bimas bilançosu 25 Nisan da açıklanıyor.....
Printable View
bimas bilançosu 25 Nisan da açıklanıyor.....
telekomu iyi aldılar bugün
ankarada yangın dehşet boyutta ankaranın her yerinden gözüküyor
simsiyah bir duman kaplamaya başladı şehrin üstünü
Memed abi bak şu olaya..Arabayı satacağım demiş bir de...Senin sadece hane halkı için sıkılaştırma politikanı yanlış anlayıp, kamuda sıkılaştırma uygulamış ..Bir de başlan olmuş. Pehhhhh
.........
Torbalı Belediye Başkanı seçilen CHP'li Övünç Demir şahsi aracı olan Audi A6'yı belediyeye makam aracı olarak bağışladığını ve sadece bu aracı kullanacağını açıkladı.
Daha önceki yönetimin aldığı, mevcut makam aracını ise satışa çıkardığını açıkladı.
Beyin fırtınası yapmak için söylüyorum. Diyelim ki ciddi bir yabancı girişi oldu bu kurdan ya da tüm ülke doları satıp mevduata dönmeye karar verdi. Yani merkez tutmuyor. O vakit bu fiyattan merkezin dolar alıp rezervini artırmasını beklerim. Ülkenin görüp görebileceği rn düşük kur bu olsa gerek.
Doktora, mühendise 4 bin dolar civarı net maaş verebilecek kadar zenginleştiysek yurt dışında yaşayan tüm Türkler geri dönsün bu net kazanç orada bile yok çünkü.
2021 kapanış 13.20 tl
2022-23 enflasyonu eklersek 2023 kapanış 35.6 olmalıydı..Bir de bu senenin enflasyonu var.ÜSTELİK BU 10 kere düzeltilmiş-balans ayarı yapılmış TUİK değeri...
CARİ-AÇIK-REZERVLER DE doları belirler ama orada da durum malum.Yılbaşından beri 25 milyar dolar satmışız.BİZ DOLAR BASIYORSAK SORUN YOK:)
Bir de turizm sezonundan önce birşey yapmak lazım.Bu kur ile yabancı turist gelmez.YUNANA gider..
GARAN sat ISCTR al durumu olabilir.
sabah bi arkadaş endex yükselsin diye hatim indircektim demişti
Bozkurt kayboldu evde mevlüt okutuyo muhtemelen
SPOT u son 1 saat de alanlar,
https://i.hizliresim.com/515er5z.PNG
Seans sonu ralli gelsin emanq
Millet Macide'ye bakıyor
MACD
%70 e kadar düştü mü oran en son 99 da kalmıştım ben
Puahahahhahsh
Senin yalanını anca ben yerim dayucuğum.:he:
Bah hele bah bah borsa düşüyormuş
La olm ne düşmesi sen ne yannı bakıyon
Şubatın 1 inden nisanın 3 üne kadar bak bakalım 2 aylık endekis grafikisine, nerde düşme, herif bildiğin yatayda döşedi çoğu hisseye
Borsa düşmüyor dayucuğum bazı hisseler düşüyor, mesela ereğli mesela petkm
Thyao, Tüpraş, kchol gibi tahtalarda yükseliyor
Bi daa beni kandırırsan pambiklerini yolarım senin.
Voleyi vurmuş muş sonra endekis göçmüşmüş
Hadi ordan
SPOT da BofA alışa geçti, alıcı kısım güçlü görünüyor,
https://i.hizliresim.com/db9ekgm.PNG
var gyo dün tabandan aldım..
var gücüyle çıkmaya çalışıyor ama yetmiyor.:kahkah:
:drunk:
ben diyanetin kapatılması gerektiğine inanıyorum camiler mahallelere zımmetlenecek
bakım onarım ve genel giderleri ile imam maaşları mahalle cemaati tarafından karşılanacak
memleketin yarısı ateist olmazsa o zaman konuşalım
İşsizlik baş gösterir başganım, o kadar imamı napacuuk
P100 sanki dramatik düşüş/kuvvetli çıkış olmayıp bayrama yatay girecek gibi izlenim oluştu bende
Hisse bazlı değişkenler olmakla birlikte
Cumaya kadar dar alanda kısa paslaşmalar olacak gibi
Yine de yarını görelim bakalım
ülkenin % 80 90 ı müslüman diyolar ama..
o kadar müslüman hala ciklet çiğnersem oruç bozulur mu diye soruyor.
senede bir soru sorulan diyanetin bütçesi ne olaki.
??
bunlar sanıyorki biz dinlerle alıp veremediğimiz var.
beyinleri durmuş.. basit şeyleri bile algılayamıyorlar.:drunk:
Bugün ki antrenman biraz terletti. Ama 3600 gayme ile 100 bin TL hacim yaptık. Piyasaya henüz güvenemedim. Mayıs Haziran gibi bakarız
Muhtar, imam, okul müdürleri aslında kaldırılabilir.
Ama sıkıntı o değil, bu adamlara ne iş vereceğiz kısmı
öğteritirsin temel din eğitimini ilkokulda.
kendini geliştirmek isteyenler için kaynak çok.. binlerce kitap var. youtube desen dolu.
temelide almışsın.
ama oy bahçem diye yığarsan insanları otarafa.. yanlış.
Bazı yerlerde masabaşı işi yapıyorlarmış, bi masaya 4 memur düşüyormuş, ses etmiyoruz
Ya arkadaşlar, imamlar bir işe yaramasa Atatürk neden diyaneti kurmuş?
Yanlış düşünüyorsunuz. İmamlar olmasa, millet tarikatların kucağına düşer.
İmamlık değerli ve önemli. %95'i işini doğru-dürüst yapıyordur. %5 her kurumda bozuk adam olur. Tolere edilir.
Biz yine viop'a konstantre olalım. Günün zirvesini aşacak mı bakalım.
doları bu aralar tırtıklıyorlar.......ilginç ..... herkesin beklediği olmaz yazmıştım.....
Geçen muhabbette açıldı, biri soruyor
Abi çok fazla eleman çalıştırıyoruz, iş yok çalışan çok
Dedim ki
Masayı sırayla kullansınlar elimizde fazla masa yok, masa bulsak bile odada koyucak yer yok dedim