sen ne bilmiş şeysin öyle yok teknik yok yok bilmem ne harcatma kendini buralarda
Printable View
sen ne bilmiş şeysin öyle yok teknik yok yok bilmem ne harcatma kendini buralarda
kısacak bir şey yok investing yada bigpara ya baktığın zaman o grafikleri görüyorsun ,,ama çelebi de grafik de tutmuyor sebebi belli,
yanlız bu kadar geri alım Çelebi değil de başka hissede olsa şu an değeri 130-140-150 arası olurdu hisse emin olun,,, 3.5 ay bekletip aldığım fiyata zor sattım,,aklımda gübre sektörü vardı ilaç sektörü vardı hepsi 2 misli oldu 3-5 ayda bu basiretsiz Çelebi ile inatlaşmam yüzünden fırsattan oldum
Çelebi de 6 aydır ayni film oynuyor,senaryo aynı, başrol oyuncuları da aynı , veryansın yapanda figüranlar(küçük yatırımcı) :) :) :)
Bu kağıt günlük değil vede celebi toplamayı bitiremedi ve baskilaniyor yuzde 90 a az kaldi kusuratlarda 89....acaba 95 e getirip borsadan cikacakmi yoksa 90 da mi tutacak
Ayrica actetia gurupa 134 tlden satılmıştı belli oranı doco yemek veriyor nerelerde bu kağıt buralarda durmaz ancak ne zaman onu bilemem
axaray
kızmana gerek yok kademeleriniz bom boş birisi 300-500 lot satsa al aşağı olur :)
İste mesele o kendilerinde çünkü bu fiyattan ky girmesi zor bu nedenle robota bağlamış isi dikkat et 1 lot yazip bekliyor
Bu arada yatırımlar dan dolayı sanki 9 aylik parlak gelmeyecek seneye cok iyi bilanço aciklar bekleyebilene
Bu osmanlı yatırım çelebi tahtasında çarpıla çarpıla bi hal oldu. Yine çekmiş 7700 lot yakında acele ile 96 ya kadar verir.
geriye dönük hareketlere baktım 3-5 ay öncesine aracı kurumlar hep çarpılmış,öngörüleri hiç tutmamış en son İntegral al diyor tam tersine hisse düşüyor, ilginç olan 100 üstü belki 15 kere denenmiş 117,80 kadar çıkmış ama dönüp dolanıp ÇELEBİ HAVACILIK HOLDİNG in alım yeri hep 97.00, yani bekleyene hiç bir şey kazandırmamış sanki kurgu çelebiler hisseyi toplamak için bence herşeyi yapıyor bıktırıyor, yıpratıyor,etik mi onu bilemem yoksa en az 134.000 olması gerekirdi ama imkansızzz sonucu belli maç gibi , Galatasaraya geçmiş olsun bu arada :)
Takip eden arkdaşlar bilir hisse ellilerdede çok süründü o zamanki şirket taktiği 50 TL civarına 40-50.000 lot alış yazıp bekliyorlardı. Aylar sürdü 50 nin geçilmesi hatta 50 de iken bir kere tavan görüp tekrar 55-56 seviyelerine geriledi. Ancak piyasadan bu kadar lot toplanmışken 100 ü geçemeyeceğinii düşünmek biraz hayalcilik. 100 üstü kalıcı olması hindistandan Gelecek bir habere bakar.
Yatırım finansman yine tahtada at koşturuyo
100.00 sağlam bir şekilde kırılmadan Çelebi ye girilmez eğer kırılırsa tepe noktasını 117.80 i mutlaka test eder,130-140 lara yol alır ,, 100.00 ün kırılmasi için sağlam bir kar yada ihale haberi ve 97.00 üstü geri alım olması lazım geçen sene 50-60 takılma bu fiyata, 4 sene önce de Çelebi 34.000 idi usd 2,20 filandi aman aman bir getirisi yok yani , iyi bir haberle 100 ü sağlam kırarsa alırım,herkese tavsiye ederim yoksa 97.000 6 aydır aynı fiyat ,,bunuda sahibi belirledi zaten ..
Bu gün borsa %2 arti, çelebi patron baskisiyla 97.00 civari eksi kapatir..celebi holding oynuyor biz seyirciyiz :) :) dikkat edin endeks 2 haftada %10 pozitif yapti celebi aksine sert düstü bunlarin niyeti 100 üstü baskilamak ,96-97 lerden toplamak :) :) takdir ettim 6 aydir iyi oynuyor 1 lot aldim gırgırına :)
Tahtada şöyle bir ticaret oluştu 97.05 den al ödediğin komisyonun üzerine biraz kar koyup sat en kötü 97 den patrona devret. [emoji16]
97,20 ye indi 1 lot daha aldım mu ha ha harbi bunlar düzenbaz endeks %2 yi aştı pozitif THYaO %5 artı yapmış ya Çelebiyi tekrar 96 ya indirecek çelebi holding :) :)
89.8851 su an Çelebi'nin sahip olduğu hisse toplami ..acaba nerede toplamayı birakacaklar isteselerdi daha düşük ten toplayabilirlerdi birde 9 aylık pek iyi gelmeyecek yatirimlardan dolayı onuda kullanacak ama neden topluyor sorun orda
Gene robota bağlamış algoritma çalıyor
Bilanço bugün mü ?
11 kasım son
blancoyu satın alıyor fazla parlak gelmez ancak beklenmiyen sermaye artışı veya ortak veya satın alma falan gibi haberler gelirse gider yoksa buralarda gezer hele patron yüzde 95 e kadar alırsa artık keyif onun
bu hisseden umudu kesin artık gitmez 6 ay önce bir furya oldu 118.00 i gördü satan malı götürdü,Çelebi sadece zaman kaybıdır , ben 100 ü kırdı diye aldandım 3.5 ay ağaç etti beni sonra aldığım fiyata geri verdim, bu kadar yatırımcı düşmanı bir şirket olamaz ,tekrar 97.00 oldu :) :) spekülatör kim sizce :) hadi bilin :) baş harfi Ç
iyi ne güzel kurtulmuşun burda neden geziyorun
ne güzel kutlarım da bundan bana ne bak ben dün ıcbc bank aldım şansa bugün yüzde 8 primli sattım..bundan sanane
ben pegasusu satmam 70 ve üstü görmeden 90.00 hedef fiyat verdi bu gün aracı kurum , bilançosu Pegasusun rekor kar gelecek , Çelebi nin tırt olduğu belli yoksa bu gün alımlar sert olurdu siz sanıyormusunuz Çelebinin bilançosunu spekler bilmiyor :) :) KÖTÜ BİLANÇO GELDİ çelebi de
Onerim 100 dede satma lutfen hatta Pegasus la uc lutfen
Kesinlikle katılıyorum....aci büyük arkadaş ya alamadi arkasindan baktı ya da 114 den aldı
samimi söylüyorum 104 den aldım büyük umutlarla 300-400 olur diyen bile vardı 3- 4 ay sonra gene 103,80 den sattım ister inanın ister ınanmayın almadığım pegasus 44.00 den 70.00 yaptı bu gudumsuz yüzünden fırsatlar uçtu, 61.50 den geçen gene pegasusa girdim.. :) umarım Çelebi toparlar iyi bilanço gelir yoksa 6 ay sürünmüş bir 6 ay daha sürünürsünüz. :) arada bir Pegasusa gelin :)
Ooo 117.80 merhaba inanıyoruz tabiki hıhı
Bugün akşam gelecek bilanço; eğer kötü gelirse yarın, Hindistan ihalelerinin iptal edildiği günü unutmadan işlem yapın. Mal değerli unutmayın.
Dönem karı :166.013.493 geçen sene 153.986.564
karını arttırmış finanman giderleri düşmüş ,,
6 aydır bekleyenler sabrınıza hayranım yarın umarım sert bir yükseliş yaşarsınız :)
Şirket yöneticilerini tebrik ediyorum.
Beklediğim gibi bilanço bu sene böyle kısmet
Walla ben bilançoyu beğendim adamlar yatırımcı dostu çok net.