Zaten bu hissenin açıkçıları olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsın açıkcıları. Yapsanıza açık hadi yiyiyorsa.
Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açıkçaların açıklarını kapattırsa o zaman belki düşer. Ytd
Printable View
Zaten bu hissenin açıkçıları olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsın açıkcıları. Yapsanıza açık hadi yiyiyorsa.
Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açıkçaların açıklarını kapattırsa o zaman belki düşer. Ytd
Haksız mıyım Orhan hc
Benim yaşımı sormadın muhtemelen yazılarımdan az çok ruhumun genç olduğunu anlamışssındır. Ytd
Ziyaretçi sayımız 9 oldu. Açıkcılar mı acaba. Dokuz doğursunlar.
Tahtaci dayucuğum bile bıktı bu uyuz hisseden, karambole arada limanda gitti. Artık 1 limanımızda yok.
Alttan aldım üstten okuttum yapabilen ehh işte ölmeyecek kadar buralarda kuru ekmeğe talim ederek tekkeyi bekliyor işte.
Endekis 11500 olmuş zirve üstüne zirvesini tazelerken bizim ki daha 25 taleyi bile göremedi bırak zirveyi şurda kalsın.
Neyise
Madalyonun 1 de şu tarafından bakalım,
Bugünkü kırmızı için
Malları elinden kaptıranlar için 1 güzellik yapıyorlar deye avutalım kendimizi
Bugün bir 2230 beklerdim en az. Olmadı 2154 kapanışa da fit im. Bugünlük Ytd
Bugün lingoya kapanışta kamyon çarptı. Hatta dozer. Neye gelicem borsanın son yükselişini lingo ile başlamıştı. Ha bununla klasmanı farklı olsada, sadece not olarak bulunsun. Ytd
Ne taraf ağır basarsa giren çıkan durumuna göre karar verir.
Çıkanlar için zor bir durum, alsa bir dert almasa bir dert! Alırsa ya düşerse, almazsa ya çıkarsa! Vay be.
Ytd
Üye sayımızda azalma varken, ziyaretçi sayımız artıyor. Dikkat çekmeyi başardığını düşünüyorum. Düşüşte olsa alıcı bulacağının delaleti bu! Kralll. Ytd
Yine sinsi hareketlere başladı. Sinsinati. Ytd
Neden sinsinati acaba? Yatırım fonları mı desem, citi mi desem teb mi desem ne desem! İyi topladılar demiyorum ama iyi toplandılar diyorum. Endeks ve bazı hisseler saldı ama buna saldı diyemeyiz. Ha ortama yükselirken sonradan uymuştu ama düşerken başı çekerdi çekmedi.
Bindirme mi yoksa indirme ile mi meşgul onu da bilemiyoruz. O iki kırmızılı flamadan, bir yeşil mum çıkarmı onu da bilmiyoruz.
Yok yahu sende tarağı buldun, saçını arama, abartma denilebilir. Olsun desinler düşerken kazanın doğurduğuna inanmayıp, yükselirken doğurduğuna da mı inanmayayım.
Düşüş olursa da eyvallah ederim. Ytd
Yarında böyle dinlenirde kol gibi düşmezse ya o iki kırmızı muma bir küçük kırmızı eklerse yukarıda soğutma çabası olası. Gönül uzun yeşil bir çubuk şişik indikatörlerle çok zor olsa da Tabi bu Petkim her numara var. Her zaman apartta beklemek lazım yeniler için özellikle. Biz eskilere komaz neler görmüşüz der geçeriz. Ytd
O ne sinsidir ooo
Düşürse bi dert düşürmese bi dert
Misal
Düşerse, malı elinden kaptıranlar tekrar gemiye biner, ee bizim taktaci senmisin binen diyip bu seferde gemiyi kıç üstüne oturtur.
Düşsede alsak diye bekleyen mutlaka vardır :he:
Düşürmese, bu seferde endekis göçüyeahh ya çoğu hisse şır şır ben nereye kadar tutucam bunu deye al sana bi dert daha
Hadi bakalım taktaci
Çık işin içinden :)
Yanlış anlama, sana kızdığım falan yok
Sonuçta herkes maliyet düşürme derdinde, koftehour 2 yıldır parayı pula çevirdin burda, sende bizden birisin artık :kahkah:
Öyle bir zamanda yırtıldı ki kimse işin içinden çıkamadı, bunda. Ne denilse bununla ilgili doğrudur. Her sözü haketmiştir, her şeyi yaşatmıştır. Normalde evlat olsa sevilmez, ama evlat işte diğerinden ayıramıyorsun evlat olarak.
Şöyle bir şey var bunu arada yazıyorum, bu gerçekten sert bir yükseliş oldu ve epeycede dikkat çekti. Fakat bu ilgi çekişi öyle tavan olarak yapmadı, keza hacim olarakta yapmadı. Sadece takip edenler görmüştür bu farkı, yoksa yüzde 4-5 yaparak çaktırmadan ilerledi.
Ne zaman yüzde 10 yapıp hacimde ilk 5 e girer o zaman dikkat çeker hal alır.
Düşerse de yine de bir ilgi odağı oluşabilir tabi finansallarına bakılmazsa. Doktor bu ne diyebilirler girecek olanlar. Ytd
Bu akşam ki klipte benden olsun, kah güldük kah ağladık burda beraber 2 yılı devirdik, daha önümüzde 8 yıl var, du bakalım neler neler olucak.
https://youtu.be/X49stVA8Trs?si=fdk-eIVGW1OFjsBP
Sistemi kurmuş ağalar. Güniçi yükselecek hisseleri önce sert yukarı alıyorlar, akabinde diğer düşecek hisseleri, güniçi sert yükselmiş hisselerin düzeltmesinde düşecek hisseler yerinden kaldırmıyorlar. Bugün bankalar, dün yancılar, yarın artık hangisi ise havacivalar.
Piyasada para yok aynı parayla dön babam dön.
Oradan buraya, buradan ötekine, ötekinden diğerine. Ytd
Bizde şu şeytan üçgeni içerisinde Mercedes’e biniyoruz, sanıyoruz. Ytd
Hal böyle olunca zirve tazelemiş endeksi tutmakta zor olmasa gerek. Ytd
simdilik PETK e veda.
Cok daha iyisi olabilirdi, kalanlara bol kazanclar
Daha önce de bir kaç kez yazdıklarında fake yapmıştı. Yanlışım yoksa o zaman o süreçte yazdığın malı kaptırmış olman lazım. Ve çok kısa marjlarda bunu yapmak biraz kumar. Eğer dinlenmeye geçtiyse beklemek ve izlemek daha doğru kanımca. Eskiye göre alışılmışlıkların dışında hareketini yaptı hele bir rayına otursun. Ytd
Orhan hc esozcan abi gibiymişsin. Saatlik hatta dakikalık.
Sihirli rakam 2112 olmalı kanımca, günlükte. Ytd
Beyler pavyondan kendini kurtarabilen oldu mu? Eski sayfaları okuyamadım.
Aylık istenilen kapanışı yaptırmayacaklar bu ay galiba, yarın son gün. Genel olarak voaliteli bir gün olur yarın. Huyluyu huyundan vazgeçirmediler, kapanışa doğru yine gömdüler. Son dakikaların bir takımı vardı ona benziyor. Ytd