TL artı ile oldu.
ak kapanışta 2723 lotu gömdü tahtaya bu durumda p tesi citi 114 bin lota ulaşmış olacak gibi.
YTD.
Ak Kayseri Allah sizi ...
Zirve için %80 yükselmesi gerekiyor. Holy shit.
Bu kadar yüksek enflasyonda çok büyük zararlar ettik olacak iş degil
İşte esas nokta bu. Hisse yeniden 18 bin olsa bile 4 aylık enflasyon kümülatif olarak neredeyse %13. Yani 18 bin üstüne 2.500 daha çıkması gerekir ki para kazandık diyelim. Ve Bist geneli böyle. Bende Sokm da var. Kağıt 12 ay öncenin bile altında. Enflasyon da hesaba katılırsa paramın %60 ını kaybettim anlamına gelir ⬇️
Sabah 11.00 - 14:00 Arası satıp akşam kapanışta alma günlerine geri döndük .
https://r.resimlink.com/a7pLZ-6Iwik.jpg
çerçeve anlaşması devam ediyor!!!! şirkette işler ışık hızında ilerlemeye devam ediyor!!!
perşembe günü açık seansta ak yat 1300 ve karanlık odada 2700 lotluk ak yat satışı(toplam 4 bin lot) döçebank takasından çıktı.
saat 16 dan sonra tam netleşir...
Doctirine bey hala godot u bekliyor musunuz?
Bekliyoruz, evet. Çünkü beklemek ne geçmişe ait aslında, ne de geleceğe. Beklemek, şimdinin pasif bir edimi yalnızca. Uğruna beklenecek bir şey bulmak ve onun için beklemek, şimdi bizim hayatlarımıza anlam katıyor. Beklenilen şeyin ne denli gerekli olduğu, ne denli anlamlı olduğu önemli değil. Bizim için önemli olan beklemek. Bekliyoruz çünkü bekleyecek hiçbir şeyimiz olmazsa; bir arzumuz, bir idealimiz, bir mutlak olgu beklentimiz olmazsa eğer, işte o zaman yaşamak, içi boş bir hale bürünecek bizim için.
beklentileri tekrar yazmaya gerek yok sanırım..
İsveçli Volvo, FH elektrikli kamyonunun tek şarjla 600 kilometre yol gidecek uzun menzilli versiyonunu 2025'te piyasaya süreceğini bildirdi.
Volvo Trucks tarafından yapılan açıklamada, ağır yükleri uzun mesafelerde taşımak için tasarlanan ağır kamyonların elektrifikasyonun dünya çapında devam ettiği ve daha uzun mesafelerin artık bir olasılık haline geldiği belirtildi.
Şirketin, FH elektrikli kamyonunun tek şarjla 600 kilometreye kadar yol gidebilecek yeni bir uzun menzilli versiyonunun 2025’in ikinci yarısında piyasaya süreceği bildirilen açıklamada, "Bu, nakliye şirketlerinin elektrikli kamyonları bölgeler arası ve uzun mesafeli rotalarda çalıştırmasına ve şarj etmek zorunda kalmadan tam bir iş günü sürmesine olanak tanıyacak." ifadeleri yer aldı.
Bu arada elektrikli kamyonlar, dizel muadillerine göre halen önemli ölçüde daha pahalı olmasıyla da dikkati çekiyor. Elektrikli kamyonların fiyatı 250 bin avro ile 500 bin avro arasında değişiyor. Egeen bunun neresinde acaba
Bfren kadar dik duramıyorsun yazıklar olsun
10135 açık kaldı,yapar mı bir pislik daha?ytd
Beklemek geçmişte kalan bir düşünce sistemi artık aksiyon zamanı ucuz olan alınmalı .
Bilanço nasıl gelecek. Fikri olan var mı?
BiST Kapanışta artı olacak (yani xu100 10000 Üzeri kapar) .
Bilanço 6 aylık kar = 3 aylık x2 gelir .
KAR 2025 de yeni fabrika üretime geçince patlar.
Geleceğin en iyi şirketi olmaya aday .
2024 ve 2025 de BIST i sırtlayacak kağıtlar
ALARK EGEEN TTRAK FROTO BRSAN CLEBI TAVHL AEFES AGHOL CCOLA RYSAS
İyi Ama PAhalı : GLBMD HATSN MIATK ENKAI
TArihe not düşmek için yazdım siz dikkate almayın .
Yaprak kımıldamıyor anasını😂
Biraz hareket gelsin deyu azıcık verdim spek çok heyecanlandı tahtaya al geldi.
Hepi topu odur !..
Dip NoT : Sakın geri gelme Spek kardeş eksiğine alır üstüne de Tuzda Balık isterim.
Dip NoT: Spek hiç bu kadar hırslı olmamıştı demek ki çok ucuz yada Bilanço güzel.
2025 Bizim yılımız olacak hiç şüphem yok .
Tahtacı ve ekibi yazmaz oldu forumda. YTD
Küçük yatırımcının kul hakkı da acaba küçük müdür? İlgililerin Allahı kitabı olmasa bile küçük yatırımcının küçük kul hakkı, peşleri sıra takip edecek.