-
Düşüş fazla oldu ve artık bilanço ile 100 üzerine yolculuk başlasın ...!
-
-
12 kalkınma planında da sağlık ve sağlık turizmi başat sektör, artık devlet tüm desteklerini açıkladı, artık sıra TNZTP de, atılımlar ve güzel bir bilanço ile inşallah 100 leri yakında deviririz.
-
Bugun bi yakınımı özel hastene acile götürdüm 900 lira SGK emeklisi olduğu halde 900 lira muayene ücreti ödedi...
Bir kafa tomografisi bir muayene 3450 TL ödedi.
Özel hastaneler darphane olmuş...!
-
pahalı kağıt. 2024 te bakarız tekrar.
-
Bilanço yaklaşıyor!.....
Tik tak....!
Tik tak....!
-
Sadece Devletin sağlık sektörüne 2024 yılında harcayacağı para 1 trilyon 650 milyon lira olmuş, vatandaşın da harcamaları ile en büyük pazar!
Türkiye 2024 yılı bütçesini hangi kalemlere harcamayı öngörüyor?
Cevdet Yılmaz’ın açıkladığı bütçe kanunu teklifi detaylarına bakıldığında; Türkiye’nin 2024 yılında savunma ve güvenlik alanında 1 trilyon 133 milyar 500 milyon lira harcama yapması öngörüldü. Eğitim için 1 trilyon 615 milyar lira, sağlık için 1 trilyon 650 milyon lira ve sosyal yardımlar için 497 milyar lira bütçe ayrıldı. Tarım sektörüne ise sadece 384 milyar lira ödenek planlandı.
2024 yılında personel giderleri için toplam 2 trilyon 865,9 milyar lira, mal ve hizmet alım giderleri içinse 669,8 milyar lira öngörüldü.
Bütçe giderleri dağılımında 1 trilyon 254 milyar lira ise “faiz†kalemi için hesaplandı.
Teklifteki bu verilere göre, Türkiye’nin ülke savunması amacıyla 2024 yılında harcayacağı tutardan biraz daha fazla faiz harcaması yapacak olması dikkat çekti.
https://www.voaturkce.com/a/turkiye-...r/7316456.html
-
Endeksin bu düşüşünde iyi durduğumuzu düşünüyorum. İnşallah güzel bir bilanço ile birlikte yola devam ederiz.