Anlaşırlarsa en büyük bomba israil ile suriye den gelicek Abd sıkıştırıyor Şara güneyi teslim edecek suriyenin güneyde askeri olmayacak , hiç bir uçak , hava savunması almayacak maddelerde güneyi kontrolü israile geçecek gelen haberler doğruysa
Printable View
Anlaşırlarsa en büyük bomba israil ile suriye den gelicek Abd sıkıştırıyor Şara güneyi teslim edecek suriyenin güneyde askeri olmayacak , hiç bir uçak , hava savunması almayacak maddelerde güneyi kontrolü israile geçecek gelen haberler doğruysa
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
13s
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu:
"Türkiye, dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini alacak ve lider ülke haline gelecek."
25-30 senedir bu koltukta oturup aynı yalanları söyleyenlerden
Halk TV
@halktvcomtr
·
14sn
İsmail Saymaz (@ismailsaymaz
), Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyon ile ilgili konuştu:
"Bana gelen bilgiler Ankara operasyonunun başka halkaları olabileceği yönünde. Ankara üzerindeki kıskacın daha da büyüyeceği yönünde duyumlara sahibim."
Yeni Ulak
@YeniUlak
·
36sn
Mansur Yavaş:
Ankara'nın en büyük hırsızının tweetine bakarsan, kendi kendilerince Ankara'ya operasyon yaptırıyorlar.
Gözaltına alınanların biri hariç tamamı AKP döneminde işe giren çalışanlar.
:) :) :)
Burada yazılmıştı galiba Kilimasan az almıştım 43TL de gönderdim ve bugün tavan ya 50.25 TL de :(
bence önemli olan konu hava yolu şirketlerinin yolcu uçağı alması değil.
önemli konu F16- F35 .
Boyink reyis zaten isteyene yolcu uçağı satıyor. Bunların finansmanı da açıkçası alan şirketin problemi.
gerçi bizim forumdaki mühendislik pruofesörleri ef 35i beyenmiya ama yapicik bişi yok.
Muhbir
@ajans_muhbir
·
6d
Mansur Yavaş: “Önceki döneme ilişkin 97 dosyayı savcılığa verdik. Nasıl olur da tamamında takipsizlik kararı verilir?â€
f35 sadeec trumpın yetkisinde değil senetoda güçlü isimler var bu programa girmememiz için f16 modernezasyonu olabilir ne eurofıhter alıyorduk bence buradaki alış veriş farklı ha bu maya tutarmı perşembe görüceğiz gerçi bize çok olumlu görüşme oldu , iki ülke alış verişte şu milyar dolarlar çıkacak vs ama bak geriye 10 senedir aynı seneryolar ben büyük birşey beklemiyorum ortadoğuda israile yol verip orada konjektör oluşturmaları bizim jeopolitik elimizi zayıflatmak için zaten oda tıkır tıkır işliyor.
RTE yapacağı ülkedeki iç barışı iç siyaseti düzeltmesi içerde güçlü olursa ülke dışarıya karşı daha korku verirsin ama içerisi gördüğünüz gibi.
çelik,enerji tahtalarıyla ilgili dedikodumu var yeşildeler
Dedektif
@haberdedektif
·
23 Eyl
Bakan Işıkhan: (Çalışma sürelerinin kısalması hk.)
— Ülkemizde çalışma süresi 45 saattir.
— Yaklaşık 2030 yılına kadar daha çok üretmeye, daha çok çalışmaya ihtiyacımız var.
— Mesai saatlerinin kısaltılması gündemimizde değil.
Ali Mahir Başarır
@alimahir
·
1 sa
Şimdi de sıra Ankara’ya geldi. İkisi aktif, diğerleri eski çalışan 13 kişi gözaltında.
Bu soruşturmanın ahlaki boyutu Melih Gökçek’tir!
Hakkında milyarlarca liralık belgeli yolsuzluk iddiaları ve yüzlerce şikayet olan bu şahıs elini kolunu sallayarak geziyor.
Sabahki operasyonu da geceden haber veriyor!
İşte bu adalet anlayışı, muhalefete yönelik uygulanan bu düşman hukuku iktidarın sonunu getirecek.
İktidarla birlikte tüm utanmazlar da gerçek adalet anlayışı önünde gereken hesabı verecek!
https://x.com/alimahir/status/1970378473127444833
https://x.com/gusholderhaber/status/...PxZ1rxdXA&s=19
Adalet olmazsa, herkes kendi adalet ini uygular..
Etkili Haber
@etkiIihaber
·
16s
Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk karşılaşmasını anlattı:
"O zaman ben bıyıksızdım. Bana bakıp 'Bu hocalar da hep bıyıksız oluyor' dedi.
O günden sonra bıyık ve sakal bıraktım. Ama şimdi karizmasını görüyorum. O günkü halimden daha iyiyim."
https://x.com/etkiIihaber/status/1970177129204826521
bakan bey Nebatiden sonra en gözde bakan olacak gibi son dönemlerde anlattıklarına bakılırsa:)
ADAm katil olmus ama çok iyi yapmıs 3 ay kadar öncede gölçükte 75 yasındaki sahıs dolandırıcı galerici ve oğulu tahtalı koy nufusuna kayıt ettirdi.Allah razı olsun ki daha genç yastaki baska birinin katil olmasını engelledi...insaattan ev almak yeni TR sartlarında zulum.Bursada bakyapıdan daire aldık adam alamadığı parselden sattığı dairleri insaa ettiği blokların giriş ve catı katlarına ilave etti.8 kat diye aldığımız blok oldu 10 kat.üstelik mazeretleri de zemin uygun değildi.8 kata uymayan 10 kata nasıl uygun olavcak tam TR bilmecesi.aynı firma 6 ay önce ön ödemeli satıstan binlerce kişiyi magdur etmişti...Bir diğer örnek Bursa Akpınar kentsel dönüşüm projesinden , orta bolum , mudanya yoluna cepheli oturmak için ev aldık.Her hafta sonu insaatın gidisatına bakmaya giderdik.2 hafta önce ytong tuglaların pencere kısımlarının kapalı oldugunu esim farketti.30 yıllık muhendis olarak açıkcası farkedemedim.Aradık şirketi efendim bellediye izin vermedi orta bolumdeki daireler Mudanya yoluna değil tam tersi arkaya bakacak...o cephe için ekstra para odedik vs alırken...neyseki yan dairelerin planı değişmemiş ve satılmamıs guya ordaki daire ile takas yaptılar..............aklı olan temelden insaat işinden uzak dursun......ytd
FROTO dün 110.50 açılışın var..Vadeli
Bugün %8 aşağıdasın.. Bu nasıl hesap??