Anladım, teşekkür ederim. Çevremde tanıdığım kimse yok, forumdan çıkıp biri açıklarsa açıklayacak yoksa o da yok :)
Printable View
O 1 lot gedik benim şatış. Hisseyi 1.40 dan almadık yayla 3.5 olacak diye o yerinde saydı bu %50 yaptı. Bakalım buradan kazandıracak mı uzun vade kesin de kısa da bizi dökermi. Alım girirseymiş 99 bile kapatılmış. İyi tarafı satanlar ky kurumları alanlarda yatırım ve global var
Hoşbuldık. Geçen salı almadığıma pişman etti namussuz. Son zamanlarda bir şanssızlık gidiyor. Kozaa yi zamanında açıkçı operasyonu ile milleti döktüler bende döküldüm o aşamda hareket etmeden başka hissede %30 yaptım geri alacak ken yükseldi sattığım fan yukarı almam dedim 2 den 5 oldu 2 ayda. Ekodream ın sayfasında bahsettiği algıdan dolayı. Alttan sattığını yüksekten alamama hastalığı. Aynısı ykgyo da oldu 1.96 dan karla sattım ertesi gün 2 den sattığım dan yukarıda diye almadım 3.20 oldu geri düştü 2 ye yine dedim sattım fiyata gelirse alırım 4.45 oldu.
Dzgyo 2 den. Son anda vazgeçtim 2.70 geri 2.19 oldu 2 olsun alayım dedim 3.30 sonra 2.70 tekrar 4.09