Ödenmiş sermaysi çok düşük..keşke bedelsiz verse.
Printable View
Ödenmiş sermaysi çok düşük..keşke bedelsiz verse.
Ooo 20 gelir demiştim 12.8 gelmiş hiç yoktan iyidir
Aklimizi alacak aklimizi :)
https://youtu.be/qao7VcuLNJo?si=79jb66ZBoBdX5TK6
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temettü bonus
ancak; 3. çeyrek gerçek olacak
+/- 2 milyar sapma ile 10 milyar fena olmaz, hayırlısı
Dudu abi patlat bi KAP sen de.
KAP
Dudu : Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde en az net 20 lira beklediğim Froto temettüsünü çam sakızı çoban armağanı 12.82 lira net vermesi üzerine ahtapot, kalamar, jumbo karides, deniz börülcesi, sinarit, izmarit, barbun, tekir ve deniz levreğinden oluşacak tabağımı jumbo karides + palamut olarak güncellediğimi tüm kamuoyuna bildiririm. Syg.
Yetmez ama Evet.. patlat bi %100 bedelsiz.
Aliiiiiii
43+12 = 55 lira mı etti şimdi toplamda. Avro olarak kaç ediyor toplamda bilen var mı?
Bu temettü ile anladım ki Amerika’da ki ana şirket tek cent e bile muhtaç. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Zira 6 aylıkta şirket yüksek faizle 25 milyar banka kredisi kullanarak işletme sermayesi yapmıştı kendisine. Ford Otosan ikinci temettüleri nakit akışından verir. Ben ihtiyatlı olmaları zarureti sebebiyle vereceklerini sanmıyordum ama verdiler. Bunu yapmak yerine sürekli artan işletme sermayesi ihtiyacı için bankalardan daha az borçlanmak şirketin finansal sağlığı adına daha doğru olurdu. Neyse olan olmuş, bereketli olsun.
2025 yili icinde 2.5 Evro temettu alacagimi umuyorum.
2026 dan itibaren de her sene min 3 evro..
Yarin %5 daha artsin, burada 1 kisi bile kalmaz bu temettu icin
1000 liradan temettüye girse yüzde 1.2 temettü verimi. Yüzde 1 için o kadar tantanaya değmedi.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ford Otosan'ı tebrik ediyorum. Bakalım benim dediklerimin çıkacak mı. Umuyorum bu rakama ford amerika memnun kalmıştır...Keza elindeki payları borsada satışa konu yapmak isterse, cehennemin kapıları açılabilir. Türkiye de hiç bir hisseye yatırım yapmanın doğru olmadığını, temettünün hikayeden başka birşey olmadığını ifade eden bir grup var. Sanırım bir kez daha haklı çıkacaklar...
Syg.
Yalnız değilsin abim allah bereket versin, temettü verimi hesabı kişilerin maliyetlerine göre değişir gelecekte hisse başına karların artması ile daha da verim artar. Çok değil 2020 nisan civarı 50 tl ye froto veriyorlardı böyle hisseleri karlılık sorunu çıkmadıkça sonsuz tutmak lazım .
Syg.
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar gün içinde 40 lira fiyat farkı (marj) oluşuyor, adamlar ne paralar kazanıyor aklınız durur. Siz de bekleyin ki 1.000 lira olsun.
4-5 yılda 960 liradan 1.250 liraya yani %30-35 de yükselemeyecekse yemişim öyle şirketi. İmkansız bir şey bu bana göre.
Umuyorum bu rakama ford amerika memnun kalmıştır...
Ford üst yonetimine prim diye dagitirlar. Popolarini yayip müesses nizami devam ettirmenin de bir mukafati olmali...
Bedelsiz dedikodusu fos çıktığı,
Temerttu balonu söndüğü için
Babalar paralari fayizde isletirken hisseyi taşıtmak için geriye 9 aylık bilanço havucu kalıyor.
Şurada 5 kasıma ne kaldı canıım!
Yarın temettü şerefine 1.000 liraya değdirir tahtasını cilaladığımın tahtacısı. Cuma kapanışı nedeniyle bakalım nasıl kapatacak. Oynak bir gün olacak. Temettü beğenilmedi ayağına aşağı basıp yukarı da çekebilir.
Traktör son bilancodaki toplam naktin yarisini dagitinca, 8 milyar falan da bizimki verir dedim 5 milyar verdi bereket versin, Turkiyede 2 kez temettu veren sirket bulmuslar begenmiyorlar hayret dogrusu...
Yine nahoş olan yuzde 5 yeşil ardina seans sonrasi kap düşmesiydi, insider koç şrketlerinde alışageldik birşey değil...
az miktarda vermiş olması sanki vermemiş gibi bir hava oluşturdu, daha fazla verebileceği miktarı yedeklere attı iyi de oldu şirket için, inşallah hisseye de pozitif yansır.
Froto tüm yatırımlarını tamamladı, bundan sonra hisse yükselirmi bilmem ama bilançolar kötü gelmez. Bence Bedelsiz vermeyeceği kesin değildir. Genel kurulda karar çıkabilir. Küçük te olsa bir ihtimal var
Fordda hala aklı başında birileri var, hem geleneği bozmadı hem temeli riske atmadı... vermek için vermiş oldu... Zaten istese de daha fazla veremezdi ya neyse sonuçta bir çılgınlık yapmadılar iyi bir şey
Bozdur bozdur harca. Oysa 40 50 ler hatta 60 65 ler havada uçuyordu .
Kemal sunal'ın üçkağıtçı diye bir filmi var ya..
Orada bizim Rıfkı efendi hazretleri (kemal sunal) , Satılmış ağa'nın (ali şen) tarlaya sakladığı 1 teneke altını bulur. Sonra altınları kahvehanede köylülere pay eder.
Tenekede son kalan altını da Satılmış ağa'ya bahşiş diye verir.
Bu temettüyü de biraz ona benzettim.
Alın size bahşiş der gibi :)
https://youtu.be/yHBeIO-OoSo?feature=shared
Çok doğru.
Begenip begenmemeyle borsada oluşacak fiyatin hiç ilgisi yok.
Bugün fiyati hiç geri çekmemesi, seans kapanisina sürekli yukari sürmesi şüphe uyandirdi.
Kafalarinda bedelsiz senaryosu varsa , bunun hazirligini yapmalari lazim.
Hamallara yiktiklari malı illa ki geri toplamaları gerekiyor. Yoksa bedelsizin kaymağını kendileri yiyemez, ortaklar çoğalırsa tezgah dağılır.
Önemli olan şirketin geleceğidir. Büyük yatırımları mevcut. Şirketimize güveniyoruz. Froto, bist100 de en güvenilir şirketlerin başında gelir. Bu sene, bu yatırımlara ve ekonomik krize rağmen yine de hatırı sayılır temettü verdi. Şirkete teşekkürler ediyorum. Daima sağ olsun var olsun. Saygılar.
Yatırımlar ile ilgili son durum nedir? Bilgisi olan var mı? Yatırımcı sunumuna göre bu yıl sonunda bitiyor. Kredi ödemelerimiz devam ediyor.
https://www.fordotosan.com.tr/tr/yat...imci-sunumlari