1.60 üzerinde cıkmayınca satmak cazip deyil bu fayizle fayiz temeddü dekleminegöre yönbuluyo
Printable View
1.60 üzerinde cıkmayınca satmak cazip deyil bu fayizle fayiz temeddü dekleminegöre yönbuluyo
Bugüne kadar tekrar Alttan aldım. Bu ara biraz zorluyor
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fayizler 10 larakadar düşenekadar birikdirmekde fayda var 2 leri görürüz senelik 24 milyon ker yapsabile ceklerdeki sıfırlar artmaya başladı bunabalı kerda artma yaşanır
1.38 fiyatdan 50000elbin alımyazdım satan olursa alcam
Hemda aşa gelmez
Var bi sıkıntı kar satışı yapmadan gidiyor.
bilançoyu fiyatlıyor sanırım. nazar değmesin.
1,55
Hicsad mak isdeyen yokgibi garfa yı yakalaması lazım
İyi gidiyoruz hadi hayırlısı 10 da birini kaptırdık ama olsun iyi gidiyoruz hergün %6.7
Fayizle başa baş sayıl buralarda sürünür temeddü acıklarsa yılbaşındansonra temeddükadarda yükselir
Yayla +10 yaptı aynı an - 10 yaptı spk hiçbir şey sorgulamadı. Crdfa yı sorguluyor ilginç agresif hareket yapmıyor ondan mı rahatsız oldu spk ytd ytd
Spek bas alırsın.....
Bilanco bu ak şam gelebilir genelde cumaları gönderiyorlar
Genelde akaryakıt ceki bozuyorlar akaryakı fit ardışı olumlu yansır
Erkan hocam garfa dan çok güzel kar geldi
Garfa kar:28.3 milyon
sermaye si crdfa ile aynı 79 milyon
Gecenyıl alacak larıvar ondan yük sek
Borsa bugün düş meseydi 1.70 denemesi gelebilirdi
Dalgalannadan hic para kazanamadım busene elimdekinide kapdırmadım gecenseneni temeddüdü yüzde 50 pirim yapmış oldu
Kaptırdığımızı 1.53 nin üstünde zararına koyduk hadi gidiyoruz dedik ******** 1.40 gördü.
https://i.hizliresim.com/bvLq68.jpg
aylık takas
Bilanca bu akşam gelirse bâyramdansonra yön bulur yılbaşınakadar cok sert fayiz indirimi gelebilir hisseni cazibezi dahacok artar şu anda crdfa da fayiz indirimini satın alıyorlar.
DeutscH 135 bin alım yapmış yabancı girişi olmuş
12.792.674 bukadar keryapmış 6 aylık hüsran gecen ceyregöre düş müş
Hüsran katiliyorum kasasındaki o kadar nakite ragmenSM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık bazda yaklaşık 26 milyon tahmin ediyorum. Yılsonu na yakın sürpriz yapıp 4 çü temettü yü verse süper yatırdığımız parayı almış oluruz
Repo fayizleri 26 yüksel meseydi 16 milyon ker gelebilirdi 3 milyon gibi ekstira fayizödenmiş müş deri kaybetmemek icin 2 pu an gibi fayizi müşderi yansıtmamışlar oda kerlılı dü şürmüş müş deriye ödedselerdi 18 milyon ker yapmamız lazımdı ana sermayeyibile fayizleri 24 olarak baz alıp kullandırılmış
Temeddü haberi her an gelebilir
Ağzınızdan bal damlıyor sayın erkan. Kaynak sağlam mı
Temeddü acıklarsa 2 tl görürüz
Merkezbankası yeni fayiz toplantısında yine fayiz indirimi gelecekdir fayiz kar şısında hisseni cazibesi artı cakdır 3 ceyrek bilancoda fayiz indirimini müşderiye yansıtmassa kerda citdi artış olabilir gecmiş yıl bilancolarda fayizindirimi kerlılı artdırmış
Deucebank 182000 aded almış birayda yabancılar almaya baş ladı ıcbc 70000 binaded almış ciddi yabancı alımı var
Hisse güzel ilgi var sürek al sinyali veriyo alıcıdavar satıcıda dolar bazın yeni hedef ler oluş ması lazım