Teorik simdilik 3.79 illa izlettiricekler bana
Printable View
Teorik simdilik 3.79 illa izlettiricekler bana
Bugün şov olabilir... abd borsaları uçuşa geçmiş...
Ekmek yeriz gibi buradan...
hayırlısı...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Çakallar akılları sira aşağa gidecek izlenimi verip toplama yapacak. Ky elindekileri korkup 4 kademelerine satışa yazacak iyi yazsın bakalım 30 nisanda görüşelim.ytd
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün hurgz 'den boşandık. Bugünde dohol 'den.
Umut bey adamsın :)
Noldu şimdi ne güzel gidiyorduk
Soran bence 4 e kadar ziraattan çiziyorum
Vazgeçtim 76 kademesine koydum bunlar düşürsün
Deniz olmasa ne yapardık bugün;) Halk 'ın desteği yeterli gelmedi :)
A1 le Marbas alisa geçer birazdan acikcilar.
kendi çalıp kendi oynuyor,,
aşagıda lotlar kalın tabe:he:
aklıma kasadaki nakiti al senin olsun kimse demez satarken,nakiti nasıl yapacaklar,boşaltıp ğidecekmi kasayı ,
arsaları makina parkurlarını mecbur verecek,onlarda payların içinde,eger vermeyi düşünmeseydi önceden iştiraklerine satardı..
aynı hurriyetten aldıgı arsa gibi,,daha çok su kaldırır bu jikaye ,,,
dunden itibarende benim gözümde ayrışma başladı,ilerleyen günlerde çok bariz açılacaktır arada fark..
Satış iptal oldu sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
76 70 kademesine indirmiyor çakal İnse de alsak
Ziraattan satan benim70 76 kademesine verdim emir yüksekten satıp düşülten almaya çalışıyorum.inş verir
Umut bey çizme gözünü seveyim :)kademedeki benim bırak bana satsınlar
aşağıdaki kap ı kullanacaktır,ama nasıl ilemiyorum
Daha çok git gel yapar arkadaşlar. Çalkalamaya devam. Bir tabana daha yemez. Ama ani bir tavan çekebilir. Yukarda mal birikmesini bekliyorlar. ytd
85 den sattıklarımı 89 dan aldım :(
Bu noktada al sat yapan kaybeder. Spek tokatlar böyle sığ bir hissede herkes dikkatli olsun.ytd
Aynen 15k eksiğim var hala toplayamadım .yanlış bir hamle oldu
Çizdim 90 a kadar kafayı yesin spek
Eyw İbrahim bey.Bu nasıl mal toplama anlayışı çözemedim bu tahtada işlem yapan her kurum bunların o zaman.kapıdı hemen basıyor sığ olduğu için.ah şöyle 2.milyonum olaydı görürdü o 4 ün altına düşürüyor muydum :)
Forumumuzu mu okuyor bunlar anlamadım :)adam çizdi geçti :)
Okumasına gerek var mı ? Ani yükselişler gösteren hisselerin dinlenme sürecinde ki ky psikolojisini bilmek için forum okumaya gerek yok.
Al sat yapabilsek çok iyi İbrahim bey de tahta çok hızlı.az kalsın elimdeki 30k lotu kaybediyordum.Eşşek değilse sürer 4,50 lere satarız sonrA geri alırız :)böyle becerimpr bence umut bey e 20k daha kazandırdı
Arada ufak destekler atiyorum 3.9 altina geldikçe...ama biri benden once davraniyo😆
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 günlüğe değdi bakalım nasıl bir kumpas kurucan.
lanet program yok manüel çalışıyor totos
fazla ellemeyin derim .cıs yapar
Kör şeytan diyor 3,90 a sat tüm lotları düşünce geri al ama uymuyorum şeytana :)
Dememe kalmadı sattı biri