Selam.. bende sayın beşiktaşk gibi düşünüyorum. temettü için hisse almam. Son günlerde benim dikkatimi çekmeye başladı. O da şu; Şirketin borçlanma aracı başvuruları. Sanki bir süreç hızlandırılıyor gibi algıladım. Tabii ki yanılabilirim de.
Bu hisse özelinde bu forum sitesi hariç(burada oyunun sonunu bilen arkadaşların olduğunu düşünüyorum)basın yayın organlarında yatırımcıların çoğunun bir şey bilmediğini düşünüyorum. Evet ben ne biliyorum, oda doğru da.. Ama bunlar benden daha bilgisiz. lütfen kendimi beğerndiğimi düşünmeyin ki böyle birisi asla olamam. saygılarımla...
Son olarak şirketin biz yatırımcılardan çok şey kaçırdığına düşünüyorum. Bu benim sezgilerim.. Gerçi yıllar öncede GLYHO iştiraklerine elektrik mühendisi arandığını bir arkadaşın şans eseri kariyer nette ilanını görmesiyle öğrenmiştik. Bu kadar küçük bir şeyi kaçıran neler kaçırmaz ki... Saygılarımla..
Unutmadan; son günlerde endeksin yükselişine aldırış etmemek, hatta ters yönde hareket etmek buna sabredebilmek çok zor... Allahım bu süreçte herkes için güzeli, doğruyu düşünen herkese dayanma gücü ver...