ciddi bir satış baskısı var sanırım 4 lü fiyatlar göreceğiz endeks hala 110 binde şuan da,Akbank fiyat 82 bin endeks fiyatına geldi.
Printable View
ciddi bir satış baskısı var sanırım 4 lü fiyatlar göreceğiz endeks hala 110 binde şuan da,Akbank fiyat 82 bin endeks fiyatına geldi.
Valla bu endekste bu fiyat ise işimiz işYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,x li fiyatlara kadar yolu var. Dolar bazlı eski günlere gelmek için 10 kat artış gerekiyorsa şuan ve buna ilişkin bir tepki oluşmadıysa. daha da düşüşle 20 kat artış gerekmesi arasında bir fark yok. Ha 10 kat ha 20 kat.
Londra swap 1050 oldu.Sabah 200 lerden 800 az once 1050.Ne guzel sat bankayı al tl yi sat tl yi sonra da dusukten bankayı al.Biz de seyredelim.YTD
Dayaga yarım saat ara geldi.Insafa geldiler.YTD
devre kesti kağıt
İnanılır gibi değil, rezaletin ötesi....
Bu ikinci devre kesisi son zamanlarda.Yukaarı devre kesmez de buna alıstık.YTD
Hasan Tahsin ilk kursunu gibi ben de yabancıya son kursunu attım. Bana mısın demedi?Son bir yılın en dustugu de geldi. YTD
Bankalarda açığa satış mı yapılıyor? Bu bilgiyi nasıl edinebilirsin?
yabancılar(hintli,rus,ve içimizdeki irlandılardan oluşan çete) yurtdışı tl pozisyon açığını kapatmak için borsayı satıyorlar. doları tutmak adına borsayı feda etmiş durumda merkez bankası şuan. Karakterli bir şirket olsa akbank geri alım yapardı ama maalesef onlarda cibiliyetsiz.
Lutfen kimse dusus pandemi ikinci dalga demesin havacılık sektörü yuzde 3 ila5 arası yukarıda bugun. Sadece bugun yuzde 8 negatif ayrisma var bu bir yıllık faiz gelirinden cok. Allah sabir versin. YTD
2018 Ocak ayında parasını altına yatıran Ayse teyze ilkokul mezunu.Ona torunu ben bosuna mı yuksek lisans ve doktoramı finans sektorunde yaptım Ayse nine sen ne yapıyorsun paranı buraya koyalım bir gram altin yerine sana 9 adet cillop gibi Ak hissesi alalım bak Sabancının ortagı ol der.Ayse nine oglum benim aklım o islere ermez ben altın alıp bir kenara koyarım der.Delikanlı kızar ben hisse alacagım.Bugun Ayse hanımın bir gram altını 444 olmustur 162 den.1 gram altın simdi 90 ak hissesi eder.Delikanlı iki sene temmettu alırım derken o da gelmez.Ilkokul mezunu ninesinin yatırımına bir de kendisine bakar diplomaları yırtıp atar.Bu hikaye dogru mu yoksa fiktif bir hikaye mi?Kurgusal olsa da durum burada diplomalı okumus yatırımcıların hali ozetle bu.YTD
Açığa satışlar günlük bülten diye bir pdf raporda görünür.Bu rapor borsa istanbul tarafından seans sonrası gönderilir.Yani aliskanliklar geregi pek bakan bile olmaz.Gizli saklı uydurmaca bir düzendir bu borsa işi.Aciga satanda kendileridir bence.Hisseyi kaldırıp ne yapacaklar.Dusuk fiyatıyla al sat daha çok kazandırıyor.
Yabancının sattığı kısım sadece kar kısmıdır. Voleyi vurmuş elde kalanları kafasına gore elden çıkartıyor. Kusura bakmayin ama benim durumda çöldeki bedeviye döndü bu arada.
Ytd
Xxx cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezillik , valla rezillik billa rezillik, çok değil 6-7 yıl önceki seviyeye gelmesi için 7kattan fazla artış yapması lazım. Çocuğu orta öğretime başlayan bir vatandaş çocuğunun üniversite parası için bunlara güvense demek ki çocuğunu tamirhaneye vermesi gerekecek.
Sayın Yoruk
O zamanlar cocugu universiteye gonderirim diye akbanka yatırım yapan adamı karısı coktan bosamıstır.Cocuk da baba mısın sam babası mı belli degil diyerek babasını tanımıyordur.
YTD
200 gunluk hareketli ortalama alti cok az hisse var. Ak bu ortalama olan 578 e cok uzak yuzde 13 ten fazla altında umarım yonetim bundan kendilerine pay cıkarır. Biz payımızı aldık. YTD
Bugun acıga satıs 181 milyon olmus.Oynaklık 6.8 . https://www.yatirimkredi.com/aciga-s...pilan-hisseler
YTD
Sabancı hisselerinden uzak duracaksın.. borsanın altın kuralı... bunu yıllar önce tecrübeli bir borsacı demişti... acı tecrübe oldu benim için... Sabancı ların 1 nesil daha devam edeceklerine inanmıyorum.. bu ahlaksızlar yok olmaya mahkum...
Teşekkürler. Bu sayfadan açığa satışları takip edebilirim. 👍
Insallah bir gun o sayfaya ihtiyac kalmaz.Son aylarda sayfa alexa verilerine gore rating patlattı.Bu tahtalarda acıkcının malını elinden alacak pisman edecek tahta hakimi ya da sahibi olmalı.Bu at oynatmaya yuksek halka acıklık ve yabancı oranı sebeb oldu.Halen yuzde 50.YTD
Link için teşekkür ederim.Faydalı bir bilgi.
Buradaki yatırımcılardan herhangi bir hissede açığa satış yapan varmı acaba merak ettim?Varsa hangi aracı kurumla çalışıyor?Isbankla çalışıyorum öyle bir seçeneğim yok diye biliyorum.
Birde tv reklaminda Sabancı adana camii diye reklam gösteriyor. Dönüş ancak onadir.Fazla moralinizi bozmayın.Hepimizi malesef matrix yaptılar.Ekran arkalarında ömrümüzü hayal kurarak geçirir olduk.
[QUOTE=yoruk;4644669]yabancılar(hintli,rus,ve içimizdeki irlandılardan oluşan çete) yurtdışı tl pozisyon açığını kapatmak için borsayı satıyorlar. doları tutmak adına borsayı feda etmiş durumda merkez bankası şuan. Karakterli bir şirket olsa akbank geri alım yapardı ama maalesef onlarda cibiliyetsiz.[
Yazdıklarınızda çok haklısınız. Hatta eksik bile, Sabancı Holdingin sadece adı kaldı, çocuklar darma duman herkes kendine göre holding kurdu. Herkes kendi işiyle daha çok ilgileniyor. Akbanka neden sahip çıksınlar. Turizm zayıflamış, havacılık zarar yazıyor PFSUS düşme değil artıyor...Diğer bir Konu ise "İçimizdeki İrlandalılar" dan yoğunluk olarak en fazla nerede dense ben Sabancı Topluluğu diye cevap veririm. Üniversitesinden tut herbir şirketine kadar...Herkese sağlıklı ve Bol kazançlı günler...
Nisanda biz 6 iken isc bu seviyedeydi.Simdi yine aynı.Fakat biz yuzde 18 asagidayız ona gore.Iste hissesine sahip cıkan grup geri alım yaptı,sisecam birlesmesi.Bir de bunlar gibi devekusu misali basını kuma gomen.Piyasa da fiyatlamayı ona gore yapıyor.Umarım bir an once harekete gecip hisselerine sahip cıkarlar.YTD
Euro, altın, dolar topuklamis vaziyette.Altin gözü 500e dikti,makinalar çalışıyor. Ondan al bundan sat ve soruyorum bu iş nereye kadar böyle.Bu düzeni kuranlar elbette bu işlerin hesabını iyi yapmışlar.Aciga satış falan hikaye.Hadi birisi satmış kim almış o kadar lotu.
Bu işleri çaycı aga iyi bilir.Gelsinde versin bunlara bir ayar.ytd
baskı sürüyor maalesef sanırım citi ve deutche satmaya deva ediyor,bayram sonrası 30 küsür milyon lot satmışlar ama hala 1,5 milya lot var ellerinde düşüşte endeksten fazla düşüp tepkide daha az yükselmeye devam ederse 4 lü fiyatlar çok rahat görülecek gibi görünüyor.
Yıllık bazda %30 ekside kağıt birde zarar etse demekki sürünecek.
haftalık grafikte 5 uzerinde tutunması lazım altında günlük kapanışlar daha da aşağıya hareket işaret ediyor.
Yine kamyon devrildi. Yatırımcıyı iyi kafaya alıyorlar.
endeks dipten yüzde 3 yükselmişken akbank dibini arıyor..
https://i.hizliresim.com/Gf6567.png
Dibi aradıkça daha da dibe gidiyor YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 Ocakta 100 akbank hissesi alan 138 euro bozdurup aldi.Bugun 60 euroya dustu parası.Lotu gene 100 lot.Hayırlı kazanclar.YTD
5,02-5,03 e geldi hala geçemedi...
https://i.hizliresim.com/ZobdSh.png
çöphane...
https://i.hizliresim.com/lgq8Le.png
yıllık düşünce. y.t.d.
https://i.hizliresim.com/CBQsXg.png
tekrar düşeni kırma denemesi yapıyor..
https://i.hizliresim.com/NTUPmo.png
Hedef 3 lira binmeyen kalmasın.Ucak kalkiyoo.Ucacak gibi ama suda gidiyooo.Sakalsiz hoca alma demiş.
Sikinoski ahaonadako bir yatırım yatirdim kuruluşu 3 lira ile şiddetli al veriyor. Göstergeler artık gosteremiyoo Su oklar asagiyi gosteriyooo.Ha bende kafayı yiyooo..kahakahakahkahkah.ytd
Grafik al diyor muYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun ortalama islem hacmini ikiye katladı.Umalım ki satan satmıs olsun artık.Iyiye yorarsak.160 milyon lotu gecti.Ortalama 80.Hayırlısı olsun da ekside olan tek banka hissesi o da su an gercek.Ekurisi Garan yuzde 1 den fazla fark attı.Isc yuzde 4 e dayandı.Bize de sabır kaldı..YTD
Sswap ta tl ye sıkışan türkler galiba, bugün akbank 21 milyon,işbankası 13 milyon satmış !!
Elin adamı geri alım yapar bunlar 5 tl ye satışta..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.