Hacker larin ve butun illegal muhabbetlerin dondugu discord kanallari var
Parali olmasa hepsine uye olurdumda para harcamak istemedim.
Yinede insan merak ediyor
Printable View
Forumda şalteri indirseler gerçekten çil yavrusu gibi dağılırız.
Gerçek hayatta çoğumuz birbirimizi tanımayız. Ben kimseyi tanımıyorum mesela.
Reha Kaya’nın gerçek adı bu tamam da nereden bulacağız kendisini. Ayhan başkanın gerçek adı Ayhan mı acaba onu bile bilmiyorum. Misal benim adım da Ege değil.
Gamet’i iskenderciye götüreceğim ama nasıl buluşacağız. Tanımıyoruz ki birbirimizi. Üçyolda Gamet Gamet diye ortalıkta dolansam deli derler bana.
Veya Batman, kendisini Batman şehrimizde mi arayacağım bilmiyorum.
Bir düğün ıvır zıvır 1 milyon minimum 150 bin TL için kendini niye ateşe atsın. Düğün den sonra kirayı kim ödeyecek. Konya gibi uçsuz bucaksız yerde kiralar şu an 20 bin bizim kızın 25 bin olur kiralar düşse bile onun ev sahibi zam yapar adamın 100 lerce evi var umrunda değil. Birde fabrikalarda bile sıkıntı var babamın kiracısı ayın beşinde en geç kirayı gönderiyordu ayın 15 inden sonra gönderiyor artık. Çoğu fabrika fazla mesaiyi kaldırdı. Benim oğlanın beyaz eşya tmm gerisine karışmam. Çalıştığı yerle anlaşmam var düğünü o yapacak. Aksilik olur yapmam derse evi ikiye bölerim yarısında o 1 oda da ben otururum. Olmaz diyorsa kirayı ödeyecek hatun bulacak yoksa sabuna devam eder. Ucuzsa Arap sabunu alayım banyo sabunu çok gidiyor.
Aksi bir durumda toplanma yeri önerisi olanları piste pardon sahneye bekliyoruz! :)
3520 : Simurg'un Köşesi
Dün bizim evde üç tane emekli misafir vardı babam hariç kimsenin keyfi yerinde değil. Ama kime oy vereceksiniz dediğim de kafa yine de sanki aynı. Bizimki iki kira ile birlikte bir memur mayışını alıyor. Masraf iki kişi az fazla yese dokunuyor. Çocuklarına bir yılda ikişer çeyrek verdi benimkini hanıma vermiş koklatmiyor. Bende ayrıca fırsat bulursam bir bahane ile yoluyorum genelde vergi öderken kaktırıyorum. Birde köye gidince üç beş ay gelmiyor o zaman itekliyorum. Sistem bizi babamızı dolandırmaya zorluyor. Konya'da konuşacak muhabbet edecek kafama göre adam yok burada takılıyorum. En son çay ocağına gittim neredeyse dövecekti beni keko akp li beni. Hatta çay ocağına yazmış siyaset konuşmak yasak diye. Çay ocağına gelenin hepsi emekli bir kısmı yurtdışı emeklisi EUR üzerinden maaş alıyor gözünü sevdiğimin Avrupası bunların maaşı kesse göbek atacam. İkişer üçer evleri var belki daha da fazla. Bir kısmı da rezil yaşayan gariban kesim. Ama sözü geçen yinede o zengin emekliler. Bizimkilerin çay parası ödeyecek parası yok ya da ayda hafta da bir geliyor. O zengin emekliler her gün bol paralı şeyler yiyip içiyor. Sonuç keyfî yerinde kesim hâlâ da fazla. Umut gençler de. Onlarda zahmet edip oy verirse.
Bizim mahalle de şuan bile Avrupa dan maaş alan gençler var. İsveç Norveç Danimarka gibi ülkeler bunları bizim ülkeden aldığı alacağı ürünler için göndermiş. Çok ayrıntılı bilmiyorum ama kira yardımı bile alıyor maaş da oraya göreymiş. Eskiden tamamıyla Avrupa emeklisi olan mahalleydi hepsi Kürt.
AÖF den mezun olup şuan profesör olan arkadaşım var. İki yıllık yüksek okuldan beraberdik öyle arkadaşım. Bir adamının buldu doktora vs şuan profesör. Geçen Yök başkanı bunun çalıştığı üniversiteye ziyarete geldi resim çektirmiş sosyal medya da paylaştı. Adamını buldun mu AÖF mezunu da olsan profesör oluyorsun. Dua edelim de tıp da böyle olmasın yoksa organımız kalmaz.