Çok mantıklı bir strateji. :ok:
Printable View
Neyse ustadlar... hepinuze tesekkur ederim. Geceniz guzel yatırımlarınız bereketli olsun... Allah a emanetsiniz...
Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app
Sacro Hoca dogru soyluyor. El- Hak, Krdmd ve Fener haricinde yamukl yapan kagidini gormedim. Belki onlar da nazarliktir... Mukavvaci sirket bile gitmis, bugun gorunce gulumsedim. "Sacro Hoca beni aniyordur simdi" diye gecirdim icimden. Hem de iyi gitmis hani..Alanlara hayirli olsun...
Selam ile,
freesky
Herkese gunaydin...
Bir yanlis anlasilmayi duzeltmekte fayda var ...
Benim yazdiklarim kimseyi itham etmiyordu... Hele sn sacroyu asla...
Hem keske onun listesinden secseydim ....
Ben kendi beceriksizligimi anlattim sadece ....
Serzenisimde kimseyi kastetmedim. Kimseyi itham eden en ufak bir yazim olmamistir.
Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app
Slm Sacro ustad ve forum dostları...
LKMHK....
Teknik olarak yükselen üçgen formasyonu kırmak üzere... Hatta Sacro'nun deyimiyle "Kırmış da haberi yok"... 5,56 zirve aşımı söz konusu... Zaten birkaç aydır da zirve tazeleyerek gidiyor kağıt... Basit olarak herkes yükselen üçgen araştırıp hesap yapabilir... RSI, Macd sıkıntısız görünüyor... Sacro ustad zirve aşımlarını sever diye yazdım... Grafik istedin, buyur bakalım...
Temel olarak agresif denilebilecek bir büyüme hikayesi var... Ankara Akay Hastanesi alındı. Etlik Hastanesi büyütülüyor. Üniversite kurulması ki (ayakta tedavide %90 kar avantajı varmış üniversite hastanelerinde), bir de son 2 yılda yapılan hisse geri alımının devamı için yönetime gecen hafta tekrar yetki verildi...
Teknik fe temel gayet güzel duruyor... Gerisi piyasaya kalmış... Bol kazançlar...
[IMG]http://i.hizliresim.com/Np4E1g.png[/IMG]
Not: Bunu da sadece burada yazdım. Sacro'ya boyun borcumuz...Emeklerini inkar edemem...
Arkadaşlar facebook grubu ve topiği kapattım bildiğiniz üzere. Şimdilik sessiz arada takılıcam bu topikte özellikle. Sacro dostuma selam. En son olarak Karel ve vakfn tekniğini çizmesi de ayrıca beni çok sevindirdi. Yatırım tavsiyesi değildir. Topiklere altınboğanın dönüşü olacak dinlenelim biraz .Tüm dostlara teşekkür ederim. Dönüşümüz de herzamankinden daha muhteşem olur inşallah. Şimdiden tüm dostlara tekrar tekrar selam sevgiler. Yeni hisse.net hayırlı olsun...
o değil de sacro aralıkta demişti ki; alın düzgün bi kağıt nisana kadar ekran açmayın. hem zaman kazancı, hem deli kar, hem stressiz hayat. mazoşistiz bence biz mirim.