Takas paylasabilir misiniz? Birde varsa hareketin basladigi tarih dahil. Kim ne yapmis o arada? Teşekkürler şimdiden
Printable View
BOYP teknik görünüm.
[IMG]https://i.hizliresim.com/yzBA00.png[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/NOz9DP.png[/IMG]
Bundan sonra Murat Barış Tansever ı takip edeceğim o hangi hisseye girmişse oradan uzak duracağım. Adam Kepez e girdi orası battı, bahtsız bedevi durumu var adamda.
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış tarafında bulunan iş yatırım'ın küçük yatırımcı olduğunu nerden anladınız desem kızarlar , o yüzden sustum !!
Zarar 285 milyon Beymen den 80 milyon gelirse 200 milyona düşer, bir önceki döneme göre 85 milyon luk iyileşme var,bu dönemde de 100 milyonluk bir iyileşme olsa -100 milyon zararı çıkar, bilanço zaten makyajlıydı, bir 50 milyonda oradan düzelse 4. Dönem bilançosu fifti fifti çıkar buda gayet olumlu yansır. Yazılı düşünüyorum bilmem hesap uyar mı
çok kasıyor var bir hesabı galiba?
Gardirobuna tükürdüğüm BOYP mağazalarını gezince en çok mal satan mağaza ama düştüğü hale bakın !!!???
Güzelleşecek bu eşek unutmak lazım bir köşede
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Unutmak istiyorum ve ekranımdan sildim
Haydi BOYP çılar yarın şölen var. BEYMEN kurumsal yatırımcıya satıyorlar.. YTD.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: BOYP [ ] BOYNER PERAKENDE VE TEKSTIL YATIRIMLARI A.S. OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
28.12.2017 18:04:25
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/647645 DOSYALAR: OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-12-28 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 20.12.2017 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA BAGLI ORTAKLIGIMIZ BEYMEN MAGAZACILIK A.S. BUGUN (28.12.2017) ITIBARIYLE, SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN VII-128.1 PAY TEBLIGI’NIN “HALKA ACIK OLMAYAN ORTAKLIKLARIN ORTAKLARINA AIT MEVCUT PAYLARININ HALKA ARZI†BASLIKLI 6’NCI MADDESI CERCEVESINDE PAYLARININ, 20.12.2017 TARIHLI SIRKETIMIZ ACIKLAMASI CERCEVESINDE HALKA ARZ EDILMESI ISLEMLERINE YONELIK OLARAK, ESAS SOZLESMESI’NIN ILGILI MADDELERINDE SERMAYE PIYASASI MEVZUATI DOGRULTUSUNDA YAPILACAK OLAN DEGISIKLIKLERE IZIN VERILMESI TALEBIYLE SERMAYE PIYASASI KURULU’NA BASVURUDA BULUNMUSTUR.
İnşallah yarın gazlar ve spek ********i pinti herif 10tl olduğunda hissede baskı yapmış işyatırımdan satışa geçmiş milliyetin elindeki üç beş hisseye göz dikmişti!!!pişman olur
Hissede itibar kaybı yüksek olduğu için kimse cesaret edip giremiyor. YTD..
Herkese hayırlı sağlıklı bereketli yeni yıllar dilerim
Herkesin yeni yılı mutlu olsun.
2015 ocak ve temmuz bir anlık takas durumunu almamız mümkünmü?
Ben böyle ahmak spek görmedim !!haa burda gördüm çünkü kendi yukarı çektiği asansöre kendisi binip aşağı iniyor
ey ahmak paranın bir maliyeti var unutma
bu sana sancı çektiriyor
sen her aşağı indiğinde sana biniyorlar
Habersiz gün yok, ekibi güçlendirmek için 3 yeni isim katılmış, hayırlı olsun diyelim....YTD.
Aptalca haberler. Bulaşılmaması gereken bir hisse. Endeks nereye geldi, hala sürünüyor. Sanki tek borçlu şirket bu.
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabirliyim dedim. Beklemeye devam. Ne kadar gerersen ok o kadar uzağa gider. 10.20 üstü olursak daha da tutan olmaz bizi
Bir tane pozitif yanı yok.Boyner seni ky niçin alsin
Patron hissesi yaa, sahibi ne zaman isterse o zaman çıkar. Maalesef, durum böyle. Aslında borç vs. hikaye...
Bu kadar borcun sebebi nedir, bilançolardan anlayan biri izah edebilir mi?
Anlasilan tahta gidecek. Yoksa bu kadar olumsuz uazan bir anda gelmezdi.madem kötü bu hisse niye gelip yaziyorsun. Hissen olsa kotulemezsin. Bunca zaman yoklar tahta baslayinca ky almasin die yok soyle böyle. Kagit 15 e giderse zarari karsilayacak misiniz? Ytd ne zaman boyle eleştiri gorsem tamam derim kagit gid3cek. Bu b3nim kişisel ongorum. Altinyildiz yurt disina acilacak beymen halka arz olacak daha ne olsun bu hissede...
3 vakte kadar 15 lirayı geçeceğine inanıyorum.
Ama siz inanmayın.
Y.T.D.
Kimse hisseye inanmıyor ve işlem hacmi düşük
Ben hep 9 tl altında alım yapıp 9.40 bin adetle işlem yaptım çerez ve keyif verdi
Belli oldu ve sattığıma sevindim
Gitmeyeceği belli oldu zaten
Evet arkadaşlar global kriz adım adım yaklaşıyor, şirketin borçları dolar cinsinden ve mevduat faizi, bu borç yükünden bir an önce kurtulmak zorunda....Bunun içinde elini çabuk tutmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta KAP haberi düşer. Bu arada satışla ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...Bol kazançlar....YTD
Bu da bugün gelen haber; al sat tavsiyesi değil
Boyner, Beymenin Borsa İstanbulda halka arz edilmesi için aralarında Bank of America Merrill Lynch, Citigroup Inc. ve Deutsche Bank nin de olduğu uluslararası bankalarla görüşüyor. Konuya yakın 3 kaynak Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları AŞnin Beymen Mağazacılıktan yurtiçinde hisse satışı için ayrıca İş Yatırım ile görüştüğünü bildirdi.
Bir kaynak Boynerin başka potansiyel danışman kurumlarla da görüştüğünü belirtti. Kaynaklar yabancı bankaların uluslararası kurumsal yatırımcılara satışı koordine edeceğini, İş Yatırımın ise yerli yatırımcıya satışa aracılık edeceğini bildirdiler.
Şirketin internet sitesine göre Beymenin tüm hisseleri iş adamı Cem Boynerin çoğunluk hissesine sahip olduğunu Boyner Perakende bünyesinde bulunuyor. 20 Aralıkta şirketten yapılan açıklamada Beymenin mevcut sermayesinin yüzde 49una kadar halka arzının planlandığı bildirilmişti. Boyner Perakendenin yüzde 42,7si 2015 ve 2017deki alımlarla Katarlı Mayhoola for Investments Spcânin elinde bulunuyor.
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
BOYNER HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 110.293.939,72 42,8 42,8
MAYHOOLA FOR INVESTMENTS OPC 109.975.819,61 42,68 42,68
İSTANBUL PORTFÖY ARK II SERBEST FON 18.688.725,16 7,25 7,25
DİĞER 18.741.515,52 7,27 7,27
TOPLAM 257.700.000 100 100
Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı(%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş. PERAKENDE MAĞAZACILIK 53.834.133 53.834.133 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. PERAKENDE MAĞAZACILIK 150.000.000 150.000.000 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
BEYMEN MAĞAZACILIK A.Ş. PERAKENDE MAĞAZACILIK 156.225.000 156.225.000 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
ALTINYILDIZ TEKSTİL ve KONFEKSİYON A.Ş. TEKSTİL ve KONFEKSİYON ÜRETİMİ. GAYRİMENKUL GELİŞTİRME 101.000.000 101.000.000 TRY 100 BAĞLI ORTAKLIK
ALTINYILDIZ CORPORATION TEKSTİL ÜRÜNLERİ SATIŞ VE PAZARLAMASI 228.182,9 228.182,9 TRY 100
880 den alım fırsatı verecek gibi
İSTANBUL, (DHA)-ALTINYILDIZ Classics, yurt dışındaki ilk iki mağazasını Romanya’nın başkenti Bükreş’te, Sun Plaza ve ParkLake AVM’de açtı. Altınyıldız Classıcs'in İran'da da 40 mağaza açacağı duyuruldu.
Boyner Grup çatısı altında moda perakendeciliği alanında hizmet veren BR Mağazacılık, Altınyıldız Classics ile Avrupa’ya açılıyor. Altınyıldız Classics ilk yurtdışı açılımı için seçtiği Romanya’nın başkenti Bükreş’te, AC&CO adıyla iki mağaza açtı.
Bükreş’in güneyinde konumlanan Sun Plaza AVM içerisinde hizmet vermeye başlayan AC&CO mağazası, takım elbiseden dış giyime, casual stilden smokine, günümüz erkeğinin tüm gardırop ihtiyaçlarını karşılayan zengin hazır giyim ve aksesuar koleksiyonuyla, Altınyıldız Classics’in kaliteli üretim ve ulaşılabilir fiyat politikasını Romanya’ya taşıyor.
Bükreş Sun Plaza’da 01.12.2017 tarihinde kapılarını açan AC&CO mağazası, BR Mağazacılık’ın uluslarlarası pazarlarda hızlı ve etkili büyüme stratejisi kapsamında attığı ilk adım olurken; önümüzdeki üç yıllık dönemde ülkedeki satış ağını 15 mağazaya çıkarmayı hedefleyen marka, 14.12.2017 tarihinde ise yine Bükreş’te, bu kez ParkLake AVM’de konumlanan ikinci mağazasının açılışını yaptı.
TÜRKİYE’DE 300 SATIŞ NOKTASI VAR
2011 yılında kurulan ve altı yıl içerisinde yurt içinde 300’den fazla satış noktasına ulaşarak yurt içinde 60’dan fazla ile yayılan BR Mağazacılık, günümüz perakende sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen markalarının başında geliyor.
Altınyıldız Classics’in uygun maliyet yapısı sayesinde, kaliteli ve trend ürünleri ulaşılabilir fiyat ve başarılı kampanya yönetimi ile müşterisiyle buluşturarak bu hızlı büyümeyi sağlayan BR Mağazacılık, 2017 itibariyle yurt dışı açılımlarını başlatırken; Atınyıldız Classics’i bir dünya markasına dönüştürmek vizyonuyla yola çıkıyor.
Öncelikle Türkiye’ye yakın pazarlara odaklanan marka, Rusça konuşan ülkelerde ve Ortadoğu’da bayilik kanalı ile büyüme planlıyor.
ROMANYA’DAN SONRA SIRADA İRAN VAR
Romanya’nın ardından İran’da da 40 mağazalık bir sözleşme ile hızlı aksiyon aldıklarını; Azerbaycan ve Kazakistan’da da çok yakında mağazalar açacaklarını belirten BR Mağazacılık Uluslararası Operasyonlar ve Satış Direktörü Osman Çavuşoğlu; “Önümüzdeki üç yıl içerisinde Rusya, Türki Cumhuriyetler, Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da mağazalar açarak hızla yayılmayı ve marka bilinirliğini arttırmayı hedefliyoruz” dedi.
Osman Çavuşoğlu, Altınyıldız Classics koleksiyonlarının yurt dışındaki satış ağını 2020 yılı itibariyle 50 mağaza ile 100 satış noktasına taşıyacağız ve bu yatırımlar neticesinde 120-150 milyon TL ek ciro yaratacağız.”şeklinde konuştu.
Aynı zamanda ABD pazarını da yakın takibe alan ve oluşacak fırsatları takip eden BR Mağazacılık, uzun vadede üretim, istihdam ve ihracata katkı sağlamayı amaçlıyor.
TÜRKİYE'NİN 55 İLİNDE 170'TEN FAZLA MAĞAZASI BULUNUYOR
Klasik erkek giyimde kullandığı kumaş kalitesinden tanıdığımız Altınyıldız markası, başarısını hazır giyim sektörüne taşıma isteğiyle Altınyıldız Classıcs markasını yaratmıştır. 2009’da Boyner Grup ve Ran Mağazacılık ortaklığıyla BR Mağazacılık adıyla kurulup mağazalaşan marka, 2017 itibariyle Türkiye’nin 55 ilinde, 170’den fazla mağazasıyla hizmet vermekte ve 300 satış noktasına ulaşmaktadır. Kısa sürede kendini ispatlayan marka, kumaş üstünlükleriyle de innovatif koleksiyonlar oluşturmaktadır. Genç ve dinamik yapısıyla her zaman erkek giyimde şıklığın adresi olmayı hedeflemektedir.
Alt Marj Fiyatı7,52
Üst Marj Fiyatı11,28
20 Günlük Ortalama8,94
52 Günlük Ortalama8,58
Haftalık En Düşük8,82
Haftalık En Yüksek9,58
Özet Bilgi
2016 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli dava hakkında güncelleme
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
18.08.2017, 23.10.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Dava Açılma Tarihi
28.07.2017
Davanın Öğrenilme veya Ortaklığa Tebliğ Tarihi
18.08.2017
Davanın Konusu
2016 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali
Karşı Taraf(lar)
İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş.
Davanın Tutarı
-
Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%)
-
İlgili Mahkeme ve Dosya No
İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2017/676 E.
Davanın Duruşma Tarihi
18.01.2018- Saat:14:00 (Ön inceleme duruşması)
Alınan Karar
-
Bir Sonraki Duruşma Tarihi
-
Varsa Finansal Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı
-
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
-
Şirketimiz pay sahiplerinden İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. -İstanbul Portföy Ark II Serbest Fon tarafından, 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının 1, 2, 3 ve 4 nolu (4, 6, 7 ve 12 nolu gündem maddeleri) kararlarının iptali ve bu kararların icrasının dava sonuna kadar geri bırakılması yönünde ihtiyati tedbir talepli olarak
açılan davaya ilişkin olarak, 23 .10.2017 tarihli özel durum açıklamasından bugüne kadar geçen süre içerisinde önemli bir gelişme olmamıştır ve davaya ilişkin ön inceleme duruşması 18.01.2018 günü saat 14:00' de görülecektir.
GEL BİLİ BİLİ GEL ŞÖYLE 8.58de sanada spekede binelim gel!!
Bugün artı kapatır, artı olmasa da, artıya yakın kapatır, düşmesi için bir sebep göremiyorum.....YTD.
Yarın bakalım spek bize şans verir mi